hopeloos

afbeelding van Gast

Hallo lieve mensen hier.
ook ik zou graag mijn verhaal willen doen. Zit al dagen hier jullie verhalen te lezen, en ik kom er niet goed uit.
Ik ben een moeder van 2 Kids 9 en 13. Ben na 16 jaar samen te zijn geweest met hun vader 7 jaar geleden gescheiden. Daarna leerde ik voor mijn gevoel de liefde van mijn liefde kennen, ik had het super fijn samen met hem, voelde me een prinses, maar buiten het zo kunnen genieten samen, had het ook een donkere kant, met steeds en veel verdriet. We zijn ( te) snel gaan samen wonen, we zouden trouwen na een jaar, maar 3 maanden van te voren liet hij me voor de eerste x zitten.
Ik was er kapot van, trouwjurk alles was klaar en geregeld en heb als alleen mogen afzeggen. Hij vond de verantwoordelijkheid voor mijn 2 Kids teveel, terwijl hij zelf ook 2 Kids heeft. Hij is toen ergens anders gaan wonen. Zijn gaan latten, maar dat vond ik lastig. Hij bepaalde wanneer hij kwam, hoelang en het liep weer fout. De 5 jaar daarna, is hij verschillende keren weg gegaan, altijd gaf hij mij de schuld, dan deed ik zus, dan deed ik zo, en iedere keer was ik super verdrietig en wilde ik hem alleen maar terug. Hij wilde in eerste instantie nooit praaten, negeerde en blokkeerde me. Julie willen niet weten wat ik van gekkigheid niet allemaal gedaan heb, het was Nog net geen stalken. .maar hij kwam wel altijd terug, soms na 2 weken, soms 6 weken, soms had hij in die tijd zelfs al een ander. ..een paar jaar geleden had hij zelfs zijn huur op gezegd om weer hier te komen wonen, maar nadat ik weer eens wat fout had gedaan in zijn ogen heeft hij zijn huis alsnog weer aangehouden. Wat ik dan fout doe?? Ik mag geen mens zijn. Als ik een baaldag heb en me eens enigszins op hem afreageer , vertrekt hij. Zijn de kids eens vervelend vertrekt hij, geef ik aan iets niet leuk van hem te vinden, vertrekt hij..keer op keer... Ik kan de keren niet meer op 2 handen tellen. 3,5 maand geleden vond hij me weer " lastig" en vertrok weer. Zei dat hij de dag erna terug zou komen, maar kwam niet, ook niet de eerste keer. Daarna heeft hij me genegeerd. Na 2 weken toch weer contact. Ik was toch ook zijn ware liefde, wilde er samen over praten..paar avonden ad telefoon gesproken en zou een week later komen praten. 5 minuten voor hij zou komen stuurde hij dat hij toch niet kwam..... Hij dacht dat het nooit zou veranderen. ............. Ik ben zo boos geweest. ..verdrietig. ..een paar weken later had hij al een nieuwe vriendin. ...met 3 kids!! Dat was de laatste klap. Iedereen in mijn omgeving zegt dat ik blij moet zijn dat hij weg is. Dat ik God moet bidden dat hij aub niet meer terug komt.. Omdat ik er kapot aan ga, en zo voel ik me. ..gesloopt! Ik heb de eerste weken alleen maar gehuild, kids naar school, ik terug in bed, koken voor hun, ik kreeg geen hap Door mijn keel. .. als collega was ik ook niks waard, had nachtmerries, moest huilen Tot ik moest overgeven. ..het is nu 14 weken later.....maar het slijt niet.... De eerste heftigheid is wel weg.
Maar denk Nog De hele dag aan hem, ergens hoop ik nog altijd dat hij terug komt. .. Ja heel erg... Ik weet het. .. ben bang om alleen te blijven, bang dat hij echt mijn ware was...en dan?
Ik heb nog nergens zin, doe alleen wat moet and thats it.... Ik ben vandaag 40 geworden... Zou dat eigenlijk met hem in Parijs vieren.... dus heb niks gevierd! !!
Hoe krijg ik mezelf weer op de rit, hoe kan ik weer genieten en hoe moet ik verder? ?
Morgen ga ik weer na de rouw mevrouw, zoals iemand dit hier zo mooi noemt.... Ik denk dat het nooit meer beter word. ...

