iemand terugwinnen

afbeelding van falconjp

Hallo,

ik ben op deze site gekomen omdat ik raad nodig heb bij het terugwinnen van een vriendin.

we zijn samen geweest van 6mei 2005 tot 3 juli 2006 en ik vraag me af ofdat ik haar niet zou kunnen terugwinnen.

het ging al een paar maanden niet goed tussen ons ook voor een deel omdat ik enorm veel stress had vanwege mijn eindwerk(6de jaar middelbaar).

Ik heb haar nog gezien 3 dagen voordat ze het uitmaakte en toen was ze aan het huilen omdat ik niet kon gaan naar een air-show aan de kust met haar op een zaterdag.

ik ben toen de vrijdag hiervoor naar haar gegaan en gaan zwemmen samen met een paar vriendinnen van haar maar ik denk dat ik toen een zonneslag heb opgelopen en zo haar voor haar vriendinnen voor schut heb gezet door er als een halve zombie te zijn en precies te doen alsof ik me enorm verveelde.

toen heeft ze die vrijdag gezegt ik heb tijd nodig om na te denken, mss was het het verkeerde om te doen maar toen heb ik haar die 2 dagen massas e-mails en sms's gestuurd dat ik haar niet wou verliezen.

de zondag dat ze het uitmaakte heeft ze me deze mail gestuurd :
Ik heb namelijk alle mails van je gelezen en je berichten .Ik heb gezegd dat ik tijd nodig had om na te denken.Ik heb er over zitten na te denken over ons en ik heb mijn beslissing genomen het is gedaan tussen ons.Ik weet je vind het erg en dat weet ik al tegoe .De laatse maanden ik voelde me wel gelukkig bij u maar er was toch iets dat ik voelde waar ik mij niet 100% goe bij voelde.En elke keer was dat meer en meer aan het worden .Ik had het tegen je gezegd niet zo vlak af maar dat ik mij verveelde en dat ik iets wou doen .Toen gingen we samen tv kijken,ik wou dan gaan wandelen maar je wou ni.En nog iets een normaaal mens wast zijn haar regelmatig en kamt zijn haar elke dag en sinds wanneer dat ik tegen je heb gezegd dat je dat echt eens moest doen dan deed je dat maar als dat bij mijn zo is dat ik amper mijn haar was en amper mijn haar kamt .Wat zou jij dan denken van mij .En deze dagen voel ik mij beter dan dat wij samen waren .

Sorry maar het is beter dat ik mij goe voel dan slecht!!!
groetjes Bianca

de 2 redenen die z opgeeft zijn volgens mij uitvluchten want ik was altijd verzorgt toen ik naar haar ging en de dag waarop ze zegt dat ik niet wou gaan wandelen was het aan het regenen.

vlak nadat ik deze mail gekregen had heb ik haar gebeld en gevraagt voor een 2de kans maar ze wou me deze niet geven voor 2 redenen : ze zij dat ze niet meer hield van me en dat het toch niet meer hetzelfde zou zijn.

daarna wilde ze niet meer met me spreken ookal vroeg ik het via sms e-mail en telefoon pakte ze niet op.

kan ik haar nog terugwinnen of niet want ik zie haar nog heel graag!

afbeelding van dudesdimi

kweek ballen!

Kerel STOP direct met berichtjes sturen en sms'en en emails!!
Een beetje trots tonen! Ik begrijp heel goed wat je doormaakt geloof mij ik heb het ook al meegemaakt!!!
Ze zijn het niet waard als ze er zelfs niet over willen praten. Weet je genoeg!!!

