Ik mis haar

afbeelding van Blaster

Op 10 oktober heb ik hier ook even men verhaal gedaan. Men vriendin had het uitgemaakt zonder enige echte reden. Sindsdien is er zoveel gebeurd. Ik heb met haar moeder gesproken die heeft echt alles wat ze aan mij stoorde eruit gegooid en aan iedereen in hun familie en buurt door vertelt. Dus ik wordt daar door iedereen met de nek aangekeken. Ik ben er achter gekomen dat ze twee keer is vreemd gegaan tijdens onze relatie. Ondanks dat ze eerst nog zei dat ik nog te diep zat en ze een tijd alleen moest zijn, heeft ze nu ook al een nieuwe vriend. (waarschijnlijk een van die waarmee ze was vreemd gegaan) Ze zegt nu zelfs dat ze al heel lang over me heen was. En het ergste is nog dat ik dit allemaal aangevoeld heb en iedereen had me voor haar gewaarschuwd. Iedereen zegt nu ook: jij verdiend beter, vergeet haar en ga verder met je leven. Maar na alles wat er gebeurd is de afgelopen maand en hoe boos ik nu ook op haar ben, ik heb nog nooit zoveel van iemand gehouden als van haar en ik mis haar echt verschrikkelijk. Als ze nu voor de deur zou staan zou ik alles vergeten en haar blind terug nemen. Ook al weet ik dat dat niet de goede keuze is en dat ik haar moet vergeten. Ik hoor waarschijnlijk nooit meer iets van haar, zelfs niet als ze in de shit zit en nergens anders terecht kan, daar is ze veel te eigenwijs voor. Maar ja, wat kan ik anders doen dan verder gaan.

afbeelding van mike_r

Ze is je duidelijk niet

Ze is je duidelijk niet waard, je verdient beter.

greetz mike

afbeelding van Lien143

Blaster,

ik sluit me bij Mike r aan..
hoe zij bezig is / is geweest kan gewoon niet.. zoiets verdien je niet!
Vind het knap dat je al zelf zegt om verder te gaan en ik wens je ook veel sterkte en succes!
Nu is het allemaal ontzettend klote, maar straks wanneer je erop terug
kijkt dan zul je (vast) zien dat je het beste hebt gedaan..

groetjes lien

afbeelding van lexeeh

ik begrijp je verdriet en je

ik begrijp je verdriet en je leegte, die voor jouw gevoel alleen zij kan vullen. ik heb het veel gehad dat gevoel, heb het nog steeds af en toe. Ik heb ook zo'n soort verhaal, vriendin die het uitmaakt, en een ongelovelijk grote leegte voelen. maar idd, ze was je niet waard, het is echt niet acceptabel dat ze zoiets doet. maar dat ze dit doet geeft duidelijk weer dat je beter verdiend, en voor de rest, voor de toekomst, alles wat ik je kan aanraden, probeer niet aan haar te denken, vermijd plekken/voorwerpen die je aan haar doet denken en doe leuke dingen (met vrienden)/die je leuk vindt. En ga eens uit, doe eens gek en wie weet wie je tegenkomt, miss wel jouw prinsES op het witte paard, the world is a big place. Enough fish in the sea:) Sterkte!

afbeelding van falconjp

idd

weet je ik heb juist hetzelfde meegemaakt een paar maanden geleden, aleen weet ik nu pas dat ze eingenlijk al iemand anders had.
ik heb me toen aangesteld en mezelf vernederd en zij heeft me zwartgemaakt bij iedereen die ik kende.
nu zegt zelfs haar moeder dat met haar niets meer is aan te vangen.
mijn conclusie is dat waneer iemand je zo pijn kan doen ze waarschijnlijk enorm is veranderd maar vroeg of laat zal ze toch tegen de lamp lopen, en het klinkt misschien wel grof maar als je dan hoort dat ze bijna geen vrienden heeft en door de meeste genegeerd wordt voel je je een pak beter omdat zij je in de tijd heeft gekwetst en nu zelf eens weet hoe dat voelt.

afbeelding van jp

zelfde schuitje

Je verhaal is zo herkenbaar Blaster. Wat kan iemand voor jouw gevoel zo spontaan 180 graden omdraaien in de liefde. Hou er rekening mee dat dit nu een totaal ander persoon voor je is. Wat je nu nog voor haar voelt is voor de oude versie van je vriendin, ik heb op dit moment precies hetzelfde. Ik denk nog steeds veel aan "vroeger" (2 maanden geleden) Moeite met loslaten van die geweldige tijd. Je hoofd gaat het vanzelf winnen van je hart, misschien duurt dat een aantal maanden of een jaar, maar het gaat gebeuren. Verander je omgeving, berg spulletjes van haar op, geen contact meer en aan jezelf denken.

Wat lexeeh ook al zei is 100% waar, het feit dat ze jou dit heeft aangedaan, dat ze alleen maar aan haarzelf denkt zegt wel iets over haar karakter. En hoezeer je nu ook hoopt misschien dat ze toch nog terug komt, diep in je hart weet je dat het noooit meer hetzelfde zal zijn/voelen als daarvoor. Ik leef met je mee...