Hoeveel behoefte is er om de chat weer te activeren?

afbeelding van Gast
zou fijn zijn
73% (46 stemmen)
don't care
17% (11 stemmen)
liever niet
10% (6 stemmen)
Totaal aantal stemmen: %votes
afbeelding van 2emotional

veel goede herinneringen aan chat

Ik vond de chat hier een leuke extra. Even een gezellige babbel met iemand die hier toevallig op hetzelfde moment online is heeft me vaak geholpen om me wat beter te voelen. Het gedoe met nepaccounts via google vind ik te omslachtig en de annonimiteit van deze site maakt het wel makkelijker om open te praten over waar je mee worstelt.

afbeelding van Loveliedofe

ja idd het zou erg fijn zijn,

ja idd het zou erg fijn zijn, om de chat weer in te schakelen, want dan kan je even snel iemand aanspreken als je daar behoefte aan heb, en zo kan die gene erg helpen, want je kan wel een blog neerzetten, maar daar krijg je niet sne reactie op. het heeft me in het verleden erg gelopen, en zou het nu wel weer kunnen gebruiken.

groetjes

afbeelding van Lovertje85

@Admin

Ik mis de chat enorm nog steeds. Aangezien mijn situatie inmiddels verandert is ben ik hier eigenlijk overbodig geworden op de site. Alleen omdat ik hier mensen heb leren kennen die ik graag spreek en help met hun problemen gebruikte ik deze site eigenlijk alleen nog maar in de vorm van de chat. Nu de chat weg is merk ik dat ik hier ook steeds minder kom.... Ik vind het fijn dat mensen hun ding even prive aan me kwijt kunnen en andersom.....

afbeelding van krulie

In privéberichten kun je ook

In privéberichten kun je ook van alles kwijt. De ander heeft dan wat meer tijd om te reageren. Ikzelf vind dat wel prettig.

afbeelding van Dondemiamor

chat

ja dat zal wel fijn zijn

afbeelding van torn

# Forumchat ->Gmailchat: Win-win

Helaas is gebleken dat er een groep (oude en nieuwe) 'gebruikers' op het forum aanwezig schijnt te zijn die niet zo goed met de meerwaarde van de chat, en ook de pb, om kan gaan.

Briljante 'move' om die chat functie dus uit te schakelen en daarmee weer een redelijke sfeer van rust, tolerantie naar elkaar wat verschil van mening en visie betreft en veiligheid op het forum terugbrengt. Wat de Admin die het forum in eigen tijd op non-profit basis er nog even naast beheerd weer tijd en energie scheelt.

Een mogelijkheid voor de mensen die de chat heel erg missen is om een gmailadres aan te maken met een alias (wel zo verstandig want ook op het gebied van privacy lijkt niet iedereen hier even discreet met elkaar om te kunnen gaan.). Bijvoorbeeld je forumnaam. Is die beschikbaar verzin je een andere naam. Je deelt dat emailadrs met je 'buddy's van je het forum en als je wil chatten stuur je de ander even een pb, open je een extra tabblad in je browser en ga je lekker in google-chat met chatten.

Win-win situatie voor iedereen: Admin is van dit soort verzoeken af en houdt het forum voor zichzelf in zijn 'upje' overzichtelijk en beheerbaar. Wat al een vrij lastige taak kan zijn op het internet van vandaag de dag en het vrij toegankelijke karakter wat dit forum in vergelijking met andere (nog?) heeft. En de mensen die willen chatten kunnen dat fijn doen,.....maar op een andere plek.

afbeelding van JJ

Ik wil de chat ook terug !!!

Ik mis de chat ook ! Gewoon even lekker chatten met mensen die online zijn, waarmee je een diepere online band heb dan reacties (waarmee ik ook erg blij mee ben). Gewoon over ditjes en datjes, lekker afleidend als je behoefte hebt om je leven op een andere wijze probeert te veranderen. Kan heel prima werken, dus heel belangrijk hier, zou ik zeggen! Gooi je niet de hele blog lijst vol met allemaal onzinnigheden, maar kun je dat met mede (privé en kant en klaar) geïnteresseerde (of niet) delen..

afbeelding van Keelia

De chat terug activeren

De chat is toch wel een gegeven dat ik mis, hier op de site.
Het gaf mij (en andere LDVD-buddies hier op de site) om even afgezonderd in gesprek te gaan met elkaar zonder een heel PB'tje te moeten schrijven of een antwoord op een blog.. Maar gewoon lekker kletsen, elkaar bijstaan, elkaar raad geven, en echt even naar elkaar luisteren in de mate dat dat gaat over het digitale netwerk.. Ik geef antwoord, jij geeft antwoord en zo gaat het maar door.. Dat vind ik, persoonlijk, soms moeilijk bij gewoon een reactie te zetten of PB'tje te sturen, zoals ik al aanhaalde..

Van mij mag de chat best terugkomen Glimlach