hij wilt opeens niet meer

afbeelding van anno48

Zo als jullie kunnen lezen heeft mijn vriend (19) het gisteren uitgemaakt. Ik (18) vond het nogal onverwacht en ben ook nog steeds erg van streek.

Ik snap er ook niks van. Ik stuurde hem gisteren dat ik met wat dingen zat en dat ik het hem wilde vertellen. ik was ook erg van steek die nacht ervoor en de volgende ochtend. In de middag ging het een stuk beter met me dus vertelde een beetje wat me dwars zat en opeens vertelt hij dat hij met me wil praten face to face.

Dus vroeg er op door van wat er was. en hij de hele tijd van ja ik wil het face to face doen. ik vraag of hij het uit wil maken. en hij zei er geen nee op. dus wist al genoeg. hij kwam dus naar mij toe met zijn auto omdat hij niet binnen wilde zitten omdat mijn vader thuis was. dus we gingen rijden en ik vertelde eerst wat mij allemaal dwars zat (niet alleen over hem maar ook persoonlijke dingen).

dus ik was klaar en hij vertelde me van ja ik voel geen vlinders meer als ik je zie en dat hij het niet iets meer voelde. en ik vroeg sinds wanneer heb je dit? Hij zei sinds dinsdag/ woensdag deze week (toen hij het uitmaakte was het vrijdag).

ik vroeg nog hij het wilde proberen, maar hij zag het nut er niet van in.

ik vind het zo raar hij vertelde dat hij dat weekend ervoor mij nog helemaal leuk vond. maandag begon hij zelfs tegen mijn moeder te zeggen dat hij graag met me naar Parijs wilde. hij ook nog plannen gemaakt om samen te sporten dit weekend en was daar helemaal enthousiast over en opeens krijg ik dit.

Verder was ik ook uitgenodigd om met zijn vrienden op vakantie te gaan, maar kon helaas niet. Ik begrijp het niet. andere begrijpen het ook niet. ik denk dat ik maar voor een paar dagen stil blijf tegen hem en even tot mezelf moet komen.

ik vind het ook raar dat hij onze foto's nog niet heeft verwijderd op social media. Ik vind dit vooral kut omdat ik hierdoor weer een hoop krijg. soms komen relaties toch weer goed ik zit nog in zo'n fase van morgen stuurt hij dat hij spijt heeft. Maar van binnen weet ik eigenlijk al dat dit niet gaat gebeuren.

ik ben nu echt radeloos, ik hou gwn nog zoveel van hem. ik weet niet wat ik moet doen. het ene moment ben ik sterk en het andere moment kan ik alleen maar huilen.

afbeelding van Memmelepke

Hallo anno48

Ik denk dat je voorlopig elk contact het beste kan vermijden, dit gaat je alleen maar pijn doen. Je zult verder moeten.
Kijk niet op zijn Facebook en whatsapp. Je kwelt jezelf ermee.
Succes en veel sterkte.

afbeelding van Nientjuh1

Hey lieverd! Het is

Hey lieverd!

Het is verschrikkelijk als iemand zo iets zegt, helaas kan dat gebeuren. Het beste is om helemaal geen contact meer te zoeken, kijk niet op zn Facebook, instagram enz.
Alle foto’s verwijderen, alles uit je kamer halen wat van hem is of wat je aan hem doet denken. COLD TURKEY! Alles weg. In een keer, alsof je een pleister eraf trekt.
Oké, ik weet dat dat moeilijk is, zo niet onmogelijk. Klinkt makkelijker dan het is natuurlijk, snap ik ook. Maar continu op zn social media kijken, naar zn foto’s kijken enz. word je alleen maar verdrietiger van.
Of hij ooit naar je terug komt of spijt krijgt. Misschien, maar ga daar niet van uit. Zelfs als hij spijt krijgt, moet je goed nadenken of jij dat wel wil. Iemand die zo met je gevoel speelt (mocht hij spijt krijgen).
Goed, ik wens je veel sterkte, hou ons pp de hoogte, schrijf van je af. Alles komt goed, echt. Het voelt niet zo, maar geloof me, tijd heelt alle wonden.