afbeelding van petals

hoi lieve Twinkelloos welkom

hoi lieve Twinkelloos welkom op het forum! Jouw omgeving zegt je dat je blij moet zijn dat hij weg is, wat op zich een heel logische reactie lijkt he, zij zien natuurlijk ook wel dat hij niet de meest ideale partner was naar jou toe. Maar uit eigen ervaring weet ik helaas dat het zo simpel niet is. Ondanks wat hij gedaan heeft, mis je hem zo erg. Weet je wat, dat je hem mist is niet erg. Dat was voor mij een openbaring toen ik dat voor het eerst hoorde van iemand hier op het forum toen ik in dezelfde shit zat waar jij nu in zit, een jaar geleden. Jij dacht oprecht dat hij de ware was, je hebt er zelf alles aan gedaan om dit te laten werken, en jouw gevoel voor hem is echt. Dat mag er ook zijn. Dus simpelweg tegen jou zeggen wees blij dat je van hem af bent, dat werkt niet.

Maar doe me een lol, ga alsjeblieft nooit meer terug naar deze man. Probeer van nu af aan uitsluitend nog met je gevoelloze verstand te handelen, sluit je gevoelens voor hem even helemaal buiten van de acties die je onderneemt. Gooi de deur dicht, spijker hem dicht, laat hem niet meer toe. Deze man is bad news voor jou, ook al weet ik dat het zo anders voelt, je wilt hem alleen maar terug. Negeren is niet goed, weglopen niet goed, jou overal de schuld van geven, niet goed!! En dat weet je met je verstand ook wel. Je gevoel mag er zijn, maar verwerk het zelf. Zelfs als hij weer terug zou komen, laat hem niet meer toe. Hij is niet jouw ware. Ik weet dat het zo voelt, maar hij is het niet. Jouw ware zou jou nooit zo behandelen als hij doet.

afbeelding van twinkelloos

Dankjewel voor je hele lieve

Dankjewel voor je hele lieve reactie! Ik ben al blij dat iemand mij begrijpt! Jij hebt gelijk, ik weet het.. Ik moet die deur ook dicht spijkeren, maar ik weet niet hoe. .. Hij zit zo vast in mijn systeem en ik krijg hem er niet uit. Net als die patronen van weg gaan en terug komen van de hoogste pieken Tot de diepte dalen. .En iedere keer die zelfde pijn... het doet echt lichamelijk en geestelijk pijn... Ik pieker me een bult... Had ik maar dit. .. Had ik maar zo. ..ben bang dat ik me zo blijf voelen, de hele dag denk IK aan niks anders meer...aan alles wat er is gebeurd. .. aan Dat hij dus wel zo verder is gegaan... alles vreet aan me..... voel me leeg, alleen, en onbegrepen. ...

afbeelding van petals

ik weet het schat... maar je

ik weet het schat... maar je krijgt hem er wel uit. Ik zat een jaar geleden waar jij zat, het duurde bij mij twee maanden voor ik weer normaal kon functioneren en nog een maand of wat voor ik me echt beter begon te voelen, en dat was na een relatie van 6 maanden! Maar hij gaat er wel uit hoor. Het patroon van hoge pieken en diepe dalen heeft je verslaafd gemaakt, het negeren en steeds naar jou wijzen deed je steeds harder rennen en nu mag je zelfs dat niet meer, rennen voor hem want hij heeft je definitief weggeduwd. Terwijl jouw instinct nog steeds schreeuwt: ik wil iets DOEN, ik wil het laten werken, je hersens maken overuren, ik wil hem gewoon terug dan is alles weer goed. Maar weet je, het IS niet goed en het wordt ook niet goed. Want de volgende keer als hij terug zou komen wordt het alleen nog maar nog erger. En die volgende vriendin, dat lijkt nu naar de buitenwereld geweldig, maar leek jullie relatie dat in het begin ook niet? Hij neemt zichzelf en zijn gedrag ook mee naar de volgende hoor.

