In 2009 ga ik.....

afbeelding van Gast
mijn ex loslaten en lekker alleen van het leven genieten
46% (22 stemmen)
weer bij elkaar komen met mijn ex, of het goed gaat zien we dan wel weer
13% (6 stemmen)
mijn ex vergeten en zo snel mogelijk op zoek naar de ware
29% (14 stemmen)
voorgoed de mannen/vrouwen afzweren
13% (6 stemmen)
Totaal aantal stemmen: %votes
afbeelding van Dinges

Mezelf

Mezelf van kant maken staat er niet bij...... whaahaa..., lekker dramatisch weer!!! Sorry..., ben een beetje depri vandaag. Morgen is het weer over waarschijnlijk.......

afbeelding van MissDoubt

Sorry....

Dinges, sorry, dat staat er inderdaad niet bij, maar ik schaar het onder de laatste categorie.....

afbeelding van Dinges

In dat geval

In dat geval kies ik maar voor de laatste optie. Klinkt iig wat minder definitief en een stuk minder dramatisch.....Knipoog

afbeelding van Laura44

Ik wil hem niet loslaten, maar het moet..

Het doet me pijn om hem los te laten, maar ik kan me niet meer krampachtig vasthouden aan iets dat er niet is, sterker nog, iets dat er nooit geweest is, het was mijn hoop, fantasie waar ik aan vastgehouden heb. Ik laat dus feitelijk niet mijn ex los, maar mijn eigen fantasie, mijn droom.
Er verandert met zijn vertrek alleen maar iets in positieve zin, nl rust en vrede in mijn huis, nieuwe contacten.
Dus, wat laat ik los? Niks een nobody die de moeite niet waard is, die niet eens in staat is om voor zijn eigen kind te zorgen, die profiteert van een uitkering, van mij jarenlang geprofiteerd heeft.
En ik, domkop, maar hopen, wachten, en blij zijn met een fooitje, een aai over mijn bol, Rot op met hem, ik ga zonder hem verder en zonder hem verder gaan betekent voor mij: niet langer alleen.
LEVE 2009!!, FUCK 1997 T/M 2008
laura

afbeelding van Zana

De knoop doorgehakt

Ik heb vanmorgen de knoop doorgehakt, had in mijn agenda bijgehouden hoevaak hij aandacht en tijd aan mij heeft besteed, de afgelopen maanden na zijn telefoontje.
Ik ben tot de conclusie gekomen, dat hier geen sprake is van opbouwen, maar van mij aan het lijntje houden.
Ik heb net een mail en soortgelijke sms naar hem verstuurd, dat ik niet meer wil.
Want dit schiet niet op zo, en het had zo verlopen dat ik hier eigenlijk alleen maar zat te wachten tot hij zou zeggen. Zana ik heb iemand anders leren kennen.
2009 wordt dus niet meer het jaar van Zana en haar ex die iets zei op te willen bouwen, nee dit wordt het jaar van mij alleen en dat maar eens te gaan accepteren, hoe moeilijk dit ook is.

afbeelding van holly

Ik heb ook een dubbel gevoel

Ik heb ook een dubbel gevoel Die stomme jaarwisseling ook ! Ik wil hem dolgraag terug maar hij is nog steeds bij haar....(denk ik tenminste) Aan de andere kant is het juist een mooi moment om echt opnieuw te beginnen 2009 een nieuw jaartal en zonder hem.......