Ik ben gedumpt omdat ik uit mn mond stinkt!

afbeelding van dropje1987

Hoi Mensen,

ik ben dropje en ben twintig jaar,
ik wil dolgraag iets van me af schrijven Glimlach

ik was zooooooooo blij met P. ik kon me niet voorstellen dat ik hem gevonden had, jes! "dit is mij ware mam!"
het voelde zoo sterk! P. had alles, hij vulde mij aan, hij was mijn maatje.

Hoe wij in contact zijn gekomen met elkaar.
Ik had me eigen een heel tijd geleden ingeschreven als gratis member op een datingsite, just for the fun!
ik kreeg vaak flirts, van ouwe, leuke, minder leuke mensen, ook kreeg ik berichtjes, meestal kon in die niet lezen, omdat ik geen premium member was, ik kon ze wel lezen als de ander wel premium member was, nou zo ook bij P. ik kreeg een berichtje dat als ik wil hem wel mocht toevoegen op msn.. naja leuk! ik dacht why not! ik ging er van uit dat dit ook niks is, de jongens van het internet zijn tegenwoordig toch niet allemaal leuk, of "normaal" maar deze.. ja dit voelde zo goed! ik kon hem nog geen drie uur, en we hadden al diepe gesprekken, het was echt fijn! had ik eindelijk me wederhelft gevonden? hoe langer we aan het msnen waren hoe dieper de gesprekken, we hadden maar één dag met elkaar gekletst, en we wisselde al nummers uit, ik met de gedachten "als het een creepy is, neem ik gewoon een nieuw simkaartje" maar dat was hij niet! we smsde achter elkaar, dat was zo leuk! ik had het gemist, dat smsen met een leuke jongen.

Na drie dagen met elkaar gesmst en gemsnt te hebben, hebben we maar een date gepland, het zou die zaterdag om half 3 zijn, heel spannend! het voelde zo goed aan dat ik gewoon bij hem thuis had afgesproken, tenminste hij zal me ophalen met de auto, en dan zouden we naar zijn huis gaan, naja "zijn" huis, want hij woonde met zijn moeder..

oei ik was die zaterdag in de metro best wel zenuwachtig.. nu nog steeds als ik eraan denkt. ik zag er trouwens best leuk uit, ik had ef dure kleding bij de H&M geshopt, zo,n hip gestreept overhemd, met een leuk zwart truitje erboven, echt leuk!
maar goed ef "to the point" aangekomen bij de bestemming, liep ik naar de parkeerplaats en daar stond die, een mooie jongen met een mooie auto, "je ziet er leuk uit" dat zei die, altijd leuk om dat te horen, in de auto voelde ik me al gelijk ontspannen worden, bij hem thuis aangekomen, kreeg ik gelijk een rondleiding plus kon ik gelijk kennis maken met moeder en moeders vriend, hmz niks mis mee, maar ik vond het wel een beetje eng..

nou hij had trouwens een leuke kamer, we gingen een dvdtje kijken, en hij vroeg of die dichter bij mocht zitten, nou dat vond ik wel goed! hij sloeg zn arm om me heen en dat voelde heel goed, we hebben gezoend.. "ja de eerste keer al" ik ben niet zo moeilijk, het voelde goed, en zoenen zie ik als "missie geslaagd" ook hebben we wat sexueel handelingen gedaan, ik zal jullie de details besparen, maar ik durfe te genieten, ik durfde me los te laten gaan, want het voelde zo verdomd vertrouwd!!

er volgde nog dagen, en we hadden oficieel verkering, ik kon hem "mijn vriend" noemen, de dagen waren geweldig,

ik kreeg lieve smsjes, maar in één sms stond dat hij iets kwijd wilde, hij vond me niet zo fris uit mijn mond ruiken.. Heel genant! maar wel dood eerlijk,
het is wel raar, ik poetste me tanden elke dag, maar er zit een melktand in me mond tegen een goede tand aan, die moet losgroeien en daarna kon die eruit gehaald worden, maar na dit berichtje van P. had ik gelijk de tandarts gebeld, hij zou er binnen twee weken uit mogen! "yes" ik heb hem dat gezegt, en verder heb ik allemaal middeltjes gekocht, want ik wilde niet uit mn mond stinken, maar tevergeefs die middeltjes werkten niet! en ik werd wel onzeker! maar goed, hij zei dat het goed was, en ik zei dat ik er alles aan ging doen, we hebben toen nog gewoon afgesproken en gewoon leuk, gezoend en sex gehad, veeel sex gehad, totdat ik de eerste keer bij hem bleef slapen, het was gewoon gezellig, en ook gwn sex gehad, tegen hem aan geslapen, samen gedouche't niks aan de hand dacht ik, ik moest wel op tijd naat huis want me broertje was jarig, nou hij bracht me netjes naar huis, we hadden nog een leuk gesprek in de auto, en we gaven elkaar nog een vette afscheidzoen, en knuffel, niks aan de hand dus!

Maar even later op msn, kwam er een heel verhaal, hij maakte het uit, hij kon niet meer tegen die geur uit mijn mond, ik heb hem nog een tweede kans gevraagd, maar tevergeefs, hij vond me heeeel leuk en blablabla maar hij kon er niet meer tegen.. ik vroeg hem ef een stop te houden twee weken, en dan als me tand eruit zou zijn, we opnieuw konden beginnen.. maar dat wilde die niet! "want als hij aan mij dacht, dan dacht die aan die geur" Hoe genant????

ik vind het wel een raar verhaal aan zijn kant, want me vrienden zeiden dat ze het nog nooit geroken hadden, en ik had ook nog nooit klachten gehad!

het is nu drie dagen geleden, en het gaat wel goed, ik ben maar één dag heel verdrietig geweest, ik mis het eerlijk gezecht wel..
ik ben niet meer boos op hem, ik wil hem heel graag spreken! gewoon ik weet niet waarom, maar ik wil miss gewoon goede vrienden blijven, en nog een keer met hem afspreken, en dan laten zien dat ik helemaal niet uit mn mond meer stinkt!

en hopen dat die spijt krijgt*

Nou dit was mijn verhaal lieve mensen!

Liefs Dropje

afbeelding van snowflake

Ik vind het een beetje raar

Ik vind het een beetje raar dat iemand je dumpt omdat je uit je mond zou stinken. Zeker als je aangegeven hebt er iets aan te gaan doen en als je vrienden het niet merken. Misschien zocht hij gewoon een excuus om van je af te komen, maar uit je verhaal lijkt dat niet heel waarschijnlijk. Misschien heeft hij wel een rare vorm van smetvrees, in dat geval is het dus meer zijn eigen probleem. In ieder geval moet je misschien blij zijn dat je van hem af bent, ook al voelt dat nu nog niet zo. Zo iets kleins is namelijk geen reden om iemand te verlaten als je echt iets voor diegene voelt. Om heel eerlijk te zijn vind ik het een beetje kinderachtig van hem...