'Hoop en blijven doorgaan': Dat is mijn leven

afbeelding van Gast

Beste mensen hier

Ik heb besloten mij verhaal van het internet af te halen, kon het heel makkelijk me google vinden Tong

Bedankt voor de lieve reacties allemaal.

Mvg,
Pindarotsje

afbeelding van petals

serieus hoe jij het hier

serieus hoe jij het hier allemaal opschrijft ik vind het geweldig, denk dat er absoluut dames zijn die jou helemaal zien zitten! Je klinkt als iemand die veel heeft meegemaakt en daardoor al op jonge leeftijd goed weet wat belangrijk is, en iemand die een relatie serieus neemt en goed voor een vrouw zou zorgen. Die lieve en leuke vrouw kom je echt wel tegen! ('t is dat ik zelf 10 jaar ouder ben dan jij Knipoog)

afbeelding van Pindarotsje

Dankje

Ik hoop het echt, want soms is de pijn bijna niet te dragen. Ik hoop dat er snel een beloning komt voor mijn harde werk en ik een keer mag ervaren wat echte liefde is. Glimlach

Het is moedig, misschien ook wel ergens dom:P, om zon verhaal op te hangen, daar voel ik me best trots op.

afbeelding van SuzieQ

Eerlijk

Daar mag je ook echt wel eerlijk over zijn. Ik begrijp ook hoe je je gevoelt hebt op school. Ook ik ben (en was) te dik en daardoor gepest. Ik negeerde de reacties maar het doet pijn. Helaas heb ik geen goede en beste vrienden aan school overgehouden. En was nooit verliefd op school. Daardoor een laatbloeier. Ook ik heb dingen in mn jeugd meegemaakt waardoor ik snel volwasse ben geworden en niet van uitgaan hou. Kortom: ik weet wel aardig hoe je je voelt.

Je mag echt trots zijn dat je dit allemaal geschreven hebt en dat je zo eerlijk bent. Zo te lezen ben je een eervolle vent en vind je diegene die bij je past echt wel. Ik zal je hiervoor het advies geven wat ik ook aan alle kanten hoor: Je mag er best wezen en je moet niet gaan zoeken en het forceren. Dan komt het vanzelf een keer op je pad!

Hopelijk helpt het een beetje om het van je af te schrijven!

afbeelding van Pindarotsje

@SuzieQ

Ik begrijp die theorie echt wel. Ooit kom je iemand tegen, maar die ooit duurt mij te lang, ik ben nu 21, bijna aan het eind van het echte leervermogen, ik wil graag begrijpen hoe echte liefde voelt.

Tijd die je gewacht hebt is no big deal (this geweest), maar tijd die je moet gaan wachten is iets wat veel zwaarder weegt. Glimlach Je kan een mens breken door hem anderhalve minuut buiten te sluiten, laat staan de komende jaren. Tong

Ik heb te veel zelfwaarde om mezelf te forceren om iemand lief te hebben. Ik zou nooit iemands vertrouwen of liefde misbruiken...Dat blijkt denk ik wel uit mijn verhaal: Hoeveel ik ook van die ene meid hield, ik kon geen relatie met haar beginnen, omdat we beiden wisten dat we ongelukkig zouden worden doordat we elkaar bijna nooit zouden zien.

Het schrijven erover helpt. Ik heb ook besloten om het de volgende persoon die ik ermee kan vertrouwen het verhaal als brief te geven, of iemand die het steuntje in de rug kan gebruiken. Glimlach

Al om al hou ik niet van algemene wijsheid Tong
Ik kijk de dingen liever realistisch aan, dan weet ik waar ik aan toe ben Glimlach

afbeelding van Kiewie

@Pindarotsje

Hoi!

Ik weet niet als ik het goed opvat, maar het is alsof je altijd heel vlug opgeeft. Ok, ik begrijp heel goed dat je niet tussen twee mensen wil komen, dat is ook heel eervol. Maar... volgens mij ga ik hier nu verkeerde dingen beginnen schrijven... is de liefde het soms niet waard om voor te vechten? Als je iemand echt graag ziet? Ik zie de dingen misschien ook te irrealistisch. Trouwens een afstand van 3u is heus niet zo veel en als je elkaar voldoende vertrouwt en elkaar voldoende ziet, dan moet dat sowieso wel lukken. Beiden moeten er natuurlijk wel achterstaan. Maar, zoals je schrijf, heb je nu een oplossing gevonden waar je jezelf wel goed bij voelt... Maar voel je jezelf er écht goed bij?

Misschien moet je niet altijd genoegen nemen met 'vrienden zijn'. Misschien moet je af en toe even doordrukken. Het is altijd leuk als iemand moeite doet om je hart te veroveren... Zolang je jezelf maar niet te hard laat kwetsen.

Hopelijk komt dit wat over en heb ik geen verkeerde dingen gezegd Glimlach.

afbeelding van Pindarotsje

@kiewie bedankt voor je

@kiewie

bedankt voor je mening. Dat waardeer ik.

Liefde is het zeker waard om voor te vechten. Ik geef echt niet snel op, maar ik ga niet rotzooien met andermans relaties. Ik zou dat ook niet van een ander willen en daarbij...Als zij hem zou verlaten voor mij, wie zegt dat zij mij dan ook niet inruilt voor een ander model?

De 3 uur reizen is op zich niet zo erg. Het is alleen dat zij een fulltime studie daar heeft, ik hier, en daarnaast nog eens vrienden voor het leven die we echt elk weekend willen zien. Geloof me, ik hou nog steeds zielsviel van haar, alleen is het gedoemt om te falen, omdat we elkaar bijna nooit zien. Ik kan haar daarvoor niet gebruiken, ook al heb ik nog zo mijn fantasieën over haar. Tong

Ik voel mij idd niet 'gelukkig' met mijn keuzes (ik wou dat ik allang die eerlijke, zoete liefde had kunnen voelen), ook al voelt het wel als de beste. Ik kijk trots terug op mijn handelen.

Als ik stelletjes zou gaan breken, iemand zou laten vreemdgaan, kortom iets moois tussen 2 mensen zou breken voor mijn eigen hebzucht..zou ik dat mezelf nooit kunnen vergeven.

Ik vind het jammer als ik meer wil dan vrienden, maar helaas valt er voor mij niets aan te doen dan verder gaan, en hopen dat ik iemand vind die wel voor mij kan zijn, hoe veel pijn dat ook kan opleveren.

Mijn mooie, eerlijke kwaliteiten zijn ook mijn vloek. Dat besef ik mij volledig, maar ik moet mezelf blijven voorhouden dat het ooit beloont word, ook al snij ik mezelf elke keer daarmee in de vingers. Glimlach

afbeelding van Kiewie

@Pindarotsje

Respect voor de discipline die je hierin kan hebben. Respect dat je trouw blijft aan jezelf.

Af en toe zit het leven oneerlijk in elkaar. Sommige verdienen meer geluk dan ze krijgen en voor anderen komt het precies gewoon 'aangeleverd'.

Zo vervelend als je (het gevoel hebt dat je) er niets aan kan doen.

Jouw situatie doet me denken aan een liedje "ik wou dat ik jou was" ofzo. Er zal ooit wel iemand vallen voor jouw kwaliteiten en meer willen dan vriendschap. Als je zelf nog steeds zelfzeker in je schoenen staat, kan dit alleen maar positief uitdraaien.

Succes Glimlach