hoe kan dit toch gebeurd zijn

afbeelding van kaatje1981

Ik heb 07-07-04 te horen gekregen van mijn vriend dat hij door een ruzie die 2 weken eerder geweest is anders over mij is gaan denken. Hij houd niet meer genoeg van me om bij me te blijven. We hadden al 5.5 jaar een relatie.
Hoe kunnen die gevoelens toch in een keer weg zijn.
Tijdens dat gesprek kwam er ook uit dat hij gevoelens had voor een ander( die ik ook ken ). Hij had het er ook met haar over gehad zei hij. Hij wou het uitmaken maar toch zelf ook wel op zoek gaan naar een oplossing omdat hij zei dat hij het niet zomaar op wil geven.
Nou goed ik had toch weer hoop dat het toch nog goed zou kunnen komen. Heb vanaf die dag niets anders kunnen doen als huilen. Ik kon niet boos zijn op hem omdat hij eerlijk was geweest.
Zaterdag was ik toch op stap gegaan en toen kwam ik hem tegen. Ik had hem niet meer gezien en het viel me tegen van hem. Hij negeerde me volledig. Ik heb dat na 5.5 jaar niet verdiend. Hij heeft ook tegen vrienden gezegd dat hij het helemaal niet leuk vond dat ik er ook was omdat hij het nog niet aan kon om mij te zien.
Ook heb ik enkele dingen van vrienden gehoord waar ik niet van op de hoogte was. Ik ben een dik meisje en ik hoorde dat hij zich schaamde om langs mij te staan in de kroeg. Ik heb ook met dat meisje gesproken waar hij gevoelens voor had en die zei dat hij gezegd had dat hij het uit ging maken met mij omdat hij met haar iets wou. Hij had dus tegen mij gelogen. Nu ben ik wel boos op hem. Als dat meisje ja had gezegd was hij meteen naar haar gegaan. Ik heb nu echt zoiets van wat hebben die 5.5 jaar voor hem betekend en heeft hij eigenlijk wel ooit van mij gehouden.
Ik wou hem terug maar nu ik dit allemaal gehoord heb wil ik dit niet meer. Het is echter raar want mijn verstand zegt dat ik hem nooit meer terug moet nemen maar mijn gevoel is in tweestrijd. Ik laat hem ook lekker naar een oplossing zoeken en pas als hij contact met mij opneemt ga ik met hem praten. Hij zal dan veel uit te leggen hebben. Ik denk echter dat hij gewoon niet durft te zeggen dat het gewoon helemaal voorbij is en dat hij me niet meer moet. Ik ben wel bang dat ik hem bij het stappen toch met een ander meisje zie en ik weet niet hoe ik dan reageer. Ik heb nog heel veel verdriet want ondanks alles wat ik nu achteraf gehoord heb is het houden van niet weg. Ik hoop met mensen in contact te komen die mij kunnen adviseren om hiermee om te gaan.
groetjes Kaatje1981

afbeelding van elisheva

Hi kaatje, wat een rot situat

Hi kaatje, wat een rot situatie zeg!!!!!!!!!!Erg hard om deze dingen achteraf te horen, dan voel je jezelf echt in de maling genomen. Wat betreft je gewicht? Gemeen zeg dat hij zo tegen zn vrienden praat over je. Ik zelf was ook wat kilo's te zwaar, na mn breuk ben ik onwijs gaan sporten en lijnen, eigenlijk voor mezelf maar ook als soort van wraak. Het geeft een onwijs goed gevoel om dan langs te lopen en te laten zien van kijk eens!!!!!!!!dit zal jij nooit meer krijgen.Ik denk dat jezelf ook lekkerder in je vel zal zitten als je wat probeert aftevallen maar onthoud wel dat je het voor jezelf doet en dat niemand het recht heeft om je op je gewicht te beoordelen

afbeelding van kaatje1981

bedankt voor het advies

Hoi elisheva,

Ja dat klopt helemaal. Ik heb hem gister ook nog gesproken en ook gezegd dat ik die dingen achteraf gehoord heb. Hij heeft mij ook vanaf vrijdag genegeerd en daar heb ik ook wat van gezegd. Dat ik dat niet verdiend heb. Ik heb hem gister gezien en toen was het weer het andere uiterste. Net of er niets gebeurd was. Das ook nie tof hoor.
Ik ben ook vastbesloten om af te vallen voor mezelf. Maar ook wel om hem inderdaad heel hard te laten voelen wat hij heeft opgegeven.
In ieder geval echt bedankt voor je reactie.
groetjes Kaatje

afbeelding van mkampstra

Afvallen doe je voor jezelf

Hoi Kaatje.
Ik denk niet dat je met zulke wraakgevoelens veel gewicht kwijtraakt.
Als je wil afvallen moet je het doen omdat je je nu niet lekker voelt met je gewicht. Je moet t niet doen om hem te laten zien hoe mooi je ook kunt zijn. Je bent pas mooi als je je lekker in je vel voelt zitten. Dat kan bij 60kg maar je kan je ook prima voelen bij 100kg.
Doe t voor jezelf en wie weet je toekomstige vriend!
Ik zeg dit niet om je pijn te doen. Suc6 met je strijd!
Groeten Merte

afbeelding van kaatje1981

bedankt

Hoi Merte

Ik ga ook afvallen alleen voor mezelf maar ik heb altijd het probleem gehad dat ik het niet kon volhouden. Ik ben nu via de weight watchers bezig en ben al 5 kg afgevallen. Het is alleen wel zo dat waar ik vroeger de motivatie kwijt raakte die er nu wel zo is. Hij heeft altijd negatief gedacht over dat ik wou afvallen en geloofde mij ook nooit daarin. Daarom ben ik nu extra gemotiveerd om het te doen. Het is dus helemaal niet zo dat ik voor hem of voor wraakgevoelens wil afvallen want ik doe dat enkel en alleen voor mijzelf!!!!!!
Ik weet nu ook zeker dat het me wel gaat lukken en wat je zegt over goed in je vel voelen zitten enz dat klopt. Ik hoef ook helemaal niet superslank te worden maar ik wil wel tevreden met mezelf zijn.
Nogmaals bedankt voor je reactie en ik weet ook wel dat je die dingen niet zegt om iemand pijn te doen maar dat het goed is om die persoon daar toch op te wijzen. Ik snap ook dat dat zo op je over is gekomen maar dat is niet de gedachte bij mij hoor. Ik val af voor MEZELF!!!

groetjes Kaatje