Klinkt gek maar niet nadenken, doen. Niet nadenken hoe je het moet doen, maar doen. Stap voor stap, dag voor dag. Spijkeren. Hij komt er niet meer in. Geen contact. Pas dan kun je tot jezelf komen, in dit soort gevallen, daar ben ik echt van overtuigd.

afbeelding van twinkelloos

Ohhhh bij bent echt lief

Ohhhh bij bent echt lief zeg....ook al moet ik gewoon huilen met wat je schrijft. ... Als ik dat dan zo lees, denk ik, ja zo is het ook. Ik ben ook altijd harder gaan rennen voor hem en voor zijn Kids. Probeerde het alleen nog maar Nog beter te doen, in de hoop dat hij dan eens niet zou weg gaan, probeerde te zijn zoals hij mij het liefst ziet.. lief, vrolijk, attent, zorgzaam, mooi... en dan droeg hij me op handen, was ik zijn meisje, zijn ware... tot ik eens even niet zo ben, dan werd hij afstandelijk, verdwijnt alles in de koelkast....met als resultaat dat vertrekt. ..Voor mij voelde het telkens als falen... nog niet goed genoeg zijn... en ik wilde zo graag dat hij zou blijven. ... alleen maar dat...
Dat gevoel van dat ik iets moet doen wil niet weg. .. zelfs niet nadat hij me nu idd definitief heeft weg geduwd.... Ik weet me soms totaal geen raad...loop als een kip zonder kop rond.

afbeelding van petals

ook dat herken ik allemaal,

ook dat herken ik allemaal, je voelt je keer op keer weer alsof je faalt. Maar jij faalt niet, alleen je bent door hem geprogrammeerd om te voelen dat je faalt. Dat is de kern van zijn gedrag, je kruimeltjes geven, in het begin wat meer, zodat je denkt dit is hem. Hij voelde aan dat jij al kwetsbaar was, door je vorige huwelijk. Door die mooie fases ertussendoor ga je er weer even in geloven, het is als het ware weer even de brandstof die je nodig hebt om toch deze ellende te blijven dragen, en daarna begint het weer. Ik liep ook als een kip zonder kop rond, dat hoort erbij, je weet niet meer waar je staat wie je bent. Eerst helder worden, afstand, no contact, uit zijn buurt blijven. Ook al zegt je gevoel wat anders. Dan komt uiteindelijk stap voor stap de helderheid en krijg je ook inzicht in jouw kant van het verhaal, waarom je zo lang blijft bij iemand die je zo slecht behandelt. Maar een ding, zoals Kiki ook al schrijft: niet aan jezelf gaan twijfelen, dit is niet jouw schuld!!!!

afbeelding van waterman

Heee lieve Twinkelloos

Ook van mij een heel warm welkom. Gek natuurlijk, welkom op een site als deze..... Ik kan het allemaal niet zo zeggen als Petals dat doet, maar ik denk dat je inderdaad bij deze man uit de buurt moet blijven, dat hij 'very bad news' voor je is. Ik snap dat dat emotioneel een heel moeilijke boodschap is, en dat je je met huid en haar tegen dat idee verzet. Toch moet hier je verstand de leidraad zijn. Je moet weer voor jezelf gaan zorgen, weg uit de klauwen van deze kerel. Voor jezelf gaan zorgen, van jezelf gaan houden, je eigen leven weer in de hand nemen. Niet bang zijn voor je eigen leven, niet bang zijn om alleen te blijven. Alleen zijn is vele malen beter dan met zo'n kerel. Echt waar. Echt waar. Ga hier weg, ga nooit meer naar het terug, kijk niet meer om. En je kunt hier je verhaal doen!

Heel veel liefs, heel veel sterkte!!!!!
Waterman

afbeelding van kiki70

Twinkel

Wat geeft hij jou voor toegevoegde waarde om weer terug te komen? Ik lees dat je niet op hem kunt bouwen en waarom wil je dan alsnog dat hij terug komt als jij je aan hem moet aanpassen omdat jij in zijn ogen het weer eens verkeerd doet? Hij vind jou kinderen een last? En nu heeft hij een relatie waar 3 kinderen zijn! Je moet beter naar mensen luisteren die zeggen en nu is het genoeg geweest. Je moet proberen liever voor jezelf te zijn en voor je kinderen er te zijn want die willen een vrolijke mamma hebben. Het is voor de buitenwereld makkelijk gezegd maar het is voor jou veel beter.