TOON EEN BEETJE TROTS!!!

afbeelding van Lostgirl

Erg voor je

hallo,
Heb je verhaal gelezen...
zelf is het bij van gistere uit!
Ik denk dat het beter is dat je dit laat rusten en gewoon ga beginnen aan je eigen leven terug...
Het gaat moeilijk worden...
veel opstakels zullen er komen...
Maar als ik haar e-mail heb gelzen zo als jij het er op zetten is het duidelijk genoeg..
ga je tog blijven proberen ga ze je beginnen haten mss, kan je beter vrienden blijven het gaat pijn...
laat haar gewoon gaan..

afbeelding van JuJuBe

als een vrouw

Als een vrouw eenmaal zo'n besluit heeft genomen lijkt het mij niet dat het weer kan goedkomen.

If it doesn't kill you it makes you stronger!!!

afbeelding van Roberto

Give it up!

Ze is heel duidelijk dus dat kan je wel vergeten denk ik. Aanvaard de pijn die het doet.

Roberto

afbeelding van Désirée17

sterkend (bedoeld) verhaal

Beste mensen,
Ja, het is wat Roberto zegt. We moeten sterk zijn, heel sterk. Heel en sterk.
Voor het verder kweken van ballen (v/m) kun je ook mijn verhaal raadplegen ter inspiratie. Klik bovenaan op "Verhalen". Zie "Catharsis", een bijdrage van 21 maart, link dan door naar "meer lezen" dat onder de inleiding staat. Het is even zoeken, maar dan heb je ook wat. Complete kracht en heel open mijn frustraties, maar vooral die boosheid leren uiten. Belangrijk!
Groetjes en zet haar/hem op (bij wijze van of letterlijk, dat moet je zelf weten), Désirée

afbeelding van mike_r

falconip..ze klinkt te

falconip..ze klinkt te resoluut om maar enig hoop te hebben Verdrietig

afbeelding van falconjp

maar wat zou de echte reden dan zijn?

wa zou dan de echte rede zijn dat ze het heeft uitgemaakt, als ze echt van me hield dan kan dit toch niet komen omdat ik gestreserd was, waarom zo ze dan 2 uitvluchten in haar mail gebruiken ?

merci voor het advies trouwens

afbeelding van Jack_000

De echte reden zou je nooit

De echte reden zou je nooit achterkomen. Ik denk dat ze momenteel echt niet meer wilt. Ook al zou je nog zoveel voor haar doen, het antwoord blijft denk ik hetzelfde. Uit ervaring heb ik gemerkt, als je maar blijft pushen wilt ze al helemaal niet. Mijn advies is dan ook laat haar een tijdje met rust......hoe moeilijk het ook is.

Sterkte!!!

afbeelding van JuJuBe

Jij ziet het

Jij ziet het misschien als uitvluchten, maar ik denk dat ze het toch wel serieus meent. Als je gevoelens voor iemand wegebben dan erger je je aan alles wat die persoon wel of niet doet. En dat betekent niet dat je wat fout gedaan hebt, maar mijn ex had ook een heel slap excuus waarom het uit was. En voor hem was dat wel de reden om er definitief een punt achter te zetten. Als je niet meer om iemand geeft leg je op alle slakken zout.

If it doesn't kill you it makes you stronger!!!

afbeelding van Defrost

"De" reden(en) doen er

"De" reden(en) doen er helemaal niet toe.

change happens automatic progress requires strategy & action.

afbeelding van falconjp

nog een vraagje

srr dat ik mss blijf doorvrage maar er is nog een ding dat ik niet snap:

hoe kan iemand op een dag huilen omdat ze je een dag niet zou kunnen zien en dan 3 dagen later zeggen dat ze je niet meer graag ziet?
dit snap ik niet.

bedankt voor alles.

afbeelding van Hoop

antwoord op vraagje

Ik weet niet precies hoe oud je "ex" is maar het klinkt allemaal nogal puberaal. Geloof me, ik weet het want ik ben ook ooit een jong pubermeisje geweest. Knipoog Vrouwen hebben soms rare gevoelens en niet eens alleen maar in de puberteit. Maar het kan gebeuren dat ze de ene dag gaat huilen omdat ze je niet kan zien en een paar dagen later je niet meer wil. Dat heeft alles te maken met onzekerheid en puberaal gedrag. Waarschijnlijk haalt ze zichzelf dingen in gedachten zoals: hij kan niet afspreken dus hij wil me niet. En dan voor haar eigen ego zal ze later kunnen zeggen dat ze je niet meer wil.

