Ik heb geen levensdoel meer ...

afbeelding van choemmy

Na 3 jaar liep het eind juni mis. We verweten elkaar beide hetzelfde, dat we niet meer voldoende aandacht hadden voor elkaar. Maar terwijl ik nog steeds zeker was (ben) dat zij de enige is voor mij en ik daaraan wilde werken, was zij niet zeker en verkoos ze om afstand te nemen. Ik heb in mijn leven altijd alles zwart - wit bekeken en daarom wil ik zo graag dat alles vanaf nu terug in orde is. Gisteren heb ik haar nog gezien en mijn gevoelens uitgelegd. Ik heb zelfs gezegd dat het volgens mij zeker nog in orde komt. Daarop antwoorde ze dat het voor mij allemaal zo duidelijk was (zwart/wit) maar dat het voor haar meer kleuren zijn en ze het momenteel niet weet. Ze zei ook dat ze nog dat ze het héél druk had en nog geen tijd gehad heeft om mij te missen ...
Mijn vrienden zeggen me dat ik gewoon even niets van me moet laten horen en dan hopen dat ze me gaat missen, maar wachten met liefdesverdriet is echt heel moeilijk ! Ik loop de muren gewoon op en verveel me! En alles doet me denken aan haar!

Ik weet echt niet wat ik moet doen ...

afbeelding van Hummie

levensdoel

Lastig maar hoe dat je dat h?ɬ®? Zelf even afstand bewaren tot die ander komt, ?ɬ?f de ander voor de keuze stellen, zodat je zelf de regie houdt en je sterker voelt? Ik zou voor het laatste willen kiezen, maar weet niet wat het beste is. Wat als die ander uiteindelijk zelf zegt dat hij wil stoppen, en jij al die tijd braaf hebt zitten wachten, terwijl hij met je gevoelens jojoot? Sterkte!