Sterkte

Kiki

afbeelding van twinkelloos

Dankjewel Kiki voor je lieve

Dankjewel Kiki voor je lieve reactie...
Ik weet dat ik dit niet meer moet willen. .. maar ik vind het moeilijk. ..Hij beheerst mijn hele gedachten. ..en dit is ook zeker voor de kids niet goed. ..om het maar heel plat te zeggen. ..Zij kotsen hem uit. . Zij willen me inderdaad gewoon vrolijk zien. .. maar begrijpen op hun manier wel waarom ik verdrietig ben. .. Ik denk dat ik echt alles voor hem gedaan en gelaten heb , altijd alles ben blijven doen voor hem... Omdat ik oprecht van hem hou. .. Ik denk ook niet dat hij het met kwade opzet doet. .. Waarom wel weet ik ook niet. .. Zo is hij heel liefdevol. .. Zolang de zon maar schijnt. .. zodra reen wolkje verschijnt. .. vertrekt hij.... zonder pardon. .. Ik heb ooit meegemaakt dat we savonds een meningsverschil hadden, maar bed, ik in de stress, bang voor zijn weggaan...smorgens voor hij ging werken vroeg ik of we Nog vriendjes waren. ..Ja hoor alles oké. ..en savonds toen ik terug kwam van mijn werk, lagen mijn sleutels op de keukentafel, zijn kleding uit de kast en weg was hij weer. ...

afbeelding van kiki70

twinkel

Ik herken het...met die sleutels. Je durfde haast niet meer weg te gaan he? De blaadjes vielen weer van de bomen? Wisselende stemmingen? Het was maar net hoe zijn pet zat he? Ik herken je verhaal zo erg.. dat ik vlagen krijg van jou gevoel. Jakkes. Het beste voor jou is loslaten en verder gaan met je leven. Er komt gerust wel weer een leukere man op je pad. Wees niet bang om alleen te zijn. Die tijd dat jij alleen bent is goed om na te denken wat jij wilt. Maar aub neem hem nooit meer terug

Sterkte moppie

afbeelding van twinkelloos

Ohhh wat erg ook voor jou...

Ohhh wat erg ook voor jou... Ik dacht dat er niet nog zo iemand zoals hij rond liep. ..en inderdaad. .Ik had op mijn werk de hele dag al zo een onbehaaglijk gevoel...en dat gevoel klopte.. weer. .. Toen ik thuis kwam.
De grond zakte onder mijn voeten vandaan! Ik kon het eigenlijk niet eens geloven. . Dit was niet de eerste keer.. net als hij vaker zei dat hij zou terug komen, en niet kwam, zou blijven, maar toch ook weer ging. . En echt om het minste beetje...dan had hij onrust, maakte het probleem in zijn hoofd tig keer groter, werd hij boos... dat was dan uiteraard mijn schuld... Want als ik niet zo deed. .. hoefde hij ook niet boos te worden... en loslaten. ...Ja ik doe zo mijn best... Maar het doet ook net zo een pijn.... Ik mis hem ook echt... ondanks zijn achterlijke gedachtegang. .. had hij ook zijn lieve en zorgzame kant. .. maar dat moest ik dan natuurlijk wel verdienen. ....

afbeelding van Hetlevenismooi

@twinkelloos

Hallo,

Vreselijk ook dat negeren...ergste wat iemand kan doen en dan de schuld bij de ander altijd leggen.
De onzekerheid moet je niet meer willen.
Afkicken van je ex, hoe pijnlijk ook.
Ik ken die pijn ook.
Luister naar je omgeving, echt hoor, de relatie was uit balans, ook bij mij.
Dan krijg je het gevoel als hij maar niet negerend weg loopt...vreselijk !
Ook midden in de nacht.
Afkicken van je ex lijkt mij echt het beste.
Het doet pijn maar er komen echt waar betere tijden, echt...even doorzetten hoe pijnlijk ook, die shock.

Heeeeel veel kracht!

afbeelding van twinkelloos

Dankje Die onzekerheid maakte

Dankje
Die onzekerheid maakte me ook gewoon gek. ..net als dat negeren, maar hij vind dat oké om te doen. Dit heeft hij dan op die bijna 7 jaar dan ook talloze keren gedaan, stond weken in de koelkast. .En ik maar hem pleasen om het maar weer goed te krijgen. ..
Maar het doet pijn
Loslaten is mijn valkuil

afbeelding van kiki70

twinkel

Het is niet jou schuld he? Onthoud dat!!