Inderdaad heel erg raar allemaal maar vat het niet persoonlijk op want zo gaat dat (helaas) wel eens met meisjes. Ze hebben rare emoties en een relatie kan dan soms nog heel moeilijk zijn op jonge leeftijd.

Toen ik 16 was heb ik het met mijn toenmalige vriendje uitgemaakt waarvan ?ɬ©?ɬ©n van de redenen was dat het eindexamenfeest eraan kwam.... Niet dat ik dat hem gezegd heb. Het enige wat ik gezegd heb was dat het niet aan hem lag maar aan mij.... Tja op die leeftijd doe je rare dingen en achteraf heb ik daar wel spijt van gehad. Maar ik voelde me toen nog jong en was eigenlijk helemaal nog niet aan een serieuze relatie toe.

Nu ik inmiddels een relatie van 7 jaar achter de rug heb weet ik wel beter wat een relatie waard kan zijn maar op die leeftijd besef je dat nog niet altijd.

Dus.... Trek het je niet persoonlijk aan allemaal. Wij vrouwen hebben rare emoties en ze zijn het ergst als je in de puberteit zit.

Liefs,
Hoop

afbeelding van Hoop

ow en

Ow en ik wil geen mensen beledigen hoor, sommige mensen van die leeftijd zijn wel al volwassen.

Liefs,
Hoop

afbeelding van Dearest

Beste falconjp, ik ben

Beste falconjp, ik ben geloof ik net zo oud als jouw, misschien net wat jonger.
Heel jong dus. Bij mij is het uitgegaan door onzekerheid.
Ik dacht dat hij me niet meer wou, dus ik vroeg hem wat hij nou van me wilde.
Hij wist het ook niet wat leide tot: het gevoel is weg.
We zijn beide onzeker. Vreselijk is dat. Ik heb er veel spijt van dat ik er nooit wat aan had gedaan. Ook al kon ik er weinig aan doen.
Als je later hoort op een feest dat hij niet weet wrm het uit is gegaan en mij de schuld geeft kijk je toch vreemd op. Dus ik denk dat het ?ɬ©?ɬ©n grote vergissing was door ons puberaal gedrag.
Laat het rusten, laat het op je af komen..
Het komt ooit wel goed met je, met of zonder haar!

Liefs,
Dearest...

afbeelding van Hoop

onzekerheid

Ik sluit me aan bij Dearest. Het is vaak onzekerheid op die leeftijd. Onzekerheid over jezelf, over je omgeving, over je ego enz. enz. enz.

Maarre, Dearest, volgens mij ben jij voor jou leeftijd al wel een behoorlijk "emotioneel volwassen meisje".

Het hangt er natuurlijk ook allemaal van af wat je al hebt meegemaakt in je leven. Sommige mensen van 30 zijn nog niet volwassen en sommige mensen zijn ook al jong volwassen. En wat is het begrip volwassen nu helemaal? Je kunt ook in sommige opzichten wel en in sommige opzichten niet volwassen zijn. Ik ben nu 24 en was totdat het uitging misschien best nog wel een naief en dromerig meisje. Ik droomde al van onze bruiloft, ons kindje enz. Ik dacht echt dat het voor altijd was. Dus zo zie je maar, ook op je 24e kan je in sommige dingen best nog wel eens "onvolwassen" zijn.

