ik heb geen leven meer

afbeelding van sadness

ik vind dit moeilijk,weet niet zo goed hoe ik moet beginnen.Ik ben een getrouwde moeder van 2 kinderen heel lang bij m'n man,er zijn wel altijd ups en downs geweest zoals in iedere relatie maar voor de rest ging het goed.Nu heb ik via chat een jongen leren kennen waar ik helemaal verliefd op ben geworden hij ook op mij.Het probleem is dat ik hem niet heb verteld dat ik getrouwd ben,hij weet wel dat ik kinderen heb maar daar zit hij niet mee.Hij wil me graag ontmoeten maar ik blijf het uitstellen omdat ik weet dat het toch niks tussen ons kan wordendus die ontmoeting zal er ook nooit komen.Ik heb er vaak een punt achter gezet maar kwam er elke keer weer achter dat ik niet meer zonder hem kan leven,ik zit er hier zo erg mee dat ik helemaal doordraai.ik hou aan 1 kant zielsveel van m'n man maar aaan de andere kant hou ik ook zielsveel van die ander.we bellen wel 4 uur op een dag en dan voel ik me zo gelukkig,maar zodra we hangen komt het verdrietige gevoel weer naar boven.Hij wil graag met me trouwen en hij begrijpt niet waarom ik het steeds uitstel om elkaar eindelijk in de armen te kunnen nemen.Ik weet dat ik hem los moet laten hoe ondraaglijk de pijn ook zal zijn.Ik kan dit niet meer aan het sloopt me geestelijk en lichaamlijk.

Lievie je bent alles voor me en je zult altijd een speciaal plekkje in m'n hart hebben die niemand je meer af kan pakken.Love you..N..

afbeelding van Ellis

hallooooo zeg, WAAR HEB JE 'T

hallooooo zeg, WAAR HEB JE 'T OVER ???? je bent getrouwd, je hebt kids.. en dan leer je iemand kennen via een chat, die met je wil trouwen...????? waahahahaaaa ik lig hier werkelijk dubbel achter m'n toetsenbordje.
wordt eens wakker meid
groetjes
Ellis

afbeelding van Just A Girl

Hmmm

Heey ik snap best wel dat je op eens zo verliefd kan worden, maar of dit echt verliefd is, is nog de vraag. Meestal geniet je van die aandacht, wanneer je iemand niet kent, het is spannend etc. Maaaaar dit betekent niet dat je hiervoor je huwelijk en kinderen moet opgeven! Die zijn veeel belangrijker!! Vooral als het nog goed gaat!! Stop met het chatten, of vertel de waarheid!! Dit kan echt niet zo door gaan, en dan heb je maar even moeilijkheden, het gaat over, en de moeilijkheden worden alleen maar groter wanneer je hier mee doorgaat! Succes!

afbeelding van johnny bravo

Ik ben het eens met Ellis

Iemand ontmoet op de chat? weet je wel hoe fakedat is? iedereen kan daar het allermooiste beloven, trouwen etc. Ik vind het eigenlijk ook een beetje ego?ɬØstisch. Je hebt misschien een goed leven nu, ontbreekt eigenlijk aan niks. Denk je dat je er recht op heb? Ik ken het verhaal van een vrouw die ervan door ging met een jongen die 10 jaar jongen was, prachtig avontuur, totdat het eindigde, toen was ze ook haar man kwijt. Deze vrouw heeft anderhalf jaar in de ziektewet gezeten, ziek van spijt, want je deelt een behoorlijk deel van je leven met je man, dus het spreekwoord: bezint eer ge begint is hier helemaal van toepassing. Gewoon die knul uit je hoofd zetten. Leuk om je emoties te laten gaan voor een knul maar je bent getrouwd, je houdt van je man, punt! het is het gewoon niet waard en het is ook niet zo dat je er maar recht op heb, het excuus wat je vaak hoort: ik moet aan mezelf denken gaat hier helemaal niet op, zeiden mijn 2 ex-en trouwens ook, zij waren mij niet waard, ook al wilden zij mij daarna terug, blij dat ik daar vanaf was. Een relatie is ook gebouwd op respect, en dat toon jij nu helemaal niet.

afbeelding van Mike74

Johnny, dit is een topic van

Johnny, dit is een topic van dik 4 jaar terug... Hoe kom je daar verzeild??? Knipoog

____________________________________________________________________________
Every moment marked with apparations of your soul...