Ik kreeg ook altijd de schuld en als het niet mijn schuld was was het toch mijn schuld. Ook waren zijn kinderen altijd aan het vechten en ik had rot kinderen. Zijn kinderen waren niet zulke lieverdjes. Ja meid ik herken het heel erg en ik moet zeggen wat mij erg veel heeft geholpen en wie mij hebben geholpen. Deze site en sommige op deze site.
Ik kan je 1 tip geven en probeer dat te doen als de kinderen slapen of op school zitten en je bent vrij.
Zet alle leuke dingen die je met hem had op papier en ook alle slechte dingen en ga dan kijken welk lijstje langer is. Ik moet zeggen dat hij je makkelijk kan manipuleren he? Dat ie beloofd op betere tijden toch? Trap er niet in, want hij veranderd niet en zal niet veranderen en kan niet veranderen en jij kan hem niet veranderen. Hij kan zichzelf wel aanpassen maar dat zal hij niet doen want hij doet immers niets verkeerd. Jij bent diegene die in zijn ogen alles fout doet. Ik ben wel 3x bij hem teruggegaan maar de 4e keer niet want bij de 3e keer sloeg hij mij waar 1 van mijn kinderen bij was. Meid zorg goed voor jezelf en vecht voor je eigen gezinnetje en vooral voor je kinderen die jou erg hard nodig hebben, Hij is jou verdriet niet waard. Probeer ook niet meteen op hem te reageren, het liefst helemaal geen contact meer, want voor je het weet ben jij weer verliefd en heeft hij jou weer waar hij jou hebben wilt...

knufff lieverd
kiki

afbeelding van twinkelloos

Lieve kiki..Je hebt gelijk

Lieve kiki..
Je hebt gelijk dat ik hem niet kan veranderen. Hij vind zich zelf dan om perfecte, net als zijn Kids dat zijn en die van mij niet. Hij negeerde soms mijn kids net zo. .. Hij zei altijd dat als ik dingen zou veranderen. . Dat hij dan niet meer hoefde te gaan. . Want hij liep niet weg. .. nee. .ik jaagde hem weg. .. en ik maar aan hem trekken. Hij hoefde maar te knippen met zijn vingers en ik vloog. .maar zelfs dat zag hij niet. Dat deed ik net zo voor zijn Kids. .. Hij met moeite soms voor die van mij. .. Ik probeerde mijn kids maart vooral zo stil mogelijk te houden zodat hij geen last van ze had. .. Hoe erg als ik dit zo opschrijf. .. voel ik me zo een slechte moeder ook nog... twijfel op het moment gewoon overal aan.. maar vnlijk aan mezelf. Lieve kiki... Ik ben trots op jou... dat jij na die klap er klaar mee was...De vader van mijn kids was agressie. ..huiselijk geweld. ..gebroken pols, gat in mijn kop. .. was bij mij nodig om pas weg te gaan... Daarom ben ik trots op jou dat je dat niet zover hebt laten komen. ..mshn dat ik me daarom ook zo vasthoudt aan mijn ex... Hij heeft me eigenlijk uit dat huwelijk gekregen... maar zoals mijn zus wel eens zegt... jij gaat van lichamelijke mishandeling naar geestelijke. .. Ik zal ze wel aantrekken ofzo.... Vind mezelf wel nog altijd niet zielig ofzo... maar vind gewoon niet dat ik dit verdient heb. .. ben denk ik toch echt wel een lief mens. ...

afbeelding van kiki70

Twinkel

Je mag je best zielig vinden hoor, het is niet niks wat je hebt meegemaakt. Wat je zus zegt en mijn zussen ook is dat dit puur geestelijke mishandeling is. En natuurlijk mis je hem, je mist niet hem maar de aanwezigheid van hem, zijn lieve dingen mis je en de leuke dingen ook. Maar lieverd nu ben jij belangrijk en je kinderen zijn belangrijk. Hij zal het in de volgende relatie die hij krijgt weer zo doen. Geloof me, die vrouw is er snel klaar mee. Maar dan heb je kans dat ie weer terug komt bij jou. Heeft mijn ex of doet mijn ex nog steeds.. beloofd me iedere dag dat het goed komt dat hij hulp wilt gaan zoeken maar als punt bij paaltje komt zegt ie: Ik hulp zoeken? je neemt me maar zoals ik ben!!. Ik ben zo blij en dat kan ik nu eindelijk zeggen zo blij dat ik eindelijk voor mezelf heb gekozen. Hij kon niet alleen mij maar ook mijn kinderen vernederen en zeer tot zeer laag kleineren en kwetsen. Lieve schat, zorg voor jezelf en neem hem aub niet terug. Denk aan je eigenwaarde en die Leuke lieve man komt vanzelf wel weer. Eerst moet jij en je kinderen even bijkomen van deze vreselijk egocentrische man.

