Hij wil geen relatie, maar stuurt me elke dag en is graag bij mij..

afbeelding van Me_and_My_heart

hey iedereen,

dit is mijn eerste blog.
Ik heb twee maand geleden een super leuke jongen leren kennen, we zijn beiden 21 jaar. Een dikke maand geleden hebben we elkaar voor het eerst gezien en de date was echt super, alles klikte en langs beide kanten voelde het meteen goed.. We hebben sindsdien ook elke dag gepraat, hij begon lieve dingen te sturen, smsjes met hartjes in en hij noemde me ook schat, schattie enzovoort..
sindsdien hebben we elkaar elke week of soms twee keer per week gezien.. Nu twee weken geleden is hij gestopt met hartjes sturen en met me schat te sturen, we waren ook op korte tijd heel snel gegaan en ik denk dat hij misschien wat afgeschrikt is? Hij werkt 6 dagen per week en op zondag doet hij aan motorcross (hij staat elke dag om 6u45 op en slaapt uitgeput vaak tegen 22u al ten laatste), dus hij zei me nadat ik vroeg wat hij wou en of hij me graag heeft: Ik heb u echt heel graag, maar ik zit in een drukke periode.. Ik werk heel veel en ik wil geen relatie starten zo maar half.. Ik wil daar tijd voor kunnen vrijmaken. Verdrietig Dus ik snap hem wel, maar sindsdien heeft hij een beetje afstand genomen, hij is nog wel graag bij mij maar ik denk dat hij bang heeft dat ik teveel gevoelens voor hem krijg en dat hij me dan zal moeten afwijzen..

Wat zouden jullie doen? Het is ook nog niet zo lang bezig tussen ons, maar ik heb hem echt wel heel graag en we smsen bijna niet meer.. ik heb hem eergisteren nog gezien en alles was OK, ben bij hem blijven slapen.. Maar hij zei 'Ik voel dat je verliefd op me wordt, wordt aub niet verliefd Verdrietig '.. Ik weet niet wat ik moet doen!
Moet ik hem ruimte geven en hem tijd gunnen om te werken en zijn ding te doen? Of gewoon het contact volledig verbreken .. Als ik een dag niet stuur dan begint hij altijd zelf met me te praten en het is wel duidelijk dat hij graag bij mij is en hij houdt me ook altijd vast tijdens het slapen!

alvast bedankt voor mijn verhaal te lezen (en eventueel te reageren)

groetjes
Charlie!!

afbeelding van johnnn

Duidelijkheid

Hallo Charlie,

Misschien is het juist verstandig om hem te vertellen hoe jij het ziet, in plaats van proberen te ontcijferen wat hij wilt. Het gaat hier om jouw gevoelens, en als ik dit zo lees is het voor jou niet prettig om niet te weten wat je moet.

Ik denk als je hiermee langer doorgaat dat het alleen maar lastiger zal worden, ik denk dat je het hem voor moet leggen wat jij graag wilt en wat jij voelt. Ik snap dat hij het heel erg druk heeft, maar als jij daar geen probleem mee hebt kun je hem dat ook vertellen, eerlijkheid kom je het verst mee en ik denk dat dat de enigste oplossing is. Als hij dan weer een raar antwoord geeft kun je misschien voor jezelf wel bedenken dat hij niet zo serieus is als jij bent, probeer niet te veel druk op hem te leggen, maar probeer wel duidelijk te zijn tegenover hem, en al helemaal tegenover jezelf. heel veel sterkte en veel succes!

afbeelding van Me_and_My_heart

Bedankt Johnnn, ik zal de

Bedankt Johnnn,

ik zal de volgende keer dat ik hem zie een serieus gesprek met hem voeren en zeggen hoe ik me voel..
Ik heb er geen probleem mee dat hij weinig tijd heeft, ik vind het vooral lastig inderdaad dat hij niet veel laat weten en soms lijkt hij me niet te missen. Hoewel hij altijd uit zichzelf stuurt als ik na zijn werkdag niets gestuurd heb Glimlach

Ik ga mijn gevoelens aankaarten want ik begin wel degelijk verliefd op hem te worden, en als hij zich daar niet goed bij voelt dan zullen we het wel 'gedaan' moeten maken of elkaar de ruimte geven om na te denken of om te vergeten. Dit gaat moeilijk worden en waarschijnlijk hard maar ik wil niet gekwetst worden.

Bedankt voor je reactie, het helpt me verder!

groetjes
Charlie

afbeelding van Chiller94

Hi Charlie

Hi Charlie!

Wat een vervelende situatie. Ik weet zelf hoe hard het kan gaan, 2 maanden klinkt kort maar hier kan heel veel in gebeuren. Ik denk dat hij bang is om je pijn te doen. Hij durft geen relatie aan te gaan omdat hij bang is dat jij het toch vervelend vind om hem zo weinig te kunnen zien of misschien heeft hij juist ook behoefte aan meer afspreken, en als dat door zijn werk niet kan dan zou hij de relatie moeten verbreken. En hij vind je leuk dus dat wil hij niet..

Ik zou inderdaad even een gesprek aangaan met wat jullie verwachtingen zijn, als jullie nu tevreden kunnen zijn met hoe vaak jullie nu afspreken kunnen jullie het toch proberen lijkt me. Alleen als 1 van de 2 hier geen genoegen mee neemt kan je misschien beter niet in een relatie stappen, anders doet het alleen maar meer pijn als het uiteindelijk toch niet werkt..

Hoe is de situatie nu?

Groet,

Chiller

afbeelding van hortensia

@ Me_and_My_heart

Hoi meis,

Hij wil niet dat jij iets verwacht van hem , hoe meer jij gaat trekken hoe harder hij afstand neemt. Dus ( en ik weet dat dat heel moeilijk is want vrouwen denken anders dan mannen ) neem ook afstand en hou het een beetje vaag . Blijf lekker je eigen dingen doen en je eigen contacten met andere meiden en jongens houden . Hij laat heus dan wel weer van zich horen als hij je echt ziet zitten . Dus met andere woorden , leef lekker je eigen leven en stuur het niet op een relatie aan met hem , doe net alsof je dat totaal niets interesseert Glimlach
Succes !