ik blijf haar missen

afbeelding van 4tk

Noem me een jankerd of een aansteller maar ik moet dit gewoon kwijt.

De afgelopen 5 maanden zijn de zwaarste en vervelendste van mijn leven geweest. Ik heb nog nooit zoiets moeilijks moeten doen dan proberen om over mijn ex heen te komen.
Ik had dan misschien geen jaaaren van liefde achter de rug met haar, maar ze was de eerste op wie ik ooit echt verliefd ben geworden, de eerste van wie ik echt hield.

Net als iedereen heb ik wel eens een scharrel gehad, maar dat was leuk voor een week, en meer niet. Ik was ook nooit verliefd geweest of had ik van een meisje gehouden. Ik wist niet wat voor type ik zocht, of hoe ze er uit moest zien. Tot ik mijn ex tegenkwam en ik alles zag wat ik ooit wilde.
Haar mooie lieve koppie, prachtige lichaam en geweldige karakter maakten haar helemaal tot die ene waar ik al die jaren op heb gewacht en naar heb gezocht.

Alles ging zo snel bij ons, maar het voelde zo lekker aan en we hadden een geweldige tijd. Het was leuk, gezellig en we konden van begin af aan alles al aan elkaar kwijt. Voor mij was het liefde op het eerste gezicht, terwijl zij nog een korte tijd nodig had om ook die kriebels te krijgen, die ik al meteen had. We zaten wel eens wat te geinen met verschillende dingen, zoals hoe haar naam paste bij mijn achternaam, en hoe eventuele kinderen zouden gaan heten, en waar we zouden gaan samenwonen. Dit was op zich niets heel serieus, maar toch hadden we het daar wel over. Misschien was het al wel te snel, maar we voelden allebei dat het zo goed en lekker ging, en dan maakt het niet uit.

Helaas had ik na een paar weken al een vakantie gepland staan waar ik niet onderuit kon. En echt, dit is de grootste fout van m'n leven. Toen ik na 3 weken terug kwam vertelde ze me dat het gevoel van haar uit tijdens mijn vakantie minder was geworden. Ze had me de 2e week zo ontzettend gemist, dat ze bijna tegne de muren omhoog kroop. Maar de 3e week sloeg dat gevoel ineens om, net of ze weer gewend was alleen te zijn. Ze miste me wel, maar het was toch anders dan eerder.
En sinds ze me dat vertelde ben ik alleen maar bezig geweest om haar bij me te houden, en proberen om haar liefde terug te winnen. Maar juist met de verkeerde dingen, bleek achteraf. Ik verwende haar teveel, waardoor ze juist een rotgevoel kreeg omdat ze het niet terug kon doen. En hoe ik het ook probeerde uit te leggen, ze bleef dat gevoel houden.

Ook voelde ze zich ineens benauwd en had ze het gevoel dat ik al haar tijd op eiste, terwijl ik haar juist alle ruimte probeerde te geven. Het laatste dat ik wilde was haar een vervelend of opgejaagd gevoel geven.

Met de kerst had ze dan toch de knoop doorgehakt om ermee te stoppen omdat ze zei niks meer te voelen voor me. Op dat moment stortte mijn wereld keihard in. Zeker omdat ik het wel had aan zien komen, maar niet had verwacht dat het echt zou gebeuren.

Ik heb het idee dat er iemand op haar in heeft gepraat constant. Als we samen waren haddne we lol en veel plezier en was er geen vuiltje aan de lucht, maar zodra ze me 2 dagen niet had gezien sloeg haar bui om en was ze ineens heel afstandelijk. Dingen die ze eerder tegen me vertelde, zei ze nu het compleet tegenovergestelde, ineens was het leeftijdsverschil (ze is iets meer 2 jaar ouder) een probleem, terwijl we daar niks van merkten, en ze vond dat ze niets meer kon doen zonder dat ik haar in de weg zat.
Ook had ze een lange relatie achter de rug, welke alweer 1,5 jaar geleden was op het moment dat ik haar leerde kennen, maar ik denk dat ze misschien nog niet helemaal klaar was om door te gaan en voor iemand anders te kiezen.
Daarbij wonen we 1,5 uur rijden bij elkaar vandaan, iets wat mij niet uitmaakte, maar wat haar ook tegenzat. Daarom was ik degene die 2/3x per week op en neer reed om haar te kunnen zien.

