In de war

afbeelding van SPK

Hey Iedereen,

Ik heb hiervoor ook al eens een verhaal gegeven. Maar ik zou graag een update geven over de situatie's en meningen horen.
Mijn ex en ik waren 3 jaar samen. Een halfjaar geleden had hij het uitgemaakt omdat er twijfels waren, maar hij wist niet vanwaar die twijfels kwamen. Na een moeizame breuk hadden we elkaar nu al 7 weken niet meer gehoord, hij had me zonder reden overal geblokkeerd. Eergisteren stuurde hij uit zich zelf, met dat hij zich wou excuseren hoe hij me behandeld had, dat hij een liedje hoorde dat we samen veel beluisterde en hij zich enorm schuldig voelde erond. Hij was een hele week blijkbaar over aan het piekeren of het wel een goed idee was om contact op te nemen met mij. Toch deed hij het en ik ben blij dat hij zich excuseerde hij zei " ik vond het geen leuk gevoel dat we nooit meer zouden praten met elkaar na dat ik je eigenlijk nog een uitleg verschuldigd had dat ik je blokkeerde ". Zijn uitleg was dat ik nog teveel hoop had en hij rust wou.

Daarnaast had hij enorm veel interesse in mij, wat ik deed, hoe het was, of ik al date met andere en of hij die personen kende. Ik was natuurlijk ook benieuwd hoe het met hem ging. Fijn babbeltje tot hij zij dat hij gevoelens had voor een meisje dat hij online leerde kennen op een game. Ze woont in Engeland.. ( Wij hadden ook een afstand relatie maar dat was België - Nederland ) ze gaan elkaar binnenkort ontmoeten en hij is best serieus over haar zegt hij. Een klap in mijn gezicht want ik hou best enorm veel nog van hem..

Op het eind van het gesprek zij hij dat hij zich toch niet zo goed voelde om terug met me in contact te zijn, hij kreeg een vreemd gevoel al verzekerde hij me dat ik niks fout had gedaan of zei.

Ik begrijp gewoon niet waarom hij toch nog zoveel interesse heeft in mijn liefdesleven heeft, me nog als koosnaampje had genoemd zoals hij deed toen we in een relatie waren en nog herinneringen oprakelde als hij toch gevoelens heeft voor dat ander meisje en uiteindelijk toch zegt dat hij niet verder met me wilt praten.

Iemand enig idee waarom hij dit doet, of wat het betekend?

Groetjes,
SPK

afbeelding van Time

Hij zat wellicht met een

Hij zat wellicht met een schuldgevoel en probeerde dat door contact met jou op te nemen voor hem zelf goed te praten.
Hij hoopte wellicht dat jij ook al met iemand anders het daten was.

Over een tijdje zul je blij zijn dat je van hem af bent, mannen die twijfelen heb je niks Knipoog mannen die zeker zijn van hun zaak moet je zoeken!

afbeelding van Doragoy43

Beste SPK, Geheel mijn

Beste SPK,

Geheel mijn mening hoor maar dit klinkt een beetje als misplaatste intresse.
Eerst vragen naar jou liefdesleven klinkt een beetje als voor zijn eigen geruststelling.
Het zijn van die vragen waar je eigenlijk geen antwoord op wil maar wel nieuwsgierig naar bent.
Als ik je verhaal zo verder lees probeert hij het toch nog netjes af te sluiten maar of het helemaal oprecht is vraag ik me af.
Ook dat hij aan het eind van jullie gesprek zegt zich niet goed te voelen (na alles toch gehoord en gezegd te hebben wat hij wilde) klinkt als afwimpelen.
Misschien zie ik het veel te negatief maar dat gevoel krijg ik uit jou verhaal.

Sterkte!