Hoi

afbeelding van Gast

Afgelopen nacht een goede nacht gehad, rond 7 uur werd ik hyperventilert wakker omdat ik over mijn ex droomde en hij in gedachten erg dicht bij was.. even rechtop gezeten en goed doorgeademd en voelde me weer beter. Vanmiddag appt mijn beste vriendin die een week geleden met hem gepraat heeft via de app. Hij had haar vanmiddag gevraagd hoe het met mij ging en zei dat het opzich wel goed ging met hem. Ze heeft gezegd dat ik het geaccepteerd hebt en verder ga. Hij zei : ja jammer. En begon voor de zoveelste keer terwijl ik en zij het weten te vertellen dat het voor zijn gevoel niet meer gaat en mij niet gelukkig kan maken en zichzelf ook niet. Raar vind ik want we waren eergister uitgepraat . Ik heb niks meer laten horen. Wat denken jullie hiervan? Ik denk nog steeds dat hij veel problemen heeft waarvan ik niks af weet en kan weten.. Ik voelde me op dat moment weer even minder maar heb mezelf er weer bovenop gekregen !

afbeelding van hortensia

@Anna23

Ik denk dat hij zoekende is .
Zijn vader verwacht dingen , zijn broer verwacht dingen , aan jou moest hij verantwoording afleggen , hij gunt iedereen het beste , maar waar staat hij , wat wil hij ...wat verlangt hij zelf . Ik heb het idee dat hij een heel meegaand type is die niet gauw nee durft te zeggen en graag een ander helpt en daardoor een beetje zichzelf is kwijtgeraakt en het doel wat hij voor ogen had , zijn leven een beetje uit het oog is verloren . Tijd nodig heeft misschien.

Ga geen dingen van hem lopen verwachten , of eisen dat maakt het alleen maar erger om dwang op te leggen voor iets .
Hoor hem aan als hij contact opneemt en stel niet teveel vragen . Ik denk dat hij meer behoefte heeft dat je naar hem wilt luisteren , dat vertrouwen aan hem geven , dat je bereid bent alleen te luisteren ,zonder te oordelen En laat hem dan weer gaan. Als het zo moet zijn en hij alles overdacht heeft en/of zijn weg heeft gevonden ( ik zeg daarmee niet dat hij terug komt) maar het heeft meer kans van slagen dan dat je hem wegjaagt door hem nog het gevoel te geven dat hij geclaimt wordt , want ik denk dat daar ook mede een oorzaak zit dat hij nu even op zichzelf wil zijn.

afbeelding van Anna23

@hortensia

Klopt inderdaad. Ik heb in mijn laatste sms'je gezegd afgelopen zondag dat ik er altijd voor hem zou zijn en daarna niks meer gehoord alleen mijn beste vriendin . De tijd zal het leren.. Ik laat hem zeker met rust . Fijn dit berichtje bedankt het kan wel eens kloppen!

afbeelding van Anna23

@hortensia

Hij is trouwens ontzettend veel afgevallen ik schrok ervan. Ik zag een filmpje waarop hij te zien was..

afbeelding van hortensia

@anna23

Heel naar , maar komt wel weer goed . Niet teveel zorgen maken hoor , lekker slapen morgen weer een nieuwe dag .

weltrusten meis

afbeelding van Anna23

@hortensia

Nog dankjewel. Fijne dag vandaag!