Dikke knuffel
Kiki

afbeelding van twinkelloos

Lieve kiki....dankjewel... Ik

Lieve kiki....dankjewel...
Ik heb net een blog geschreven over hoe ik me vandaag voel, want het is zwaar k....e....
Ergens hoop ik zelfs dat zijn nieuwe vriendin hem buiten schopt.... dat hij dan terug komt.... dat hij er van geleerd heeft, Tot inzicht is gekomen. . Hoe erg is dat??
Ik vind het zo moeilijk om er te zijn voor de kids, moeilijk om voor mezelf nu te zorgen. Wat echt moet, doe ik, ga wel nog werken. Met alle geluk van de wereld dat ik een hele begrip volle bazin heb... Lieve collega's die me echt willen helpen en steunen. .. maar het kost me al moeite om boodschappen te doen, geen zin om te socializen met mensen op straat, lijk op een beatle op het moment. .. Zie nergens het plezier of nut van in.... Zie het echt even allemaal zwart

afbeelding van kiki70

Twinkel

Twinkel je naam zegt het al, straks heb jij die twinkels weer in je ogen omdat je je steeds beter gaat voelen, en die man... die man komt niet meer terug in jou leven... niet en nooit meer hoe graag je het zelf wilt nu op het moment. Maar schrijf zijn negatieve dingen op meid...echt dat helpt. Jij wil hem terug omdat je de leuke dingen mist. Had ik ook, ik miste hem niet nee ik miste de leuke en het toch vertrouwde gevoel. Wat mijn ex ook had was zoveel verschillende vrouwen in zijn mobiel en als ik een bekende man zag en die gaf mij een knuffel dan had ik bij wijze van al met hem ge....t en ik moest al zijn dingen maar pikken. FOUT!!! Ik koos voor mezelf en het alle belangrijkste: Mijn kinderen zeiden op een gegeven moment... Mamma, ga aub niet meer terug naar hem. Hij maakt je zo ongelukkig en wij willen dat jij gelukkig wordt en dat ben je nu niet. Kinderen staan ten alle tijden op nummer 1

Twinkel, je lijkt me een lieve meid... zorg voor jezelf en zo'n egocentrische man is niet om te missen. Hij dacht enkel maar aan zichzelf... Jij bent 7 lange jaren tekort gedaan... je ken het gezegde he... 7 slechte jaren en nu ga je voor 7 goede jaren maar dan ZONDER hem en dat worden meer jaren dan die 7!!!

Je bent niet alleen, samen staan we sterk... want ik heb ook nog steeds een zwak hart voor hem, alleen ik weet nu dat hij mijn liefde niet waard is. Ik heb lang genoeg geleden... nu is het mijn tijd...voor mijn geluk...en mijn kinderen...

knufffff
kiki

afbeelding van Ange1

Ik herken het gevoel. Ik heb

Ik herken het gevoel.
Ik heb een relatie van 9 jaar gehad en dat is nu 2 jaar uit. Mijn ex liep dan niet weg steeds, maar sloeg me wel en manipuleerde mij. En ondanks dat alles wilde ik hem terug en hou ik nog steeds van hem. Omdat ik ook altijd dacht dat hij de ware was. En hoewel ik nog steeds niet helemaal over hem heen ben weet ik ook dat hem nooit meer terug nemen sowieso het beste is. Sinds ik lid ben van dit forum leer ik dat te accepteren. Ik schrijf nu sinds kort alles van me af in gedichten. Ik probeer er nu echt over heen te komen. Het beste is de acceptatie, zolang je niet alles voor jezelf hebt geaccepteerd kan je het niet verwerken. Het komt allemaal goed. Echt waar.