Hulp gezocht

afbeelding van Snoezie_x3

Hoi
Ik licht even kort mijn situatie toe: vier jaar geleden startte ik met mijn studies, dolgelukkig met mijn vriend. Nou op een jaar tijd verloor ik mijn ouders en leerde ik een nieuwe jongen kennen. Uiteindelijk werden we geen koppel maar hadden we seks en waren we vrienden. Nou ik had gevoelens en hij ontkende de zijne. Door mijn depressie bleef ik tegen beter weten in seks hebben. Jaren later deblokkeerde hij me, waarop we begonnen te praten met elkaar. Het valt mij op dat hij me altijd wegduwt wanneer er voor een paar weken iemand is in zijn leven, wanneer hij het moeilijk heeft komt hij bij me terug. Onlangs heb ik hem duidelijk gemaakt dat ik geen seks meer wil, ik heb jarenlang gevochten tegen een depressie. Hij zei me dat hij zijn gedrag zou herhalen of bang was (praten-seks-mij dumpen) hij wou dit niet meer (al zegt hij dit al een jaar en blijft hij zijn gedrag herhalen) hij wil even ruimte voor zichzelf maar hij wou het contact niet verbreken. Door hem ben ik uiteen geweest met mijn toenmalige vriend. We zijn al effe terug samen maar telkens die jongen in mijn leven komt ga ik twijfelen aan m'n relatie, die gevoelens gaan niet weg en nu heb ik hem geblokkeerd, na alles wat hij deed en dan nog tijd vragen na al die jaren mij zo behandeld te hebben, ik kon dit niet langer aan. Hij heeft telkens relaties met foute vrouwen en dat kwetst mij dan enorm. Moet ik voet bij stuk houden? En hoe kan ik mijn wrang gevoel wegkrijgen?

afbeelding van ClownyB

@Snoezie_x3

Ik denk eerlijk gezegd dat je zo iemand gewoon moet laten.. Het is misschien niet leuk, maar als hij zich toch maar altijd zo gedraagt.. En ook je huidige vriend, ik weet niet of dat dan wel echte gevoelens zijn als je elke keer begint te twijfelen..

afbeelding van Trustinangels

Ik begrijp het niet helemaal

Ik begrijp het niet helemaal uit je verhaal.... Maar ging je ook met deze jongen tijdens je relatie?
Denk dat het sowieso goed is om ook over je eigen relatie een keer goed na te denken en jezelf een eerlijk antwoord te geven. Als iemand echt de ware van je leven is voor je dan wil je niet eens contact met een andere man, al zou die erom smeken bij wijze van. Is mijn ervaring tenminste.
Verder zou ik die "foute" jongen echt compleet uit je leven schrappen, klinkt heel hard maar hij is echt niet goed voor je en al helemaal niet als je zelf ook al gestruggeld hebt met problemen, zoals je depressie.
Dus ik zou het lekker zo laten.
Maar wel ook ng is goed naar je huidige relatie kijken

afbeelding van Nientjuh1

Snoezie

Je verhaal is niet heel duidelijk en uitgebreid, ik begrijp er inderdaad ook niet uit of je al seks had met die ene jongen toen je nog een relatie had, of dat je het eerst had uitgemaakt voor je met hem naar bed ging.

Maar hoe dan ook is die jongen niet goed voor je. Meisjes vallen vaak op "foute" jongens, heb ik helaas ook ervaring mee, maar eindigen er bijna nooit mee. Het is even leuk, juist omdat het spannend is enzo, maar als ik dit zo lees is hij absoluut niet iemand om mee te eindigen. En omdat je toch wel enige gevoelens hebt voor hem en ook voor je huidige vriend (neem ik aan), zou ik eens even heel goed nadenken wat je nou eigenlijk wil. Wil je wel een relatie op het moment? Want zoals ik het zo lees is dit ook niet helemaal eerlijk tegenover je huidige vriend. Maar dat is het ook niet als je alleen maar bij hem blijft omdat je het nog niet weet en het wel prima vind zo. Ik zou eens gaan nadenken en een gesprek aangaan met je vriend.

afbeelding van Snoezie_x3

Ik heb een keer seks gehad

Ik heb een keer seks gehad toen ik nog in mijn relatie zat. Mijn vriend was toen bezig met een werkstraf. Nu is hij volledig veranderd en ik voel me goed. Hij weet ook alles, alleen komt die andere persoon telkens terug, net wanneer ik over alles heen ben. Vandaar die emoties, oude wonden

afbeelding van Trustinangels

Oke goed dat je vriend er wel

Oke goed dat je vriend er wel van weet. Echter als je met je huidige vriend echt een toekomst wilt moer je coor hem gaan en alleen hem.

afbeelding van Snoezie_x3

Dat was mijn keuze, vandaar

Dat was mijn keuze, vandaar dat ik een nieuw gsm nr heb en dat ik de ander blokkeer op social media, ik hou er niet van maar ik hoop dat het slechte gevoel weggaat, ik weet dat ik niet de schuldige ben, ik wil ook slagen voor mijn jaar en ik ben zo bang dat ik zal falen.

afbeelding van Nientjuh1

Snoezie

Oke, nu is het inderdaad wat duidelijker! Als je vriend het weet is het zowiezo beter, hou hem ook op de hoogte van alles. Hou niks achter, dat verdient hij niet. En zeg tegen die foute jongen dat je niks met hem te maken wil hebben. Je bent gelukkig met je vriend, waarom zou je je dan nog bezig houden met hem?

afbeelding van Snoezie_x3

Omdat ik ook fouten maakte,

Omdat ik ook fouten maakte, ik ben volwassener dan hem. Heb misschien teveel medelijden. Ik hou nooit wat achter, ik kan dat niet, we zijn vier maand uiteen geweest en 8j samen. Zal jouw goede raad opvolgen!

afbeelding van Nientjuh1

Snoezie

Iedereen maakt fouten, dat is helemaal niet erg. Zolang je jezelf maar niet straft omdat je fouten maakt, maar dat doe jij ook niet Knipoog
En wat heb jij een lieve vriend dat hij het jou zelf laat uitzoeken en niet meteen wegrent. Dat is echt een volwassen, lieve jongen.

afbeelding van Snoezie_x3

Inderdaad, hij is 28 maar

Inderdaad, hij is 28 maar heeft heel wat meegemaakt. Een goede vriendin gaat die andere jongen inlichten en dan hoop ik dat alles zijn rust kan vinden Glimlach ik vergeef mijn eigen fouten moeilijk waardoor mensen misbruik kunnen maken, alvast een werkpuntje Glimlach