Ik heb `gezondigd` ....

afbeelding van pijn

Ik heb vandaag `gezondigd`. De afgelopen dagen heb ik het weer heel moeilijk gehad en vandaag heb ik hem gebeld TEGEN de afspraak in die IK met hem heb gemaakt (dat hij geen contact met me moest opnemen, zie dagboek).

Het kwam zo. Hij stuurde vandaag een mailtje naar mij die voor mijn broertje bestemd was (hij was mailadres kwijt ofzo). Heel impulsief, maar ik pakte de telefoon en belde hem. En toen hij opnam wist ik eigenlijk niet wat ik moest zeggen. Heb toen maar gezegd dat ik zijn mailtje heb doorgestuurd en dat alles goed met me gaat. Het was allemaal heel kort en vluchtig want hij was net bezig zijn opa en oma weg te brengen. Toen zei ik dat hij me, als hij dat wilde, `s avonds terug mocht bellen. Daarna raakte ik in paniek want ik merkte meteen dat ik weer hoop ging koesteren en ik wist dat ik de hele avond op zijn telefoontje zou gaan zitten wachten.

Heel raar maar dat gevoel kwam heel snel, dus ik heb hem gesmst dat hij me maar niet meer moet bellen en dat ik alleen ff wilde weten hoe het met hem was. Ik heb niet meer op zijn telefoontje gerekend maar stiekem toch gehoopt dat hij me zou bellen. Dat heeft hij dus niet gedaan. Dat is maar goed ook. Gelukkig houdt hij zich wel aan de afspraak (die ik hem notabene praktisch afgedwongen heb) maar ik voel me nu weer heel erg alleen en verdrietig. Oh, wanneer houdt dit nou op?

afbeelding van Myrthe

join the club....

Ha, onze levens lijken een beetje op elkaar! Ook ik heb vandaag gezondigd; hij kwam vanochtend op msn en zonder dat ik het doorhad, sprak ik hem ineens aan. We hadden een kort gesprek omdat hij het druk had en hij zei dat we vanavond wel even zouden bellen, dat was handiger. En ja, net als jij ging ik alweer uitkijken naar vanavond en 10 minuten later heb ik hem dan ook maar weer gemsnd dat ik nog steeds liever niet heb dat hij mij belt. Hij zei dat hij dat respecteerde en het daarom ook niet zal doen. Maar ik kan mezelf wel weer voor de kop slaan...Want het liefst zou ik hem nu namelijk WEL bellen. Waarom is het ook zo ingewikkeld allemaal he? Sterkte, ik weet helaas vrij goed wat je doormaakt...