ik wil met mijn ex afspreken om het uit te praten

afbeelding van Sad_lover

Hey girls en boys!!
Dus ik ben al 1 jaar uit een relatie met mijn ex, maar ik ben nooit gestopt met van hem te houden☹️. Ik zach hem gisteren op een feestje en toen herrinerde ik me hoeveel ik hem mis, zoveel dat ik zelfs terug in de periode kom dat ik elke avond mezelf in slaap huil☹️. Nu ben ik op het idee gekomen om met hem te praten over alles (ik had het uitgemaakt via sms omdat ik te bang was om hem te comfronteren met het feit wat die mij allemaal al heeft aangedaan, maar toch hou ik van hem en wouw ik hem vergeven) wat er gebeurt is. Maar ik durf niet ik ben bang dat die 'neen' gaat zeggen en dan word mij hart weeral gebroken. Alles wat ik wil is gewoon praten met hem en hem nog voor de laaste keer vastpakken om afscheid te nemen. Wat vinden jullie wat ik moet doen????. Hij was altijd al mijn crush en de liefde van men leven (dat was ik ook van hem, hij zij dat altijd tege mij☹️) help mij aub en reageer je mening wat je zou doen als je in mijn schoenen staat.
Alvast bedankt xxx!!

afbeelding van Heavenless

Ik zou het niet doen...

Ik zou het niet doen, je hebt het uitgemaakt middels een sms (niet de meest volwassen manier).
Jullie relatie afhandelen middels een sms'je in plaats van een gesprek face to face zegt voor de ontvangende
partij wel wat over de waarde van jullie relatie voor jou (zo zou ik het zien althans).
Ik zou willen zeggen, het is klaar en over, je bent een jaar verder, hij ook.
Je hebt de boot gemist, de kans gehad om er volwassen aan tafel met hem over te praten. Je had emoties kunnen laten zien, boosheid, verdriet, hoop en angst. Dat vang je niet in een SMS.
Dat neemt niet weg dat de situatie kloten is...
Richt je op jezelf, jouw geluk is niet afhankelijk van hem. Wat ik tussen de regels door lees is hij ook niet 24/7 prince charming is geweest. Vraag jezelf in alle eerlijkheid wat je mist aan hem. Wat mis je in je eigen leven nu hij er niet meer is ?