Liefs,
Hoop

afbeelding van falconjp

wel

wel je hebt gelijk ze is nu 16 en ik ben 19, ze zit in een onstabiel gezin waardat de moeder 3 nieuwe vrienden heeft gehad terwijl ik samen met haar was.
zij doet bijna al het huishouden en koken en exetera.
de moeder is amper thuis en zij zit vaak aleen thuis (een vader heeft ze niet wel een hyperkeninetische broer, ik heb vaak niet kunen komen naar haar wegens een afsandsprobleem (zij woont in brasschaat(antwerpen) en ik in melsele(naast sint niklaas) ) en ook omdat ik enorm veel tijd moest steken in mijn eindwerk.

mss is het enigste wat ik nu nog kan doen is hopen dat ze later denkt dat wat wij hadden iets was dat misschien de moeite waard was om voort te zetten.

groetjes, jp

afbeelding van Dreaming...

Hoi, Ik heb ditzelfde net

Hoi,
Ik heb ditzelfde net meegemaakt met mijn vriend/ex of weet ik hoe het genoemd moet worden.
De ene dag hadden we het nog over verhuizen en 2 dagen later maakt hij het ineens uit.
We hadden wel een ruzie gehad, maar hij zei later dat hij me toch nooit kwijt wilde en dat als ik weg was gegaan hij dat heel erg had gevonden.
Nu zegt hij dat hij geen toekomst meer in ons ziet, geen ruzie meer wilt en niet meer van me houdt als zijn vriendin zijnde.
Maar als ik zeg dat hij me nooit meer zou zien, dan zegt hij dat hij me vreselijk zal gaan missen en dat erg zal vinden. Hij smst me tot nu toe elke dag, misschien ook wel omdat ik gevraagd heb om het af te bouwen, want ben dus ook gestresst zit in mn eindjaar en dus enorm druk.
Ik zei ook had je niet nog een paar weken kunnen wachten, dan was alles beter geworden, maar hij blijft volhouden.
Aanstaande woensdag zouden we een half jaar hebben en hij had zelfs volgens mij vorige week een dvd voor mij besteld, die ik graag wilde, dat doe je dan toch niet als je het uit wilt maken???
Ik ga hem misschien morgen zien en spreken, iemand nog tips met wat ik wel of niet kan doen???
En snap iemand hoe dit zo plots kan? Ik wil hem gewoon niet kwijt, omdat ik weet dat hij nog wel van mij houd Verdrietig
Groetjes Dreaming...