Sinds ik haar kwijt ben, ben ik zelf helemaal niks meer waard. Ik kan me nergens op concentreren, eet slecht, slaap max 2 uur per nacht en kan haar niet uit m'n hoofd krijgen. Hierdoor ben ik ook al mijn baan verloren.
Ik heb geprobeerd over haar heen te komen door met andere meisjes uit te gaan, maar aan het einde van de dag kan ik toch alleen maar weer aan haar denken. Ze was, en is nog steeds, alles voor me en ik vind het verschrikkelijk om niet bij haar te kunnen zijn, en dat ik haar zo moet missen.

Het is misschien heel stom van mezelf, maar ik heb contact met haar gehouden, en heb dat nog steeds. Op de een of andere manier vraag ik ook af en toe hoe het met haar liefdesleven is, en elke keer krijg ik het antwoord dat ze geen vriend heeft maar gewoon wat scharrels, en iedere keer lijkt het net alsof iemand een mes in m'n hart steekt als ik dat lees. Ik wil het ook niet vragen, maar doe het toch steeds weer.
Zelf kan ik me er niet toe drijven om bijvoorbeeld voor 1 nacht iemand te zoeken, laat staan al helemaal door te gaan met iemand anders. Elke keer als ik te close wordt met een meisje voelt het alsof ik vreemd ga en ik blijf toch met mijn gedachten bij mijn ex.
Soms zie ik foto's van haar hoe ze er nu uitziet en t enige dat ik kan denken is hoe mooi ze weer is en hoe erg ik haar nog steeds mis.

Het ene moment heb ik ook het gevoel dat ik over haar hen ben, en voel ik niks meer, maar de keer erop dan zak ik weer bijna door m'n knieen van verliefdheid als ik haar zie. Dat is zo klote.

We gaan binnenkort weer een keer samen wat doen. Op de een of andere manier blijf ik hopen dat ze dan wel helemaal klaar is om door te gaan en dat ze dan alsnog voor me kiest. Ik weet voor mezelf dat zij diegene is waar ik helemaal voor wil en kan gaan, zij heeft alles wat ik zoek en is misschien wel "de ware" voor mij, zoals we die allemaal willen ontmoeten.

In elk geval ben ik blij dat ik het even kwijt kan. waarschijnlijk ben ik nog wat dingen vergeten en staat het misschien rommelig, maar jullie snappen wel hoe klote ik me voel en dat ik er gewoon niet goed mee om weet te gaan.
Iemand tips misschien? Buiten dat ik moet stoppen met haar om te gaan, want dat vertellen veel mensen me, maar dat ga ik toch niet doen. Dat heb ik al vaak genoeg gemerkt. Ik kan het niet over m'n hart verkrijgen om haar (tijdelijk) uit mijn leven te bannen. En dat wil ik ook niet. Het liefst wil als vrienden verder als het echt nooit meer wat kan worden, maar dit kan ik me nog niet voorstellen ofzo.

afbeelding van Dearest

Heey 4tk, Alles wat je

Heey 4tk,

Alles wat je schrijft is voor mij erg herkenbaar.
Ik was ook op vakantie gwst met school en daarna was het over gegaan.
Ik snapte er niks van...want hij was degene die achter me aan zat.
Die me in zijn armen wou hebben en me vervolgens niet meer losliet.

Die hoop is ook een gemene...heb zoveel hoop gehad. Hij heeft me veel hoop gegeven. Btje lang verhaal om hier uit te leggen maar ook ik bleef hem zien en hoorde alles over hem. Die hoop heb ik soms nog steeds als ik hem ga zien.
Maar hijs veranderd...playt iedereen en zo is hij nooit gwst.

