hoe kom je hier in godsnaam doorheen.....

afbeelding van joyse

Ik heb zo veel pijn en het blijft maar pijn doen. Het is nu 3,5 maand geleden. Hij heeft mijn hart uit mijn lijf getrokken en een waterval in mijn hoofd geplaatst....... We waren 7 jaar samen en hadden net een huis gekocht. Een dag nadat we de sleutel kregen en wilden beginnen met verbouwen ging het mis. Ik vond hem chagerijnig en vroeg wat er was. Hij antwoordde; ik denk dat ik niet meer van je hou! Eerst moest ik lachen, ik dacht dat kan niet, hij is gek geworden, maar de volgende dag, na een nacht niet slapen (hij lag rustig te knorren)sloeg de onmacht toe. Ik ben een week van huis gegaan omdat hij rust wilde. Na een week niet eten en slapen heb ik hem nota bene nog voor de keuze gezet. AUB verlos mij uit dit lijden wat wil je nou gvd? Hij wilde niet meer, het voelde voor hem alsof hij opeens wakker was geworden. Hij dacht dat hij nooit van me gehouden had en verlangde opeens naar alle vrouwen behalve naar mij. Niets was meer goed genoeg aan me en hij wilde rust. Gelijk had ik het vermoeden dat hij iets voelde voor een collega, maar dat werd stellig ontkend, hoe durfde ik! Twee maanden later kwam ik hem tegen hand in hand in de stad, hij kuste in haar nek, het was zijn collega............ Ik had hem twee maanden veel proberen te bellen omdat ik mijn maatje zo vreselijk mis, mijn man, ik schaamde me diep. Nu leek ik wel een stalkende ex! Ik vroeg hem naar de waarheid maar ik kreeg de volle laag, dit was pas na de breuk ontstaan. Hij wilde alleen nog maar het allerbeste. En mooi is ze. Maar ik was ook altijd mooi en sterk en ik wist precies wat ik wilde. Nu ben ik een wrak en alles gaat mis om me heen. Het kost me zo veel moeite me staande te houden.Ik besef nu nog meer hoe veel ik van hem hield. Ik was altijd de nuchtere van de twee, zijn romantische buien daar lachte ik om. Zijn onvolkomenheden, daar grapte ik om. Nu heb ik daar allemaal spijt van, ik was altijd zo mezelf! Bij hem kon ik mezelf zijn... Hij hoort de boeman in het verhaal te zijn, maar ik geef alleen mezelf de schuld, ik zou zo graag de tijd terug willen draaien. Zo graag had ik nog een kans gehad. Of was ik dan op mijn tenen gaan lopen? Hij zei dat ik een tweede kans nooit waar zou kunnen maken. De liefde was op. We waren twee weken voor de breuk drie weken naar bali geweest en hadden dagelijks vreselijk veel lol samen en vreeen elke dag, we wilden relaxen voordat we ons nieuwe huisje zouden gaan verbouwen. Ik loop nu tegen veel moeilijkheden aan, vrienden die geen keuze willen maken en ons beiden uitnodigen voor leuke feestjes. Ik zoek dan contact met hem, want als hij ergens komt wil ik er niet zijn. Voornamelijk krijg ik zijn voicemail waarop ik dan inspreek dat ik op de bbq van x verschijn en of hij daar aub niet wil komen. Het is allemaal zo lastig en het blijft zo veel pijn doen. Hoe lang gaat dit duren????????????????????????????????
Ik ben gelijk veel gaan stappen om afleiding te zoeken, ben aan het vrijen en plezier aan het maken met scharrels, maar het compenseerd eigenlijk niets. Vrienden zien dat je lol maakt en daar is de kous mee af, ze waren de tranen na een week of drie zowiezo zat, ik loop echt tegen de lamp met mijn verdiet. Mensen willen er eigenlijk niets meer over horen. Ze willen dat ik verder ga en weer gezellig ben, net zoals hij.
Ik mis zo verschrikkelijk mijn maatje, niets lijkt te helpen.

afbeelding van Lifebegins

Beste Joyse,Ik kan me niet

Beste Joyse,

Ik kan me niet aan de indruk ontrekken dat dit verhaal me erg bekend voorkomt. Heb je het al eens meer gepost?
Ik kan het mis hebben hoor.

Erg rot voor je dat het op deze manier moet eindigen. En dat het een collega is; dat komt helaas heel erg vaak voor.
Wat je dus niet moet doen is jezelf de schuld geven, daar bereik je niets mee. Het is NIET jou schuld. Hij heeft niet zijn eigen gevoelens onder ogen kunnen zien en het zo lang mogelijk proberen te rekken. Ik weet het, ik heb er ervaring mee (mijn ex).
Denk niet dat al jou geluk afhangt van die ene, dat is niet zo.
Het VOELT zo. Maar er komt een tijd dat je andere inzichten krijgt, echt waar!
En hoelang het gaat duren, tja, dat is voor iedereen verschillend. Het eerste wat er moet gebeuren is accepteren dat het over is. Dat is erg moeilijk als de wereld voor je is ingestort, ik weet het.
Geef het de tijd, het zal langzaam slijten. Dat je gaat stappen is al een goed teken. Het voelt misschien niet goed, maar er komt een tijd dat je er echt plezier aan beleefd.

afbeelding van joyse

mm, ja tijdje geleden als

mm, ja tijdje geleden als antwoord op iemand, dus klopt.
had geen reacties, dus zet het verhaal er gewoon weer ff op. haha
Hoelang is het bij jou geleden?

afbeelding van Lifebegins

Nu zo ongeveer drie weken

Nu zo ongeveer drie weken geleden. Maar het doet nog steeds pijn hoor. Alleen kan ik beter met de pijn omgaan.

