Ik heb het verpest

afbeelding van orleane_2001

Meer dan een jaar lang ben ik héél gelukkig geweest. Ik had een relatie met een jongen die mij enorm goed liet voelen. In het begin onze relatie is hij wel enkele keren in de fout gegaan. Liegen, een ander meisje gekust en dingen verzwijgen. Na een goed gesprek besloten we er toch volledig voor te gaan. Echter was ik vrij jaloers geworden. Wanneer hij contact had met specifieke meisjes werd ik jaloers en deed ik heel lastig tegen hem. Ookal had ik hier geen reden voor. We hadden heel wat goeie momenten en ik denk dat ik ook wel kan zeggen dat dat ik goed voor hem zorgde. Maar ik zocht de laatste tijd ruzie zonder reden. Ik besef maar al te goed dat ik hierin een fout heb gemaakt. Op een dag werd het hem teveel en maakte hij het uit. Nu zit ik hier met een gigantisch schuldgevoel. Ik wist niet dat dit zo doorweegde op hem. Ik heb hem nog gesmeekt me nog een kans te geven en beloofd eraan te werken. ( ik ging dit ook echt doen). Hij wil me toch geen kans meer geven. Ik heb het zwaar verpest en voel me enorm schuldig. En ben mezelf al maanden aan een stuk boos aan het maken op mezelf en weet niet hoe ik dit mezelf ooit ga kunnen vergeven. Tips?

afbeelding van En_weer

Je zegt dat je geen reden had

Je zegt dat je geen reden had om jaloers te zijn als hij contact had met specifieke meisjes. Daar kijk ik heel anders naar. Hij heeft in het begin van jullie relatie al laten zien dat hij kan liegen en ontrouw kan zijn. Natuurlijk reageer je erop als je een raar gevoel krijgt als hij contact heeft met specifieke meisjes. Zeer waarschijnlijk dat je ook nog gelijk had.

Dat hij niet eerder met je gesproken heeft over dat hij zoveel moeite heeft met hoe je reageerde en het vervolgens zomaar uitmaakt maakt me duidelijk dat hij niet in staat is om zijn gevoelens goed en eerlijk te uitten en aan een relatie te werken.

Ik hoop dat je met iemand gaat praten en met jezelf aan de slag gaat, zodat jij ook gaat voelen dat je veel meer waard bent dan dat hij je je laat voelen.

Heel veel sterkte!