Mij lukt het ook nog niet goed om echt verder te gaan, ik doe het wel en na zo'n lange tijd moet dat wel. Maar hij zit wel in me hoofd.
Scharrels heb ik ook genoeg gehad...maar het werkte niet.

Tijd heelt wonden. Praat anders nog eens goed met haar, dat heb ik nooit gedurft met mijn ex. Maar hij is ook niet zo'n prater en vind dat lastig, hij vlucht liever voor problemen.

Ga er niet vanuit dat het goedkomt en dat klinkt heel kut en moeilijk te geloven maar ik praat mezelf dat ook aan. Ik mag er niet meer vanuit gaan dat het goed komt. Ik moet verder gaan.

Ga dingen doen die je leuk vind, zoek heel veel afleiding dat helpt.

Liefs,
Dearest...

afbeelding van 4tk

hey dearest dat is ook wat

hey dearest

dat is ook wat ik nu doen.. ik probeer zoveel mogelijk de deur uit te gaan. Heb me echt volledig ook op mijn hobby (muziek maken) gestort, maar ook daar komt niks van terecht.

Ik heb geprobeerd met haar te praten, maar zodra het op mijn gevoelens voor haar komt dan weet ze niet wat ze moet zeggen en praat ze er overheen. Het gekke is ook dat ze de ene keer als ik haar spreek heeeel lief is en beetje "aanhankelijk" en de keer erop weer heel afstandelijk. Het lijkt alsof ze niet helemaal weet wat ze wil zelf. Dat is ook de reden waardoor ik die twijfel hou.

Ik kan mezelf niet uitstaan wat dit gedoe betreft. Ik ben iemand die snel over dingen heen stapt en best wel hard en ongeinteresseerd kan zijn, maar bij haar lukt het me niet.

Ik denk idd dat het heel veel tijd nodig heeft, maar je zou denken dat het na 5 maanden toch wel minder wordt..................

afbeelding van Dearest

4tk tis echt herkenbaar

4tk tis echt herkenbaar haha...
Toen ik uiteindelijk vroeg wat me ex wou zei die dat ie het niet wist.
Toenik zei dat ik op deze manier ook niet meer wist zei hij dat hij liever
vrienden wou blijven. Later op een feest vertelde hij dat ik degene was die het had uitgmkt! IK! Ik had eindfeest van mijn school en ook al had ie toen een nieuwe vriendin wou die als mijn introducee mee. Hij had er niks te zoeken.
Van die rare dingen allemaal. Hij zoekt me steeds op. Begin dit jaar weer.

Het wordt al minder omdat ikw eet dat ik verder moet. Ik vind het knap dat je geprobeerd hebt met haar te praten. Hobby's zijn een goede afleiding, helaas ben ik met mijn hobby's gestopt omdat ik opmezelf ging wonen en er vanwege mijn studie geen tijd meer voor hebt. Had werk maar daar komt nu ook niks meer van terecht. Dus nu probeer ik zoveel mogelijk me vrienden op te zoeken.

Helaas zijn mijn vrienden ook zijn vrienden...dus ja. Dan zie je elkaar wel eens.

Soms zitten gevoelens gwn diep...dan gaat het niet zo makkelijk weg.
Je moet gewoon volhouden..niet opgeven. Niet in verdriet blijven zitten.
Make some fun..and give it time

afbeelding van So lonely

damn

Boh wat zijn er toch veel mensen die twijfelen :S
Het maakt je zo "kapot" he..
Aan de ene kant voel je dat hij/zij toch nog van je houd en laat hij/zij je ook niet los..
En aan de andere kant zul je dan toch verder moeten in je eentje...
Tis toch niet zo moeilijk om te weten wat je wil..
Maar idd eigenlijk moet je in zo'n situaties aan jezelf denken..

