in de horrorfilm ronddansen

afbeelding van Rodeo

Had eerder een gedetailleerde blog met vragen geschreven... maar door het neerpennen ben ik er zelf alweer uit. Het moet me nu gewoon even van het hart.

Mijn ex maakt het me allesbehalve makkelijk. Onbewust zegt ze de meest pijnlijke dingen, keer op keer. De pijn is soms ondraaglijk, zoniet de hele tijd.

Ik zie haar, en ze amuseert zich met de ander, en gaat er mee gaan slapen. Ik weet dat ze liegt over wat er gaande is, maar zeg er niets over. Ik sta vaak in dezelfde ruimtes, en draai m'n rug naar hen toe, opdat ik niets zou zien, en ze zich niet gecontroleerd voelt. Ik spreek haar niet meer aan, en zij mij ook niet, maar zij hem wel.

Er is niets pijnlijker als je grote liefde bezig te zien met iemand anders.

Maar ik blijf sterk, en moet sterk blijven. Mijn hartzeer is m'n te dragen last.

Ik blijf me waardig, volwassen, gelaten en in de mate van het mogelijke 'cool' te gedragen. Ik distantieer me van enige vorm van rebounding. Ik blijf op mezelf. En ik poog mijn verdriet te verbergen achter een koud gezicht met een ijzeren glimlach.

Dit is de zwaarste taak uit m'n leven, die ik mezelf ooit heb opgelegd.

Wanneer, oh wanneer, verdwijnt rebound guy nu toch maar eens uit haar leven. Het is alleszinds niet voor binnenkort, zoals ik ze samen bezig zie... Zucht.

Mijn strijd is verschrikkelijk om dragen... maar ik weet wie ze was, wanneer ze zichzelf nog niet kwijt was. Als er nog een waterkansje bestaat om haar terug te krijgen, dan zal ik dat niet verpesten.

Begrip tonen voor de emotioneel meest walgelijke situatie die je je kan inbeelden... soms wil ik er gewoon helemaal mee kappen, en alles achterlaten, opdat ik het nooit meer hoef te zien... maar ik blijf doorgaan en in deze horrorfilm ronddansen... want héél misschien hebben we ooit eens terug dat noodzakelijke constructieve contact.

Liefste, ik kan niet opgeven... nu niet, nooit niet.

afbeelding van kiki70

Lieve Rodeo

Lieve Rodeo,

Ik begrijp 1 ding niet, als zij jou zo blijft pijnigen waarom denk je dan aan haar en waarom laat je haar dan niet los. Zij weet kennelijk dat je haar niet kan loslaten en daarom doet ze zo..ze doet dit bewust Rodeo.

´´ZIJ´´ moet géén obsessie voor jou worden..kijk je uit?
Laat haar zelf nu maar eens heel hard op haar bek gaan. JIJ bent veel te lief voor haar, en kijk om je heen, er zijn veel meer leuke visjes in de zee..kom op Rodeo..zij maakt jou geestelijk helemaalkapot zodat jij straks helemaal geen vertrouwen meer hebt in andere LEUKE dames.

DENK NU EENS AAN JEZELF

Knufff
Kiki

afbeelding van Daan73

Hey Rodeo

Ik kan me eigenlijk alleen maar aansluiten bij de andere reacties.. Ergens snap ik je goed, maar je moet ook aan je zelfrespect denken.. Misschien moet je toch eens met andere gaan flirten of zoiets.. Ze weet heel goed wat dit met jou doet en jij laat het toe..
Nogmaals, ik snap je, maar als mijn ex zo doet, bewust met anderen om mij te laten zien dat ze verder gaat dan ben ik heel snel klaar met haar! En natuurlijk is dat gevoelsmatig niet zo, maar dan krijgt ze ook door dat ze niet alles kan maken..

Kom op

afbeelding van sunny1

Hey Rodeo, ik snap het niet

Hey Rodeo, ik snap het niet zo goed omdat ze - naar ik lees- niet met respect behandeld. waarom wil je haar dan terug? Je hebt me destijds tips gegeven hoe me t.o.v .mn ex op te stellen, en ik moet zeggen dat dat goed heeft uitgepakt. Jij doet hetzelfde bij jou ex, maar is er vanuit haar kant respect naar ou toe?? anders ben ik bang dat dit niet gaat werken, (snap je punt goed hoor, zou wellicht wel kunnen, zij zit nu in die 'fase') Maar is het voor jezelf dan niet beter om haar even helemaal niet te zien?? dan kan zij zich ook gaan realisren wat ze mist... Sterkte!!

afbeelding van Crea-tive

.

.