Ik wil hem terug

afbeelding van Shauny

hoi, ik ben 22 jarig meisje.

Mijn vriend heeft het een maand geleden uitgemaakt met me. Sindsdien wil hij geen contact meer. Hij heeft tijd nodig zogezegd... . 2 keer was het al sterker of mezelf en heb ik zelf contact opgenomen met hem om te vragen ons niet op te geven. Maar 2 keer deksel op mn neus gekregen. Toen ik vroeg of het nog goed komt tussen ons, kreeg k het antwoord: na de examens, mss! . ( we studeren beiden nog) . De 2 de keer was het weer niet positief, ik blijf maar herhalen hoe ik onze relatie wil verbeteren ( er was nl veel ruzie), en dan zegt hij weer: kga er ng eens over nadenken... Maar weerom tot na de examens.
Ik word gewoon zot, elke dag sta ik zotnerveus op, denkend aan hem, denkend aan een eventuele toekomst met hem,... En mn studeren leidt er enorm onder. Kmoet nu weer ng een maand proberen volhouden. Ik zie het gewoon allemaal niet meer zitten.
Ik leg mijn hoop nog steeds op dat het goed kan komen na de examens, maar wil zo graag hem nu al in mn armen sluiten. Maar ik durf gewoon geen contact meer opnemen uit vrees gekwetst weer t worden.
Ik heb nu een brief geschreven voor hem met al mn gevoeles en gedachten en dingn die ik wil veranderen om onze relatie t doen lukken.
Zou ik die brief opsturen of ook weerom wachten tot na de examens?

Ik wil hem zo graag terug

afbeelding van Vonkietjuh

Heey Shauny, Dat benauwde

Heey Shauny,

Dat benauwde gevoel dat hij er niet meer voor je is, is zeer herkenbaar! Toch is het even het beste om met contact opnemen minstens te wachten tot na de examens. Hij heeft tijd nodig om je te kunnen missen. Grote kans dat hij zich ergert wanneer jij elke keer vraagt om erover na te denken. Het beste is om je te focussen op je studie en af te wachten wanneer hij contact opneemt met jou. Dit is echt heel moeilijk, maar straks was je hoop voor niks en heb je ook nog je examens niet gehaald. Brieven schrijven is goed, maar verbrand ze of houd ze bij je. Kom even tot jezelf. Het komt goed, met of zonder hem! Heel veel sterkte

afbeelding van Shauny

Het is gewoon. Het is nu al

Het is gewoon. Het is nu al een maand. Hij zou toch al tijd genoeg moeten gehad hebben om me te missen niet?
En heb gehoord van zijn ma dat hij zou gezzgd hebben dat hij content is dat hij kan doen en laten wat ie wil, zonder verantwoording te moeten afleggen aan me nu.

Maar ik zal jullie raad proberen op te volgen, hoe moeilijk het ook is.
Op hoop gan zegen dat het nadien zn vruchten afwerpt. Mijn gedachten en herinneringrn zijn echte killers op dit moment, alle momenten herbeleef ik in mn hoofd en ik maak ook toekomstscenarios.

Het is zo lastig....

afbeelding van waterman

Hoi Shauny

Meissie, ga jezelf op de been helpen. De vraag is niet of hij terugkomt, en of dit leidt tot een betere relatie met hem. De vraag is hoe jij wegkomt uit de onrust en je eigen leven weer oppakt. En daarvoor is het vaak beter om even afstand te houden. Als bijkomend voordeel geef je hem de kans je te gaan missen. Of hij dat werkelijk gaat doen, dat is geheel aan hem.

Er is helaas geen magic potion om hem weer bij je terug te krijgen. Er is wel een magic potion om jezelf weer op de been te zetten, en je eigen leven weer op te pakken. Daarom moet je afstand houden. Daarom. De rest is bijzaak.

Heel veel sterkte!!!!
Waterman

afbeelding van Steff

ik snap je gevoel heel goed!

ik snap je gevoel heel goed! Maar ik zal hem even tijd gunnen. Wacht to na je examens. pak ondertussen de leuke dingen op. Zoek een sport ga er opuit Glimlach!

Sterkte.

Stef