Ik mis hem zo..... help mij!

afbeelding van pijn

Het is nu al meer dan een week geleden dat ik het contact verbroken heb (zie dagboek). De eerste paar dagen ging het verbazingwekkend goed met me. Ik kon heel rationeel redeneren dat dit de beste manier was om door te gaan. Ik moest voor mezelf kiezen anders zou ik eraan onderdoor gaan en heb dit ook gedaan. Was eigenlijk wel een beetje trots op mezelf. Maar nu, nu voel ik me wederom weer heel erg leeg en verdrietig. Ik mis hem zo. Dit is eigenlijk begonnen sinds dit weekend (zie dagboek). Tot nog toe heb ik al het contact weten te vermijden en hij heeft zich aan zijn woord gehouden en heeft ook geen contact met mij gezocht. Hij komt zelfs niet eens meer op MSN om het mij makkelijker te maken. Maar nu heb ik geloof ik een dip. Ik mis hem zo dat ik het liefste nu naar hem toe ga en hem ga knuffelen maar dan ben ik toch weer terug bij af??? Help mij, hoe kom ik deze dagen door?

afbeelding van Goldie

Houd vol!

Het enige advies is: houd vol! Je bent al heel erg goed op weg.. Natuurlijk heb je het moelijk en je gaat ook nog andere moeilijke momenten krijgen. Alles herinnert je aan de leuke tijd. Maar het beste is je hoofd even rust te geven, want dan kom je echt tot betere inzichten.
Geef jezelf de tijd om tot rust te komen. In het begin voel je alleen oijn en gemis, maar uiteindelijk zie je ook andere dingen. Ik heb zelf ervaren dat ik als het ware naast mijn realtie kon staan en kon inzien dat het niet meer lekker ging.
Heel veel sterkte, Goldie

afbeelding van Myrthe

ik ook!

Bij het lezen van jouw stukje krijg ik heel sterk het gevoel dat wij praktisch dezelfde emotionele achtbaan doormaken. Ik heb ook een week geleden het contact verbroken, hij heeft beloofd om mij niet te bellen en af te wachten tot ik weer contact op neem, dus als IK daar klaar voor ben. Maar wat is het moeilijk om hem niet te bellen en naar hem toe te gaan!!! Ik probeer ook rationeel te blijven denken, en weet dat ik nu voor mezelf kies, want zodra ik hem weer spreek en zie, ga ik hem nog veel erger missen en gaat het alleen nog maar langer duren voordat ik mijn leven weer een beetje op de rails heb. Ik bekijk het per dag. Als ik heel graag wil bellen, denk ik: ja, maar in ieder geval dan niet vandaag. Het is een klein stapje om alleen 'vandaag' niet te bellen, maar als je dat iedere dag bedenkt, ben je zo weer een week verder.
Blijf jezelf inprenten dat dit beter is voor jou, en ik geloof heilig dat je, als al dit gezeur over is, trots bent op jezelf, omdat je er geen kostbare tijd aan hebt verknald. Het is immers een verloren zaak.