ik hou van hem maar ook weer niet

afbeelding van ikhouvanjeg

in juli leerde ik een jongen kennen. hij was heel lief en ik kreeg wat met hem. in het begin ging het heel erg goed tussen ons.
we begonnen heel veel van elkaar te houden maar toen werd hij steeds vaker kwaad en kregen we steeds vaker ruzie. als we ruzie hadden werd hij agressief en als ik het uitmaakte al helemaal. de volgende dag komt hij dan met zijn excuses en neem ik hem weer terug.
hij heeft heel veel problemen. hij heeft vroeger aan de drugs gezeten en heeft heel veel schulden. ik probeerde hem te helpen maar ik kon mijn eigen geld niet eens meer uit gaan geven. alles ging naar hem toe. ik ben al mijn vrienden kwijt geraakt, want ik mocht niet meer gaan stappen en ik mocht niet meer met mannen omgaan.
ik mocht ook niet meer veel werken omdat ik veel met mijn mannelijke collega's omga. ik vond het heel jammer maar liefde maakt blind.
we hebben iets meer als 6 maanden gehad. het is nu nog maar net uit en hij zegt dat hij verandert en dat hij van me houdt. hij wil in therapie, maar ik wil weer gewoon genieten van mijn leven alleen kan ik hem niet uit mijn hoofd zetten. ik hou hel veel van hem en ik weet niet meer wat ik moet doen help me asjeblieft?

afbeelding van YoungGirl

...

Heeej jij...
Ik heb je bericht gelezen en het is een erg moeilijke situatie!
Hoelang kende je die jongen eigenlijk voor die tijd? Voordat je wat met hem kreeg? Voortaan zou ik jongens eerst heel goed leren kennen! Zorg wel dat je al je geld terug krijgt, en als ik jou was zou ik hem een tijdje niet meer zien. Laat hem in therapie gaan en spreek later... ( niet een week maar een paar maanden ) weer wat met hem af als je daar dan nog behoefte aan hebt. Als hij zijn leven weer op een rijtje wil zetten, dan moet hij dat ook doen, en niet meer met de hulp van jou want die heb je teveel gegeven waardoor jij erzelf onder ging leiden. Hij moet het nu zelf doen, en jij moet je weer bezig houden met je vriendinnen en met uitgaan!
Succes ermee en ik hoor nog wel van je!
Liefs mij!

afbeelding van ikhouvanjeg

?????

dank je voor je reactie. je hebt gelijk ik heb hem al een week niet meer gezien. Het blijft wel moeilijk maar ik doe wat ik denk dat het het beste is voor ons allebei.
ik denk nog steeds elke dag aan hem en dat zal ook wel een tijdje blijven. ik weet niet eens hoe het nu met hem gaat.
ik ben al weer wezen stappen en dat was wel gezellig maar nou ben ik er dus achter gekomen dat een collega van mij mij al heel lang leuk vind en ik wil niks van hem weten. je kent dat waarschijnlijk wel.
liefs mij