afbeelding van maily

Ik wil je heel veel sterkte

Ik wil je heel veel sterkte toewensen, het is niet niks wat je meemaakt.Wat komt het toch vaak voor dat het een collega is waar de ex mee vandoor gaat.Was bij mij ook het geval en wij zouden nog wel gaan trouwen, maar ineens was meneer vertrokken, zo pats boem, ik heb het niet aan zien komen.Ik weet wat je voelt en waar je door heen moet en het is ontzettend klote.Ook dat mensen vinden dat je er nu wel over heen moet zijn.Je moet er echt de tijd voor nemen, niemand kan er over oordelen hoeveel tijd jij nodig hebt.Rot he, die dat je dan moet bellen of hij ergens komt, dan kom jij niet, ook ik had dat in het begin heel sterk, nu richt ik me echt op de mensen waar ik echt wat aan heb en die gezamelijke vrienden hebben bijna allemaal voor hem gekozen.
Het zal op en af blijven gaan, maar op een gegeven moment gaat het meer op dan af, dat geloof je nu nog niet, maar het komt.Ik heb het nog heel moeilijk, het alleen wonen valt me zwaar en gewoon het idee dat hij met haar samenwoont, dat doet me zoveel pijn.

Hou je taai meid!!

Liefs Maily

afbeelding van Defrost

Hoe lang gaat dit duren?

Dat is ooit onderzocht,

For what its worth... Gemiddeld (repeat: Gemiddeld) staat er voor ieder jaar relatie drie maanden afkicken. Bij sommigen duurt het langer, bij sommigen duurt het korter. *zucht* Hij of zij die na de breuk direct in een andere shizzle jumpt loopt het risico de shit voor zich uit te schuiven om later alsnog in een zuigend moeras vol kwelgeesten te belanden. Je ex zal nog aardig gaan flippen als z'n wittebroodsweken met miss new&improved voorbij zijn....You dont know what you've got untill its gone, zoiets.

Anyways ik kan wel een klein beetje relaten tot je scenario, en ik ben ongeveer een half jaar een zombie geweest ervan, niet dat je er nu wat aan hebt: Maar ik kan je vertellen op een dag word je wakker en lach je er om. Tips voor nu? Veel schrijven en lezen hiero, en veel lichamelijk afzien (dat flost je ziel, en daarnaast maak je endorfines aan)

STERKTE! Enne...We lezen je!

change happens automatic progress requires focused action.

afbeelding van AA

Zou je graag willen helpen

Hey,

mijn verhaal klinkt bijna hetzelfde als dat van jouw, 7 jaar samen, 3 maanden geleden uit elkaar en geen raad weten met deze situatie.
Ik weet precies wat je voelt en dat is inderdaad een gevoel waarbij je denkt dat het nooit meer goed gaat komen. Nu is het zo dat ik op andere gebieden wel het een en ander heb meegemaakt en daaruit heb ik geleerd dat tijd heel veel wonden kan helen. Nu hoop ik dat ik over een jaar weer redelijk normaal kan functioneren, het gaat nu echt belabberd (daarom zocht ik lievdesverdried op, op het internet. De ene week wil ik niets meer de andere wil ik haar en dan weer een nieuwe relatie dan weer iets anders...
Als ik opeens iets ontdek watt me gelukkiger maakt dan zal ik je dat gelijk vertellen. Please als jij iets weet laat het me dan weten.

Succes!

afbeelding van kaat

geen uitweg

Bijna 8 maand geleden heeft mijn man me verlaten, had een affaire met een collega. Mijn wereld storte in. Waren 14 jaar samen. Ben er nog steeds niet uit, ik zit zo diep dat ik bang ben om er nooit meer uit te geraken. Ik leef met zoveel verdriet binnenin. Ik hou het verborgen voor de kindjes en omgeving. Maar heb het verdomd zwaar. Tis net alsof ik mijn leven niet meer in handen heb. Ik mis hem zo, kan me geen leven inbeelden zonder hem. Voel me zo in de steek gelaten.

afbeelding van tweety23

Lieve Kaat

Zoals je hier op de site vast al wel gelezen hebt heeft iedereen het idee dat hij/zij zijn leven niet meer in eigen handen heeft. Het tegendeel is echter waar. Je MOET verder, je kan niet in het verleden blijven hangen. Jij MOET verder voor je kinderen. Het is moeilijk om je een leven zonder je partner voor te stellen maar gelijdelijk aan ga je weer genieten. Anders is het misschien een goed idee voor je om eens met een proffesioneel iemand te gaan praten. Als je het op gaat kroppen barst op een gegeven moment de bom. Het lijkt wel of bijna iedere ex er met zijn/haar collega vandoor gaat, zo ook die van mij. Doe hier iig je verhaal, we weten allemaal hoe het is en hoe het voelt. Rest mij niets anders dan je heel erg veel sterkte te wensen.

Liefs

afbeelding van kaat

dank je tweety

Hey! lief dat je op mijn bericht reageert... ik voel me echt heel ongelukkig en ben heel onzeker. Proffesionele hulp helpt me moeilijk vooruit. Ze hebben het makkelijk praten. Iets opbouwen duurt heel lang, maar iets afbreken gaat snel. Eens je in een zwart gat zit is het net alsof je er niet meer uit geraakt, je wil wel, maar lukt niet. Jullie hebben het ook moeilijk gehad, anders waren jullie hier niet h?ɬ©. Maar een gevoel kan je moeilijk omschrijven, maar wat ik voel is om zot van te worden, je liefde niet meer mogen geven aan degene die je liefhebt.