afbeelding van Cesario

De feiten

Hoe pijnlijk het ook mag klinken, het antwoord is dus nee. Het zal niet meer goed komen. Ik zal je uitleggen, waarom en wat je er tegen kan doen! Om te beginnen, waarschijnlijk zit je nu met die gevoel van, ik moet haar terug ik heb spijt wat er is gebeurd. En je gevoelens tegenover haar zijn nu meerdermale verdubbeld dan ervoor. En de hare zijn nu volledig weg, er is een soort van afkeer bij haar ingetreden. Nu zit je vast met je eigen, en probeer je haar helemaal te overtuigen van hoeveel je van haar houd. Stop ermee, je maak eigen zot. Waarom? Vrouwen zijn een ras appart, en hebben een totaal andere psychologie dan mannen. De grote misleiding hierin is, of beter gezegd illusie! Is dat we denken elkaar te begrijpen. Dit is schijn, we kunnen enkel op eenzelfde golflengte zitten met een vrouw meer niet. Zal je een anekdote vertellen om je een beter beeld te geven en je verder te helpen met je probleem. "Een meisje en jongen die elkaar leren kennen, toevallig woonden ze nog in dezelfde buurt. Het meisje en de jongen geraken closer en hebben een liefdesrelatie. De jongen heeft weinig tot geen interesse in de relatie, maar toch houd hij van haar en ziet haar graag. Terwijl het meisje, sterke liefdesgevoelens voor hem heeft. Zij kan het maar niet inbeelden dat ze maar ooit uit elkaar kunnen gaan, en ze zegt verlaat me nooit. Je bent mn ware! Terwijl de jongen denkt whatever! Dan gebeuren er ruzies, de jongen was hard en het meisje geraakt gekwetst. Keer op keer hetzelfde. En van het een op andere dag, krijgt het meisje een nieuw gevoel, afkeer en een drang om zich hard op testellen om haar eigen te kunnen verdedigen van ellende. Het meisje verzint de goedkoopste smoes om maar even alleen gelaten te kunnen worden en de jongen kon het maar niet begrijpen. En kon haar niet meer ompraten, het was voorbij. Het meisje, had een gevoel alsof er een last van haar weg was. En de jongen bleef achter met een gebroken hart!" Wel nu ga ik verder, als een meisje zegt van je te houden en dat je de ware bent dan is dat ook zo (je heb ook uitzonderingen) maar waarom zegt ze dat, er is een groot verschil tussen jongens en meisjes in de logica. Een meisje laat zich handelen door haar gevoel op het moment zelf en een jongen door zijn hersenen gecombineerd met de gevoel die erbij komt! Als een meisje zegt dat ze twijfels heeft of tijd om na te denken, dan zit ze in haar eindfase en dat betekent dat je even later een goedkope smoes gaat krijgen waardoor je je eigen gaat gek maken en daarover zitten nadenken wat ze ermee bedoelt! Het betekend niks! Geef je eigen nu niet de schuld hierover, het is helemaal jou fout niet! Ook heb je haar soms slecht behandeld, in een relatie heb je ups en downs. Er zullen zeker wel veel factoren zijn waardoor je soms zo deed tegen haar. Het probleem daar lag waarschijnlijk communicatie. Dat heb ik geleerd uit ervaring. Door een ergenis aan een meisje, ga je haar aanvallen. Zij bleef je ergeren en je valt aan, en het zwakke verliefde meisje valt nauwelijks tot niet aan. En dan gebeurt dit, het meisje klapt toe, en een klik in haar hoofd die nooit meer aanspringt gaat aan! Nu in sommige gevallen heb je dan ook nog pech als het meisje van nature een bitch is, een bitch die je nooit heb gekend. Wel het gaat als volgt, je gaat haar willen inzien dat je fout was, je geeft je eigen de schuld. Het meisje gaat er plezier aan hebben en laat je lijden. Jij maakt je kwaad! En het meisje vecht nu enorm terug zo erg dat je ervan verschrikt en in de erge gevallen ga je er schade aan over houden. Liefde en haat liggen dicht bij mekaar! Hoe kun je dit nu vermjiden? Wel in ieder gevallen je vermannen, geen softy zijn. Gun haar geen liefdevolle boodschappen meer, en drop alles! Geef op. Scheld niet, negeer haar. Hoe meer je erop ingaat hoe meer de situatie verziekt. Het is over aanvaard het. Een meisje valt niet op een zwakke jongen dus daarom dat ik je die raad geeft. Maak plezier met meisjes nu, geniet en profiteer van hun! Sluit je niet op ofzo. Ga nu niet gek worden als je haar binnekort ziet met een ander jongen en die haar eventueel heel slecht behandeld.. dat is nu meisjes logica. Als die jongen haar een vertrouwd gevoel kan geven en zekerheid dan mag hij haar zelfs als stront behandelen zelfs. Een meisje moet zekerheid hebben en aandacht. Vallen die twee aspecten weg, wel dan mag je de aardigste knul zijn maar dan zet ze er toch een grote punt met haat en afkeer achter! Dus mijn advies: Negeer haar, verwijder alles van haar. Profiteer nu van andere meisjes. Maak geen ruzie met haar. En voornaamste be a man!

afbeelding van MissBitch4Evah

Vrouwen

Hallo,
Blijkbaar ben jij wel zo eentje van de vroegere stempel hé, die vrouwen DENKT te kennen maar vrouwen totaal NIET kent. Wat denk je nu? Dat dat meisje er zomaar kan overgaan, zoals er nix gebeurd is? Dat ze hem opzettelijk kwetst??
Iedereen heeft gevoelens, maar uit ze op een andere manier. Volgens mij kan jij (noch ik) een mening vormen over dat meisje, maar je veralgemening over vrouwen vond ik er toch wel grof over.

Sharon