afbeelding van 4tk

ik heb een beeje het geluk

ik heb een beetje het geluk dat ze aan de andere kant van nederland woont, dus ik kom haar of haar vrienden niet snel tegen. Dus dat scheelt veel dat ik niet regelmatig wordt geconfronteerd met haar

maar jullie hebben gelijk dat ik echt aan mezelf moet denken... en dat doe ik ook wel, alleen er komt steeds zo'n dag als vandaag tussen dat ik ineens een flinke terugval heb en haar weer ontzettend mis, en weer ff besef hoeveel ik nog om haar geef eigenlijk. en dat blijft zo ontzettend klote he...

uiteindelijk gaat het er mij om dat zij gelukkig is, en als dat niet met mij zou zijn dan is dat helaas maar zo, maar toch probeer ik daar zo min mogelijk aan te denken... ik betrapte me er pas geleden op dat ik een beetje hoopte dat ze nu ff een of andere klootzak van een vriend krijgt die alleen aan zichzelf denkt en haar misschien zelfs een beetje verwaarloosd, zodat ze misschien in gaat zien hoe goed ik voor haar was en altijd wil zijn...
ik heb ook t gevoel gehad dat ze daar ook niet goed mee om kon gaan, dat zij nu eens alle aandacht kreeg in de relatie... ipv een gast die alleen aan z'n eigen behoeftes denkt en t schijt heeft aan z'n meisje...
wat dat betreft ben ik nogal ouderwets misschien, maar ik stel t meisje altijd boven mezelf, en daar kon ze denk ik ook niet helemaal goed mee omgaan....

afbeelding van 4tk

als trouwens iemand iets

als trouwens iemand iets kwijt wil (niet alleen over mij, maar over zijn of haar situatie) dan kan je me gewoon een pb sturen hoor, en dan praten we daar wel of via de mail ofzo

afbeelding van So lonely

weet je

Als ik het zo hoor was jij gewoon hardstikke goed voor haar en heb je gewoon super je best gedaan voor haar...
Ik probeer nu tegen mezelf te zeggen: Jammer dan voor hem, ik ben super goed geweest en als hij dat zo in twijfel trekt en liever zonder me verder wil..
ITS HIS LOST...

natuurlijk zijn er dan die momenten dat JIJ graag weer samen zou zijn of je alleen voelt..
Maar jij bent nu de enige die jezelf gelukkig kan maken!

afbeelding van Dearest

Weet je, dat heb ik ook

Weet je, dat heb ik ook altijd gehoopt. Dat hij een bitch zou krijgen. Geloof me die heeft hij gehad. Maar had toch het lef niet om terug te komen.
Ook al liet ie wat merken...hij had daarvoor misschien teveel echo of schaamde zich ervoor. Ook omdat ik verder probeerde te gaan en hij inzag dat ik ook lol kon maken zonder hem. Tuurlijk miste ik hem heel erg, maar ik wou me altijd sterk houden. Hijs nu zo veranderd en zn echo is alleen maar groter geworden, dus op zijn knie?ɬ´n terugkomen zie ik hem niet doen.
4tk, je mag me toevoegen hoor als je dat wilt Knipoog wil je graag helpen, stuur me anders maar gwn een pb

afbeelding van 4tk

je zegt echt precies wat ik

je zegt echt precies wat ik voel!!
aan de ene kant heb ik zoiets van "sorry meid, maar jij hebt pech, met mij had je iemand die alles voor je over had"
maar aan de andere kant mis ik t heel erg om alles bvoor haar over te hebben zeg maar....

afbeelding van Dearest

Haha...nou dan begrijpen we

Haha...nou dan begrijpen we elkaar haha =D
Mn ex had een periode dat hij zich helemaal kapot werkte. Zijn vriend had me uitgenodigd voor zijn feest en daar vond ik al een luchtje aanzitten. Ik mocht ook niet weg. Toen kwam mn ex..helemaal kapot.
Die vriend bracht me thuis en we waren nog de deur niet uit of hij begon al: het gaat niet goed met hem. Toen ik nog daarvoor naast hem op de bank zatt dacht ik echt: kon ik je nu maar in mijn armen houden. Maar nee...het was zijn eigen schuld en hij moest het zelf oplossen. Dat was moeilijk en daarna is hij totaal veranderd in een persoon die ik niet meer terugken helaas.

