Hulp gevraagd!

afbeelding van Kekky

Hoi iedereen!
Ik ben een meid van 25 en zit in een nogal moeilijke situatie...
Sinds een paar maanden heb ik bij mij op het werk een jongen leren kennen, toen hij in het begin naar mij toe kwam moest ik er echt
niets van weten.
Maar hij kwam elke dag een babbeltje doen en dat vond ik wel leuk.
Na een 2 tal weken vroeg hij ook mijn nummer enzo en toen zijn we beginnen te Smssen
we zagen elkaar voortdurend op het werken en daarna smssen we ook met elkaar.
Maar sinds een 3 tal maanden begin ik ook echt gevoelens voor hem te krijgen.
Ik heb dit ook eerlijk toegegeven en hij vertelde me dat hij heel blij was dat ik dit tegen hem gezegd had maar dat er van zijn kant geen gevoelens zijn door zijn vorige relatie (omdat hij toen zijn gevoelens heeft uitgezet + dit is 2 jaar geleden en hij heeft in de tussentijd ook geen andere relatie gehad)
Nu spreekt hij ook vaker met mij af wilt hij elke week iets gaan doen zoals een etentje, naar de bioscoop of zelf gewoon wat rondrijden met zijn auto.
En ook al die uitstapjes die we samen doen betaald hij altijd, zelf al wil ik het betalen dan wilt hij het niet...
Hij heeft me ook al onverwacht gekust (en niet een keer maar meerdere keren)
En sinds kort is er ook seks in het spel...
En op het werk zijn we normaal tegen elkaar als collega's/vrienden.
Maar meer ook niet...
Wat wil dit zeggen, en wat zou ik kunnen doen.
Ik word echt gek!
Bedankt om te lezen (en sorry als het wat lang was Glimlach )
Groetjes, Kekky

afbeelding van Klavertje4

Gevoelens

Persoonlijk ben ik wel tegen een relatie op het werk. Ik heb het zo vaak fout zien gaan, je zit dan te veel op elkaars lip.. Maargoed het kan zijn dat het wel werkt. En dat hij zijn gevoelens heeft uitgezet is onzin.. Daar kan je niks tegen doen, die komen of ze komen niet.. Misschien is hij nog niet toe aan relatie of hij wilt niet wanhopig overkomen.. Als jij je er goed bij voelt moet je er gewoon mee door gaan. Ik zou er wel voorzichtig mee zijn, niet dat je straks tegen een deur aanloopt. Misschien wil hij alleen "friends with benefits" zijn. En dat hij alles betaald hoeft ook niks te betekenen.. Ik persoonlijk betaal zelf namelijk ook, alsof de man dat gewoon hoort te doen. Wacht gewoon rustig af waar dit heen gaat, de tijd zal het leren!

Klaver.

afbeelding van waterman

Hoi Kekky

Ik denk inderdaad dat Klaver gelijk heeft. Hij heeft gewoon een 'friend with benefits'. Hij wil jou voor de seks, maar hij wil geen serieuze relatie met je. De rest is allemaal smoesjes, dat hij zijn gevoelens heeft uitgeschakeld en zo. Hij wil gewoon geen relatie met je.

OK dan...... Dan kan jij twee dingen doen. Of dat allemaal prima vinden, en zelf ook de 'genoegens' van de friends with benefits nemen, of heeeeeeeeeeel veel afstand van deze jongen houden. Als jij ook maar een greintje meer wil dat dit, dan liggen de verhoudingen nu scheef en ben jij de afhankelijke partij aan het worden. En dan ga je bungelen, een bekend maar zeer ongewenst patroontje. En daar moet je altijd heel erg mee oppassen, he, bungelen.

Vraag jezelf af of jij tevreden bent met de situatie. En zo niet, ga dan afstand houden!

Heel veel sterkte!
Waterman