Ik ben er weer..helaas

afbeelding van Pagan

hey mensen, het is voor mij alweer een tijdje geleden maar helaas ben ik er weer. mijn relatie is na 6 jaar kapot.. ik heb 4 jaar voor haar gezorgd omdat ze dakloos is en geen inkomen heeft en nu word ik als een stuk vuil aan de kant gezet.
Ze heeft op Facebook één of andere yank leren kennen die haar van alles heeft wijsgemaakt, hij gaat haar schulden betalen, gaat scheiden van zijn wijf etc.... einde relatie! Dit weet ik pas 2 maanden maar het blijkt dat het al sinds mei aan de gang is en dit is iet de eerste keer dat ze me dit flikt!Ze liegt tegen me, al een hele tijd.
Ik ben er kapot van en weet niet hoe ik verder moet!
ik was naar dit nummer aan het luisteren en moest opeens aan LDVD denken, misschien geeft het je steun!

{mod: downloads niet toegestaan}

Even ter verduidelijking: Dit is een nummer waarvan ikzelf de productie, de mix en master heb gedaan. Daarnaast speel ik hierop bas, harp en keyboards.. Het is geenszins mijn bedoeling om mensen te "dwingen"om hierop te klikken, mijn bedoeling is om het met jullie te delen, rijk word ik er niet van, het kost alleen maar geld maar er zitten dus geen kwade bedoelingen achter.

afbeelding van hortensia

@Pagan

Echt klote zeg ....
Zorg goed voor jezelf , hoe kwaad en verdrietig je ook bent ....

sterkte ermee

afbeelding van Tinkerbell2.0

Pagan

Beetje warrig verhaal. Relatie 6 jaar maar 4 jaar voor haar gezorgd. Ze is dakloos en heeft geen inkomen voor 4 jaren awkward. De 2 andere jaren had ze wel geld en een huis kennelijk OF was ze toen nog met een ander en bedroog ze hem met jou. Vaag verhaal waarom ging ze niet aan de slag of vroeg een uitkering aan iedereen heeft recht op bijstand.

Een yank (huh) die haar schulden gaat betalen ik vind het verward klinken en als jij haar schulden niet betaald en kennelijk niemand haar eens een schop onder de kont geeft om haar zaakjes zelf recht te zetten snap ik je woede niet je hebt haar zelf afhankelijk gemaakt en laten parasiteren van goedgelovige mensen zoals jij, keer op keer. Als ze je al vaker bedrogen heeft zou je boos op jezelf moeten zijn. Iets met een ezel en een steen. Je verteld meer niet dan wel en komt niet erg geloofwaardig op me over.

Mij bekruipt zelfs het gevoel dat je de lezer hier op een link wil laten drukken die gelukkig niet meer werkt.

Kortom vertel het hele verhaal of plaats alleen die link. Niet zielig doen als de pret afgelopen is en je achteraf pas denkt mwoah eigenlijk had ze best zelf wat geld kunnen verdienen ipv schulden genereren of niet afbetalen. Zes jaar lang zeggen ga maar zitten jij hoeft niets te doen is geen liefde maar een poging om iemand tot bezit te maken.
Dat is niet gelukt, jammer joh. Nu is yank aan de beurt als het waar is wat je zegt krijgt hij zijn portie toch nog wel. Karma mijn beste, karma Knipoog

afbeelding van Pagan

Tinkerbell, je hebt geen idee

Tinkerbell, je hebt geen idee hoe zeer je ernaast zit met je nogal aanmatigende opmerkingen jegens mijn persoon. Ik zou het op prijs stellen als je voortaan je commentaar op mij voor je houd.

