Hoe los laten?

afbeelding van Trustinangels

Dus, ik ging ongeveer twee maanden met iemand.
We zagen elkaar om de week of twee weken.
Als ik met hem ben en bij hem ben dan is het geweldig. Dan zet hij ich volledig in en 200 procent aamdacht. Geeft hij bv ook tegenover zijn collegas me een kus en stelt me voor etc.

Maar als ik niet bij hem ben, is het alsof ik niet besta. Beloftes komt hij nooit na, en ik hoef niet op hem te rekenen.
Laatst had ik super erg mijn best gedaan en vervolgens 5 uur lang op hem zitten wachten, hij kon er niet heel veel aan doen, maar had er wel meer aan kunnen doen.
Daarnaast heeft hij heeeel veel "vriendinnen", en blowt hij eigenlijk altijd als we samen zijn. Ook liegt hij veel over kleine onnuttige dingen of details.

Maar als we samen zijn is hij perfect, zorgzaam, lief, open, grappig. Hij is ontzettend knap.
Wel heeft hij het vaak nog over zijn ex ook.
Nu heb ik hen vd week eerlijk gestuurd hoe ik me voel over hem en ons en dat ik niet zo goed weet wat ik ermee moet omdat ik wel gevoelens voor hem begin ye krijgen. Hij heeft toen gezegd dat hij ergens was op een festival en er later op terug zou komen.
Maar ook dit is nooit gebeurd. We zouden wat plannen om het erover te hebben, omdat hij zulke dingen wil horen als ik hen face to face zie. Maar dan stuur ik van woensdag ben ik vrij, dua dan zou kunnen. Maar vervolgens hoor ik niets meer van hem. Ik appte net, wou je nog afspremen? Morgen kan iig niet meer want heb niks meer gehoord dus ga extra werken.
Dan zegt hij ineens... oh ik had morgen al vrij gehouden voor ons...maar money before honey hahah en zal ik dan naar jou toe komen en hout meenemen? Om kachel aan te steken....
Like what? Je hebt zelfs mb appje daarover nooit gelezen en drie dafen genegeerd en nu had je ineens vrijgehouden al, en ineens ipv koffie ergens, kom je schijnbaar naar mij? Ga je van alles meenemen? Doe je alsof er niets aan de hand is.

Ergste, ik trap er meteen weer in. Reageer meteen. Reageer veel te leuk en excited etc. Super dom.

Wat moet ik hier nu mee. Ik ben verliefd op hem, en heb al jaren niet meer zo een klik gehad met iemand. Help

afbeelding van mrpither

Re:

Ik zie alleen maar slecht nieuws voor je.
Typisch gedrag van iemand die zich niet bind.

Gelijk mee kappen......

afbeelding van paradijsvogel

Nu mee kappen

En voor jezelf kiezen. Scheelt je heel veel pijn en verdriet later. Ik spreek uit ervaring. Zal even lastig zijn, maar nog veel lastiger als je ermee doorgaat.

afbeelding van Mariah-2

Trustinangels

Ga jezelf ten rade..
Wat is het in jou waarom jij continue in pijnlijke relaties beland.
Ben je los van Frank?

afbeelding van Trustinangels

U bedoelt los van mijn ex

U bedoelt los van mijn ex frank?
Wat twee jaar geleden is uitgegaan.

Ik heb hem ook al twee jaar niet meer gezien of gesproken.
Het zal altijd de liefde van mijn leven blijven, maar dat is voorbij en zou ook nooit meer wat worden, want ik kwam ercahter dat hij al wat had met de zus van zijn vriend terwijl wij ook nog wat hadden.

afbeelding van Mo12345

super dom ma al doende leert men ja toch

Je hebt een paar dates gehad 5 of zo hij blowen en over ex zwijmelen.
Hij zegt dat hij de kachel met je aanmaakt. Wat denk je nou zelf die gast lacht zich kapot laat je niet gebruiken hij liegt tegen je belooft van alles en lacht je keihard uit als je 5 uur iets gedaan hebt of zo voor hem en doet zelf niks.

Hoeveel blow je zelf en drink je ook veel dat stuk over 5 uur iets gedaan hebben is niet te volgen man denk dat je niet zo als een hond achter een vent aan moet lopen.
Zou me ook niet bevallen als ik zeehondjes wil zien ga ik naar de wadden

HELP ja hoor hiero stuur m een appje dat je met je dronken kop een andere gozer heb ontmoet die je leuker vind en dat hij op kan rotten. Niet zo slaafs doen nooit knapt iedereen op af mannen zijn jagers eten geen dode prooidieren die je zo kan pakken niet lekker en te makkelijk snap je!