Hoe moeilijk kan het zijn....

afbeelding van Pba1211

Ik ben echt " flabbergasted" snap totaal niks van vrouwen besef ik.
Hoewel het " officieel " nog een relatie is, voelt het niet zo.
Ze had een loopwedstrijd in het buitenland en daar hebben we maar gelijk een langweekend van gemaakt.

Logischerwijs was ze nogal in de ban v d wedstrijd , onbekend terrein en andere omgeving....geen probleem, ik was erop voorbereid....dacht ik. Het begon vrijdag met een 9 qua gevoel en maandags was dit gezakt naar een 3.

Za en zo nog een paar dingen samen gedaan , voor de rest was het de wedstrijd en bijkomen voor haar . ( spierpijn, moe) neem daarbij dat ik niet echt vast slaap in een vreemd bed en veel beweeg en zij dus wakker wordt daarvan...dan is de vermoeidheid snel een uitdaging.

Ma.dag onderweg vet stil en Eenmaal thuis was het " we houden contact" ....huh...ben ik ineend de buurman oid...?
Inmiddels 3 dgn niks gehoord en daar baal ik stevig van.
Eerst maar een week op vakantie en dan maar aan de bel trekken om " bij te praten" uit ervaring weet ik intussen dat nu a d bel trekken om te praten niks oplevert. Na mn vakantie wellicht ook niet maar dan ben ik beter te pas hoop ik en minder in de emotie.

Ik zal vast eea niet helemaal goed hebben gedaan, maar dat wordt dan net niet verteld, expliciet naar gevraagd maandags " hoe is t nu, wat gaat er in je om,....." Geen antwoord....

Lastig hoor, nu nog bedenken hoe en of ik dit weer vlot te krijgen....

afbeelding van Thom

Je hebt alles prima gedaan,

Je hebt alles prima gedaan, don't worry.

Het lijkt me zeker een vrouw die moeilijk over haar gevoeldens kan praten so leave it be. Niet vragen van wat voel je nu etc...

Gewoon laten en binnen een paar dagen hoor je weer van haar!