Ik ben het beu

afbeelding van Moerbei

Ik ben het beu om mijn gedachten, mijn liefde en mijn energie aan hem te verkwisten.
Ik kan er niets meer mee. Al een jaar sta ik aan de zijlijn te wachten op zijn terugkeer. Een f#cking jaar.

Na ons telefoongesprek van woensdag vielen er wat kwartjes. Ik ben het zat. Ik ben het zat om me zo te voelen, om herinneringen in mijn hoofd op te halen, om altijd liefdevol richting hem te blijven, om hem continue te missen, om verdriet te voelen wanneer hij weer eens zegt dat hij me mist of van me houdt maar me daarna niet meer belt om te vragen hoe het met me gaat. Klaar ermee!
Ik begin er een bittere nasmaak van te krijgen.

Aan de telefoon vertelde hij me woensdag over zijn verwarring. Dat het zo goed voelde om weer samen te zijn, maar dat er ook nog dat oude gevoel was en dat daarin niets veranderd was en dat het niet goed voelde.

Ik ken zijn oude gevoel niet, ik deel het niet, ik kan me niet begrijpen. Ik weet niet wat hetgeen is dat hem vast laat lopen. Dus, wat kan ik er dan mee? Als ik zelfs niet goed weet waar hij het over heeft?

Ik ben het zo zat. Zat om al een jaar te horen dat hij van me houdt maar er niets mee kan. Dat hij gedeprimeerd is, ongelukkig, maar vastloopt met zijn gevoel. Dat hij geen relatie kan hebben, de intimiteit niet aan kan, bladiebladiebla.

Tuurlijk schat. Vervelend.

Ik kan dat namelijk allemaal wél.

Dus steek je gevoel lekker daar waar 'the sun don't shine' en laat ik nu eindelijk eens verder gaan en me open stellen voor iemand waarmee ik simpelweg weer uit mijn tenen kan lachen, zonder spaaklopend gevoel, die graag bij me is en blijft en niet na een nacht samen de deur uit wil rennen. Iemand die het niet Spaans benauwd krijgt van intimiteit of liefde en niet uren lang alles plat wil analyseren. Iemand die van me houdt zoals ik ben en van dat gevoel blij wordt in plaats van daarvan een rotgevoel te krijgen.

Schat, ik had het graag met jou gezien, die toekomst. Maar ik geloof dat je gelijk hebt.

Wij horen niet bij elkaar.

afbeelding van Stijntje22

He Moerbei....wat rot voor

He Moerbei....wat rot voor je.
Heel jammer dat het er echt niet in zit met hem. Helaas....
Dan is het maar beter dat je het besef nu zelf ook echt hebt om geen hoop meer te hebben en voor jezelf te bepalen dat het genoeg geweest is zo. Hoe pijnlijk ook.
Moedig, en goed van je.

Om je een hart onder de riem te steken: toen ik ECHT voor mezelf besloot dat het genoeg was zo (en niet stiekem hoopte op toch nog iets, wat dan ook, hoe klein ook), ging mijn gevoel voor mn ex echt weg.
En kon ik me echt op mijn eigen leven richten.
Nu voel ik me goed zonder hem, veeeeeeel minder stress.
Ik denk weleens (best vaak, okee..) aan hem, maar dat doet geen pijn meer. En ik wil hem niet meer.
Dat wens ik jou ook toe!

Liefs, Stijntje

afbeelding van bjm

@moerbei

negatieve herinneringen moet je toevoegen om te kunnen laten gaan, je bent kennelijk te veel aan het idealiseren geweest , denk er binnen 10 seconden aan, elke keer dat je aan hem denkt...heeft mij veel geholpen...was alleen ook te snel haar weer toe te laten, dus nu weer even opnieuw beginnen, gaat steeds sneller hoor, ben ik van overtuigd

groetjes en veel sterkte !
bjm

afbeelding van blauwezon

@moerbei

Hee lieve moerbei,

Wat heb je dit mooi opgeschreven! Print deze blog uit en hang hem op je koelkast! Je hart zal deze wijze woorden nog vaak nodig hebben....

Maar het is waar wat Stijntje schrijft...hoe pijnlijk ook..je weet nu weer welke kant je op moet...

een hele lieve Knuffel , want wat zul je nu weer een verdriet hebben...

maar hou je ruggetje recht, je lipjes getuit..je verdient het zo om weer echt gelukkig te worden!

Liefs, blauwzonnetje

afbeelding van Moerbei

Thanks Stijntje, dat wens ik

Thanks Stijntje, dat wens ik mezelf ook toe!
Ik ben blij dat ik me weer een beetje 'normaal' begin te voelen. Ik was even bang dat ik weer terug bij af was deze week en weer -4 maanden terug was in de verwerking, maar dat blijkt niet zo te zijn. Was een paar dagen flink de kluts kwijt en toen kwam er zo'n gevoel van...he gats, nee toch, niet weer hetzelfde liedje...

Het liedje is te vaak afgespeeld.

Of ik er helemaal klaar mee ben, hmmm, lijkt me sterk gezien het feit dat ik hem een week terug mijn eeuwige liefde heb verklaard Knipoog. Maar ik ben iig niet meer terug bij af en wil heel graag verder. En ik begin het gezemel echt een beu te raken...

afbeelding van mrpither

Re:

't is mooi om te zien dat je verstand en gevoel op een lijn begint te krijgen, een lange weg gegaan, belangrijke ervaringen om een beter mens te worden. De basis voor een mooie toekomst.
Volhouden meisje!!

Groet