hulp gevraagd voor boze ex die steeds maar problemen zoekt die er niet zijn!

afbeelding van ely1234

Goeiedag
ik heb 5 jaar relatie gehad het is nu langer dan een maand uit nadat het uit was geen contacht meer gezocht uiteindelijk heeft hij mij benadert dat hij vrienden wou zijn en of ik dat ook wou ik gaf daar akkoord op en alles ging best goed soms spraken we gezellig uiteindelijk ging hij een meid toevoegen waar hij vreemd mee was gegaan in de relatie en ik sprak hem daarop aan dat ik het jammer vond omdat ik vond hij gaf m'n schande want nu gaat zei weer praten hij vond dat ik er niet zoveel gevoel in moest zetten dus ik gaf hem gelijk uiteindelijk paar dagen later zette ik een foto van een jongen op m'n profiel waar ik mee sprak niet wetende dat mijn ex zo zou flippen hij appte me opeens dat hij die jongen in elkaar gaat slaan ik gaf als antwoord dat hij niks was en dat we gewoon aan het dollen waren hij begon me verrot uit te schelden en blokkeerde me ik liet het maar na een paar dagen appte hij me weer ik vroeg hem hebben we nou ruzie? hij gaf als antwoord nee dus ik dacht oke mooi paar dagen vroeg ik hem wat over mijn latop hij begon opeens te flippen en me uitteschelden en begon weer over die jongen dus ik gaf als antwoord zet er niet zoveel gevoel in wat hij mezelf kwam uitleggen alleen hij bleef doorgaan ik bleef kalm uiteindelijk heeft die me op alkes geblokkeerd nou prima ik laat het maar nu loopt hij mijn familie te vertellen dat ik hem zwart maak en stoer doe terwijl ik niks doe ik heb gelaten en ben weer gaan genieten hij blijft maar iets zoeken wat heb kan voeden maar hij heeft niks dus gaat hij nu zelf dingen verzinnen in zijn hoofd hij appt m'n moeder dagelijks en me zusje en broertje ik snap er niks meer van ik wil gewoon dat die me familie met rust laat hij liegt en doet maar steeds negatief over mij terwijl ik niks doe en hem geen aandacht geef hij wilt nu opeens ook met hun naar de bios terwijl hij mij haat hebben jullie tips voor mij? want ik probeer postief te blijven maar nu steeds meer word ik bozer want dit is nergens voor nodig vind ik hij doet z'n ding ook dan mag ik dat ook we zijn exen!!

afbeelding van Nientjuh1

Hoi Ely, Het is nu al bijna

Hoi Ely,

Het is nu al bijna een maand verder, maar ik wil je toch nog even een berichtje sturen.
Ik vind je verhaal heel moeilijk te lezen zonder punten en komma's, maar het is me gelukt.
Wie had het precies uitgemaakt? Als hij het had uitgemaakt heeft hij helemaal niet het recht om überhaupt met jou te praten als jij dat niet wilt, laat staan met je familie.

Wat ik uit het verhaal opmaak is dat jullie allebei nog om elkaar geven, maar niet goed weten hoe je de relatie moet oppakken en behouden.

Het gedrag van hem zegt vooral dat hij jou niet wilt loslaten. Hij doet het op een kinderachtige en vervelende manier, maar dat doen mensen soms als ze niet weten hoe ze anders aandacht moeten krijgen.

Ik denk dat je een gesprek met hem moet aangaan. Zeg van tevoren dat je geen ruzie en geschreeuw wilt. Denk goed na wat je wilt zeggen en hou je er ook aan. Ga niet door wat hij zegt of doet ineens iets anders zeggen.

Als je hem nog wilt, zeg dat dan. Maar zeg er wel bij dat je zijn gedrag niet goedkeurt. Denk ook na over wat jij misschien fout hebt gedaan en bespreek dat ook met hem. Er zijn altijd 2 kanten.

Succes en hou ons op de hoogte