ik begrijp het soms niet meer

afbeelding van Gast

af en toe stuurd mijn ex een berichtje om te vragen hoe het gaat met mij en of ik al terug kan gaan werken als ik dan terug stuur dat het nog niet lukt krijg ik als antwoord nog altijd niet als ik dan antwoord op zijn vraag hoe het nu gaat met mij antwoord ik dat het nog moeilijk is maar dan plots stopt hij met terug sturen ik stuur niet meer als eerste ik weet op den duur niet meer wat hij nu eigenlijk van mij wil horen moet ik liegen en zeggen dat het al prima met mij gaat en waarom stopt hij dan telkens met antwoorden als ik zeg dat het nog niet goed gaat hij is zelf plots vertrokken met de woorden ik zie u nog graag en kunnen we vrienden blijven waarop ik geantwoord heb dat ik dit niet kan omdat ik nog teveel liefde voel voor hem maar wat bedoelen mannen daar nu mee betekend dit voor hun dan dat het echt over is

afbeelding van hortensia

@Tania Wauters

Hoi Tania ,

Ik las dat het ook niet goed boterde tussen jou en de zoon van je man? nare situatie .....als vader of moeder gaat je kind voor alles . Om eerlijk te zijn als ik een partner zou hebben die steeds mot met mijn kind zou hebben dan zou ik ook ervoor kiezen om samen met mijn kind verder te gaan .

Steeds lees ik ook in andere blogs , dat als er ge appt wordt hoe het gaat , al het emotionele leed neer geplempt wordt en dan vol hoop gaan zitten wachten op een begripvolle reactie .Die verwachting wordt meestal nooit die reactie die men hoopt te krijgen, heel simpel om de reden dat de ander in feite er niks mee kan. Diegene kan het vaak niet opbrengen hier ook nog echt inhoudelijk op in te gaan, want die heeft al genoeg aan zijn eigen beleving in dit verhaal , zit zelf met vragen of verdriet , boosheid of onbegrip vaak . Heeft dingen beleefd in de relatie op zijn manier . De formele vorm om te vragen van : hoe gaat het ? is een vorm van contact waarin eigenlijk wordt gezegd : hoor mij en hoe red ik me hieruit , hoe gaat het met mijzelf . Je hebt elkaar lief gehad en dat is niet van de ene op de andere dag weg , een vorm van contact in een afscheid omdat men niet weet nog precies hoe dat afscheid definitief vorm moet of gaat krijgen ...of er nog hoop is. Het aftasten van .....wordt ge appt in een vraag :hoe gaat het?

Denk ik zoiets .....

Ps , het leest verdomde lastig als er ner re gens een punt of een komma wordt geplaatst Staren

afbeelding van Tania Wauters

ik begrijp het soms niet meer

heykes,
Bedankt voor uw reactie ik wil er wel bij zeggen dat ik niet constant mot had met de zoon,
Hij is er ondertussen 20 het was nu de laatste tijd dat het minder ging.
en sorry dat ik aan één stuk door schrijf

afbeelding van alleenstaandemamavansam

geef ze een vinger ze nemen een arm

Mannen reageren precies allemaal hetzelfde. Ze willen geen relatie meer, maar als je dan even niks laat weten, beginnen ze te sturen en als je dan denkt dat ze toch terug iets willen, duwen ze je weer weg! Ik word hier echt zo pissed van! Echt niet leuk. Mijn ex doet dit nu, na een half jaar nog steeds. Ik word er zot van en mijn dochtertje al helemaal. Ik ben er zo kapot van geweest en ik geraakte echt ni verder, lang thuisgezeten met een depressie, kon echt ni gaan werken. Na veel gesurf uiteindelijk iets gevonden wat me wel wat heeft geholpen. Ik zet het linkje hieronder. Misschien dat het jullie ook wel kan helpen.

groetjes en sterkte aan alle vrouwen die hetzelfde meemaken. Niemand verdient dit.

mama van Sammeke

http://www.paypro.nl/producten/Liefdesverdrietnl/46765/71896

afbeelding van mrpither

Re:

Vervang "mannen" door "mannen die ik kies"

Jouw ervaringen zijn geen redenen om te generaliseren.

afbeelding van Tania Wauters

geef ze een vinger ze nemen een arm

heykes,
bedankt voor uw antwoord.Ik probeer het ook aan alle kanten te begrijpen maar het lukt mij niet,en als ik er dan wil over praten zegt hij zo goed als niets.Of dan krijg ik als antwoord dat het nu de moment niet is omdat ik nog teveel in de put zit,wat gaat hij doen wachten tot ik beter ben en mij er dan weer induwen.Bellen dat wil hij ook liever niet meer want dan komt het toch altijd weer ophetzelfde neer zegt hij,ja waarom omdat ik geen deftige antwoorden krijg en eerlijk gezegd daar word ik dan weer kwaad van.Ook als ik vraag had je gedacht dat ik er zo van in de put zou zitten,krijg je weer als antwoord ja ik wist het.Maar een deftig gesprek kan ik daar niet met beginnen,hij is nochtans al 49 jaar.Vraag mij nu dikwijls af of hij al die jaren toneel heeft gespeeld.