Ik begrijp het niet

afbeelding van Laathetmaar

Ik begrijp het niet. Ik kan het niet begrijpen. Ik wil het niet begrijpen. Waarom worden we verliefd? Hij is in mijn leven gekomen. Neen, hij is in mijn leven gedonderd. Nu, na enkele weken is het moeilijk om niet meer aan hem te denken. Hoe kan ik echt weten dat die ene persoon van mij houdt? Ik wil niet verliefd worden. Ik wil geen hartpijn! Liefde kan niet beschreven worden. Wanneer weet je dat je echt verliefd bent? Op welk moment komt het? In het begin kan je die persoon niet uit je gedachten halen. Alles waaraan je denkt; doet u denken aan hem. Zijn gezicht, zijn lach, zijn woorden komen voor je ogen de hele dag, hele nacht. Het gaat niet weg. Je wordt verliefd en wanneer je hem niet meer ziet, mis je hem.
Iemand missen is één van de hatelijkste dingen. Een gevoel waartegen je niets kan doen. Een gevoel die je nog bozer en nog triester maakt. Hoe langer je wegblijft van die persoon, hoe erger het wordt. Ik mis hem! Maar wat kan je doen als die u niet wilt zien. Wat kan je doen als die ene persoon van wie je zoveel houdt, je niet meer wilt zien. Machteloos! Boos! Teleurgesteld! Emotioneel down.

Je zult hem vergeten zeggen ze. “Wil ik hem wel vergeten?”

Liefde is raar. Liefde doet pijn.

“Luister naar je hart ” Mooi gezegd. Dat stom ding leidt me niet tot de beste wegen. Is het dan eigenlijk een goed idee om naar hem te luisteren? Is die persoon het waard? Elke keer breekt mijn klein hartje in duizenden stukken. En elke keer ontbreekt er een klein stukje. Dat stukje neemt die persoon mee met zich en geeft het nooit meer terug. Ik vraag me af wat er zal gebeuren wanneer ik tekort kom aan stukjes.

Ik vertrouw hem! Haha. Vandaag den dag bestaat vertrouwen niet meer. Mensen trouwen en scheiden na enkele jaren. Je had het toch beloofd om trouw te zijn en met die persoon te zijn tot de dood u scheidt? De dood is hier de andere sexyjonge vrouw. Ze komt in jullie leven en is de reden voor de scheiding. OF?! Is er een andere reden? De reden dat jullie niet meer van die persoon houdt? Hoe kan je stoppen met houden van iemand? Die ene persoon die je jarenlang als familie heeft beschouwd.

“Can we just stop dreaming?!”

Het is uit! Hij houdt niet meer van me. Al die schone woorden van een paar dagen geleden. “STOP met liegen!” Het is zo bewonderend hoe een persoon kan liegen terwijl die in uw ogen kijkt en weet dat die u erna gaat kwetsen; een stukje van je hart gaat pikken.

Het is uit! Er is geen liefde meer. “Heeft die iemand anders?”

Het is uit! Ik ben zijn prioriteit niet meer.

Het is uit! Mijn hart doet pijn.

Ik begrijp het niet.

afbeelding van Hetlevenismooi

@Laathetmaar

Erg voor je dat je hartenpijn hebt!

Liefde is mooi als het van 2 kanten komt.
Liefde helpt je te zijn wat je wilt geven en ontvangen. 
Liefde voor jezelf zou groter moeten zijn dan liegen en bedriegen van de ander. Dat stukje hart blijftt dus binnen, dat krijgt hij niet. Glimlach

afbeelding van Pagan

Liefde is een leugen, iets

Liefde is een leugen, iets wat een ander goed uitkomt om te gebruiken als excuus om zichzelf beter te voelen voor zolang het duurt en wanneer er zich een "betere', lees, baan , geld, gemak kans voordoet dan is liefde al heel snel niks meer waard.