iemand een goed begin..?

afbeelding van Pba1211

Beste mede bloggers,

Ik zou moeten beginnen met "Uiteraard"..
Uiteraard gaat het niet zoals ik dacht dat het zou gaan...pffff
na een"we spreken elkaar nog"...duurde het nog een week en het was inderdaad over en uit... getverdikke.. ik voelde t aankomen maar toch..
Dan beginnen alle radertjes weer hun gebruikelijke werk te doen...., boos, vberdrietig, ongeloof, ontkenning etc etc..
alle herkenbare zaken kwamen en komen voorbij...
Hoe dan ook... ze heeft nog diverse spullen bij mij liggen, dus dacht ik ..dat contact komt eerdaags wel, ze wil haar spullen toch wel terug ...

Dat is nu 4 weken geleden en zero contact ...ik ben uiteraard druk bezig met invullen waarom ze nog niet heeft gevraagd naar haar spullen...maar ik weet dat natuurlijk totaal niet.
Geen belang, vindt zij het ook lastig, laat ze het op zn beloop en over langere tijd ernaar vragen...geen idee

Hoe dan ook... om voor mijzelf verdser te kunnen probeer ik mijzelf een planning voor te houden door te zien of we op 30-9 een faspraak kunnen hebben. dan eea doorpraten eventueel de spullen terug en beseffen of er wat er nog is overgebleven. Maar hoe doe je dat... na zes weken geen gesprek te hebben gehad is dat toch enigzons ackward..
Stuur je een berichtje als..: heeeejjj ik d8 ff vragen hoe t is.." of gewoon plat "zin om za.dag wat te drinken ...ff bijpraten"...pfff lastig vind ik dit dus eigenlijk wel... waarom..?
Ik vermoed omdat er toch nog steeds een soort van hoop in zit ... en daardoor een "angst"voor een mogelijke afwijzing... wat natuurlijk weer inhoud dat het niet handig is om te doen aangezien je er niet klaar voor bent.
phiewi wat een zelf inzicht Glimlach....enfoin ... als iemand hier een goed advies in heeft... ik lees het graag...

afbeelding van jamor

te veel, te snel

Het mooie van het begin is dat je de spijker op z'n kop slaat, maar eigenlijk zelf nog niet door hebt waar en hoe je de spijker raakt. Ik heb eens wat teruggebladerd in je verhalen... 1 Zaak komt eruit naar voren, je wil continu sneller dan je eigen gevoel kan handelen. Wat ik eigenlijk probeer te zeggen is dat je al twee kinderen, een huis, een caravan en hond hebt in je hoofd, alleen de relatie ontbreekt nog.

"ik ben uiteraard druk bezig met invullen waarom ze..." Die uiteraard moet je snel gaan afleren... Wat heeft het voor zin om de gedachtes van een ander te weten? Om je eigen zekerheid te creëren!!
Waar je meer van leert is je eigen onzekerheden confronteren. Dus het enige advies dat je nu nodig hebt is:

Bel haar op en zeg dat je graag even met haar wil afspreken over het retouneren van de spullen. Niets meer, niets minder. Geen afspraak om te kijken of er nog iets is, geen ff bijpraten. Slechts functioneel. En wil ze niet, prima. Geef haar aan dat je de spullen nog een maand in een doos in de schuur hebt en ze daarna bij het grofvuil zet. Dan laat je zien wie je bent en bepaal je je eigen richting.

Oja en angst voor afwijzing.... Sorry maar je was toch al een paar keer afgewezen?

afbeelding van Rodwen

Ik denk...

Ik denk niet dat een gesprek na 6 weken persee awkward hoeft te zijn. Weet je, het kan alleen maar meevallen. Wie weet kletsen jullie wel aan een stuk door, like old times. You never know. Ik heb wel eens meegemaakt dat ik met een ex had afgesproken na 8 jaar. We waren beide al doorgegaan met ons leven, hij inmiddels getrouwd en ik toen nog in een relatie. Helemaal prima! We hadden halverwege afgesproken, omdat we de vriendschap wel weer op wilde pikken. Dat is ook hartstikke goed gegaan en dat gaat (inmiddels twee jaar later) ook heel goed. We zijn goede vrienden en meer zal er ook niet meer komen. Van beide kant niet. Naja en wie weet dat als jij haar aanstaande zaterdag weer ziet (geen idee of je afspraak daadwerkelijk doorgaat hoor?) dat het tegen valt of juist dat het meevalt. Misschien is het beter als je gewoon helemaal geen verwachtingen houd voor die dag/avond. Dan kan het alleen maar meevallen, niet? Ik neem aan dat het doel van de hele avond is dat ze haar spullen komt halen en jullie over de situatie praten? Wees vooral jezelf en wees ook niet bang egoistisch over te komen. Soms is het juist goed om voor jezelf te kiezen.

afbeelding van rik21

Je lijkt op mij

Als ik dit verhaal zo lees herken ik er echt veel van terug in mijzelf.
Ik heb het op een gegeven moment helemaal losgelaten en ook geen behoefte aan contact.