In de steek gelaten

afbeelding van borntolivelivetoride

Na een relatie van 9 jaar en vele obstakels zet ze me aan de kant.
nog geen 2jaar geleden hebben we samen een huis gekocht dat nodig opgeknapt moest worden we zouden alles zelf doen. In het begin ging het allemaal harstike goed. Totdat ik een bedrijfsongeval kreeg en drie maanden bijna niets heb kunnen doen. Ook ben ik mijn baan kwijtgeraakt. tot dusver ging het na een paar goede gesprekken weer goed. We hebben allemaal onze ups & downs. ondertussen wonen we een half jaar in het huis en heb ik weer een baan gevonden ons geluk kon niet op. Totdat ik weer ziek werdt en nu een half jaar later en vele onderzoeken later ben ik mijn meisie kwijt.

Ze zegt dat ze er niet meer tegen kon, dat ik niets meer deed in het huis, ik zei dat ik daar de kracht niet meer voor had en dat ik haar steun nodig had die kon zij mij niet geven zij zij. Ik zij dat ik er ook voor haar ben geweest toen zij het moeilijk had, maar dat was anders.

Nu ben ik drie weken verder en ben erachter dat ze een ander heeft en dat dit al langer speelde.

afbeelding van maily

tjee

Tjee, wat erg, dat ze je na 9 jaar aan de kant zet!
Wat een pijn moet dat doen!
Ik weet hoe je je voelt, mijn ex heeft ook een ander, wij waren 7.5 jaar samen en we zouden a.s september gaan trouwen.
Nu woont hij al met haar samen, is zo van de ene relatie in de andere gestapt.
Ik wens je heel veel sterkte,

Maily.

afbeelding van Selas78

Dat is lullig zeg. Ik vind

Dat is lullig zeg. Ik vind het echt klote voor je. Dat moet echt een pijn doen. En dan op het moment dat je haar zo nodig hebt ook. En al die moeilijke momenten die zijn geweest. Dan nu dus ook dat huis dat is gekocht. Ik leef echt oprecht met je mee. Schrijf het hier van je af wanneer je het niet ziet zitten. Hier zijn altijd mensen die je begrijpen en die er voor je zijn. Ik wens je heel veel sterkte.

afbeelding van Joost

Sterkte man. Zoals je

Sterkte man. Schrijf het hier van je af, het zal je hopelijk helpen door de ergste dingen heen te komen. Je hebt er niets aan, maar je bent niet de enige die het is overkomen. Nogmaals sterkte.