if I could turn back time

afbeelding van suzan

ik heb nu bijna 5 maanden een hele lieve vriend (R.) Alleen nu hebben we ruzie.
Gisteravond was ik samen met een vriendin van me uit in een discotheek bij ons in het dorp. In die discotheek zitten verschillende zalen, wij zaten in de ene, en me vriend zat in een andere. Op een gegeven moment gingen wij naar de andere zaal om R. te vragen of hij met ons mee wilde gaan. Hij zei dat hij mee ging, maar dat hij nog even naar de wc ging. Dus wij wachtten op hem, en toen hij aan kwam lopen liepen wij weer terug naar de andere zaal ( en we dachten dat hij dus ook mee liep) maar toen bleek hij er nog niet te zijn. Dus liepen wij weer terug, om te kijken waar hij bleef. Toen zagen we hem dus aan de bar zitten met een ander meisje, en het leek gewoon echt alsof hij met haar stond te zoenen. Dus ik ben meteen weer omgedraaid en ben in de gang gaan staan wachten. Toen kwam R. dus naar ons toe, met grote smile op zijn gezicht, en vroeg dus of we mee gingen. Ik stond echt versteld.
Dus ik tegen hem van Waar ben jij in hemelsnaam mee bezig man? hij had geen idee waar we het over hadden zei ie. Dus toen vroeg ik hem of hij met haar had gezoend. En toen werd hij superkwaad, en heeft me bijna geslagen. Me vriendin is toen naar dat meisje toe gegaan en heeft gevragen hoe het zat, toen bleek dus dat R. wel had geprobeerd haar te zoenen, maar dat zij niet wilde, en dat het dus alleen een kusje op haar wang was.
Ik bood me excuses aan R. aan, en zei dat ik hem geloofde, maar daar moest hij dus niets meer van weten. Hij werd super agressief.
Daarna kwam hij naar me toe en zei hij dus dat ie kei teleurgesteld was in mij, en dat hij dacht dat ik hem vertrouwde en dat ie echt niks aan me had etc. Dus toen legde ik hem uit wat wij gezien hadden. Maar toen werd hij weer kwaad omdat hij dacht dat ik me vriendin naar de meisje toegestuurd had omdat ik hem niet geloofde, en hij zei dat wij hem stonden te bespioneren. maar ik had haar helemaal niet naar dat meisje gestuurd, want ze was er zelf naar toe gegaan, en we stonden hem helemaal niet te bespioneren, we waren alleen even terug gelopen om te kijken of hij mee ging.
Toen belde hij me vanaht om 4 uur op, en toen ging het weer best goed, hij was nog wel beetje boos maar hij zei dat ie me niet kwijt wilde en dat hij van me houdt etc. En hij beloofde me vandaag om 1 uur te bellen. Nu zat ik dus al een uur tewachten tot hij zou bellen, dus heb ik hem zelf maar gebeld. Maar hij lag dus nog te slapen, dus ik belde hem wakker..oftewel hij werd nog chagrijniger. Nou heeft ie beloofd om me voor half 6 terug te bellen.

ik weet echt niet wat ik zonder hem zou moeten. Ik ben zelf behoorlijke tijd depressief geweest, mar door hem was ik weer helemaal gelukkig.. maar wat als hij het nu uit maakt...
kon ik de tijd maar terug draaien..had ik maar niks van gezegd.

afbeelding van Sannie

Hallo, Mag ik even iets ze

Hallo,

Mag ik even iets zeggen? Ik vindt het echt abnormaal dat een jongen die van je houdt je wilt slaan als je hem confronteert met iets.. zo'n jongen is niet lief en je hebt hem dan ook niet nodig om niet depressief te worden. Je moet wat dat betreft jezelf helpen denk ik, eventueel met behulp van je vriendinnen of met een jongen die echt van je houdt. Ook al heb je het verkeerd gezien (wat ik betwijfel nadat je met dat meisje hebt gesproken) dan is dat nog geen reden om zo agressief te doen toch? ik hoop dat je me niet verkeerd begrijpt maar ik vindt dat echt niet normaal

afbeelding van Kyra

pfff

Jeetje dit ligt niet aan JOU maar aan HEM, dump die kerel voordat hij jou dumpt, hij is jou echt NIET waard!!! Geloof me ik heb genoeg ervaringen om dit te kunnen zeggen, gun jezelf een vriend die ook van jou houdt, deze jongen houdt niet van je!!!!