Sterk blijven kan je doen, maar ook niet te sterk zoals ik deed.
Ik deed net of mijn neus bloedde terwijl hij toch tekenen gaf dat hij me terugwou voor mijn gevoel. Ach...het komt niet meer goed. Is het nu te laat voor.

xxx

afbeelding van BrokenMe

herkenbaar

haha bahbah, ik zal me maar toevoegen als 3e persoon Knipoog. Als ik me even kut voel ga ik wat berichten op deze site lezen... mja als dit niet herkenbaar is weet ik het ook niet meer. Ik gun me ex voordat ze me ex was het beste van de wereld, al was ik dat misschien niet op dat moment, maar nu eigenlijk helemaal niks, dom weg omdat ze het op zoeen harde manier heeft uitgepraat ( nja gepraat, dat durfde ze niet eens aan ). Ze heeft nu een nieuwe vriend, soms hoop ik gewoon dat hij haar net zo belazerd, REVANGE, mja wat schiet ik er uiteindelijk mee op, zal haar toch niet terugkrijgen zoals het was, dat wil ik zelfs niet... en ik zal heus niet veranderen met denken als haar dit gebeurd. Ondertussen wel bezig geweest met andere dates, maar heb het idee, dat het allemaal tijd kost, om alles te verwerken en een nieuwe werderhelft in me wereld te zoeken. Kop Op zeg ik dan maar =D

afbeelding van Anous

Oh, mijn geliefde heeft mijn

Oh, mijn geliefde heeft mijn mooie beeld dat ik van hem had nu zo verandert door zijn onberekenbare gedrag, dat hij mij mijns inzien al in de steek gelaten heeft. Hij heeft mij zoveel pijn gedaan en ziet het niet eens. Nu ik zover ben om met hem te breken, zegt hij dingen als dat hij alles voor me doet en alles voor me over heeft, dat ik zijn eerste en enige liefde ben en dat hij geen andere vrouw wilt.
Ik wil ook geen andere man, ik had me er al helemaal op ingesteld dat hij mijn man was voor de rest van ons leven. Maar zijn gedrag verandert niet. Hij zegt dat hij zijn best doet, maar doet nog precies hetzelfde. En de pijn die hij mij bezorgd, ontkent hij. Hij doet alsof ik me dan aanstel en mijn gevoelens nergens op gebaseerd zijn.
Het liefst zou ik met hem samen willen zijn en met hem verder gaan, maar hij is niet meer die persoon die ik zo mooi vond. Ik weet niet wat ik moet doen. Ik geloof allang niet meer dat hij alles voor me over heeft en dat ik op de eerste plaats kom. Hij heeft een hoop mooie woorden, maar zijn gedrag zegt iets anders.

afbeelding van lein4

het lijkt net mijn verhaal

Voor mij is het ook heel herkenbaar. Mijn ex geeft mij ook het gevoel de ene keer afstandelijk te reageren en de andere keer aanhankelijk. Dat geeft mij ook een twijfel gevoel. Ik begrijp goed wat je bedoeld, bij ons ging het ook wat snel. Uiteindelijk ging het uit en daarna besefte ik pas hoeveel ik om hem had gegeven en nog steeds doe. Ik heb ook dus nog steeds contact met mijn ex. En heb ook hetzelfde dat wanneer ik over mijn gevoelens praat voor hem dat ie erover heen stapt en me het gevoel geeft niet weet wat ie moet zeggen. Ik weet dat het belangrijk is om gewoon ook zoveel mogelijk je eigen dingen te doen, het is moeilijk, maar inderdaad je denkt er wel minder aan. Loslaten is moeilijk, dat besef ik wel, zeker omdat ik ook een type ben die mensen die je hebt leren kennen en waar je toch een band mee hebt opgebouwd voor je gevoel aan de kant moet zetten, maar gevoelsmatig niet kan. Ik denk dat het zijn tijd nodig heeft, en toch voor jezelf te kiezen. Dat probeer ik nu ook.