afbeelding van hortensia

@pagan

Beste Arjan,

Je bent een hele gevoelige man en ondanks dat ik het met je eens ben dat Tinkerbell ietwat hard door de bocht heen komt , zie ik in die reactie wel wat hij / zij poogt te zeggen.
Misschien heb ik het mis en wordt ik wel afgestraft door Tinkerbell Staren maar de boodschap die ik eruit haal is :
Dat jij je grenzen niet bewaakt , je hebt een heel lief en zorgzaam karakter maar juist dat trekt ook mensen aan die er graag gebruik (misbruik) van maken . Zie het als een denkbeeldige kick in wat Tinkerbell hier dropt op jou blog , vergelijk het met een kop sterke koffie Knipoog

afbeelding van Pagan

Bedankt Hortensia, ik kan op

Bedankt Hortensia,
ik kan op dit moment even niet goed verwoorden wat er in mijn hoofd omgaat mijn schrijfstijl zou daarom wat warrig kunnen zijn, maar om mij nu gelijk van vanalles te gaan beschuldigen gaat mij wat te ver.
Tinkerbel zou het goed kunnen menen maar het komt op mij anders over.
Hoe weet je trouwens dat ik Arjan heet Knipoog?
Groetjes, Arjan.

afbeelding van hortensia

@pagan

Goedemorgen Arjan,

Dat Tinkerbelll met een Taser je blog komt binnenwandelen en hem rechtstreeks op je hartstreek weet neer te zetten is voor jou niet het moment nu. Ik zeg hiermee natuurlijk niet dat een Taser op een ander goed moment wel logisch zou zijn Grijns

Het maakt niet uit of het warrig is of niet , je deelt wat je kwijt wilt en wat niet laat je achterwege. Het gaat erom dat jij je verhaal kwijt kunt . Sowieso is het moeilijk als je veel verdriet hebt en door een heel moeilijke tijd gaat waar je gedachten en gevoelens alle kanten opschieten dan een verhaal te schrijven die all over the place is , van a tot z te volgen is ook zonder dat je al teveel herkenbare ( het is toch internet en je wilt zoveel mogelijk anoniem blijven) dingen opschrijft .
Blijf schrijven , want in de eerste plaats schrijf je voor jezelf om gevoelens en gedachten kwijt te kunnen waardoor je al doende meer zelfinzicht krijgt in de chaos die je hoofd op dit moment beheerst .
Dat er dan mensen hier jou woonkamer kunnen komen binnenwandelen is slechts omdat de deur niet op slot kan en die moet je met zachte hand weer naar de uitgang begeleiden , zoals jij gedaan hebt in jou reactie . En over gaan tot de orde van de dag Knipoog

#doopt haar pen weer in de inkt

afbeelding van Lovertje85

@Pagan

Zonde dat je hier weer terecht gekomen bent!
Je hoopt toch altijd dat als je eenmaal hier weggaat dat je hier ook nooit meer terug hoeft te komen.
Helaas besluit het leven weleens anders... En ook daar wordt je uiteindelijk alleen maar weer wijzer van!

Je zal je gebruikt voelen, en als ik het zo eens lees is dat helemaal niet zo onterecht.
Maar ergens is iedereen zelf verantwoordelijk voor wat hij in een relatie stopt ten opzichte van wat je ervoor terugkrijgt.
Als ik dit zo lees heb jij er heel veel ingestopt maar kreeg je er niet evenredig wat voor terug.

Op basis van haar verleden lijkt het alsof ze zelf nogal gevoelig is voor foute keuzes die haar in benarde situaties brengen.
Zo ook dit keer lijkt het.
En daar moet ze helaas echt zelf achterkomen, hoe graag je haar dit ook luid en duidelijk zou willen vertellen.

Voor nu zou ik als ik jou was zorgen dat je zelf weer lekker op de rit komt.
Pak je verlies en probeer wat op te bouwen.
Jij bent gelukkig iemand waarbij mensen die niks hebben terecht kunnen, dus blijkbaar heb jij toch hetgeen sommige mensen missen.
Dat op zich maakt je al een rijk mens!

Probeer niet teveel te focussen op wat je verloren hebt in deze relatie, en wat je gegeven hebt en liever anders had gedaan.
Het verleden is het verleden en veranderen kan je dat helaas niet....