i want her back :/

afbeelding van rola66

Ik wil mijn ex terug maar zij is verliefd op iemand anders, en dat is ook de reden waarom we uit elkaar zijn gegaan na een relatie van 8 maanden. We proberen nu gewoon vrienden te blijven maar dat lukt niet altijd, ik weet dat we nog steeds van elkaar houden..

Er zijn namelijk twee mensen die een serieuze relatie willen met haar, ik en die andere. Terwijl zij eigenlijk nog niet op zoek is naar een vaste relatie, eerder naar wat flirten en wat fun, want ze is nog te jong, zegt ze.

Wat moet ik doen, ik ben kapot van liefdesverdriet en kan ze niet vergeten, ik wil wel wachten, maar ik weet niet of ze me nog wil na verloop van tijd.. Het is moeilijk elkaar te mijden door facebook, skype, gsm,... Ik kan ze niet loslaten en eigenlijk wil ik dat ook niet. Ik wil gewoon dat ze terug komt, (ooit liefst) maar weet niet wat het beste is om nu te doen..

afbeelding van snuit1988

Het beste is om een stap

Het beste is om een stap terug te doen, je moet kunnen genieten zonder haat. Ga uit ga naar vrienden toe en probeer haar even op kennis modus te zetten op fb. Dan zie je die up dates niet zo... Wat rust is t beste believe me!