In een diep dal

afbeelding van alwayshope

Sinds 4 maanden is het uit met mijn ex.
tijdens onze relatie had mijn ex ook gevraagd om hulp te gaan zoeken bij een psycholoog en heb ik na een hele tijd toch maar gedaan. Ik vond dit eerst niet zo nodig en dacht het komt wel goed. We staan samen sterk. Ik had de afspraak gemaakt en de week na de eerste afspraak ging het uit. Ik had immers het doel om mijzelf weer beter te laten voelen en voor haar mijn best te doen om het goed te laten komen.

De avond dat zij de breuk aankondigde ben ik er psychisch helemaal aan onderdoor gegaan. Tijdens onze relatie stond ik al onder hoge druk en had ik heel veel last van stress en het uitmaken was voor mij de druppel. Na die tijd heb ik een tijdje niet thuis gewoond en had ik af en toe nog contact. Ik weet dat wij samen een lastige en best wel heftige tijd gehad hebben en heel veel bizarre dingen hebben gedeeld. Ik was mezelf op een gegeven moment niet meer en had een best wel druk leven. Ik heb een gehandicapte ouder waar ik voor moet zorgen en mijn broer en zus zijn ook bijna nooit thuis i.v.m. werk etc.

Nadat het uit was heb ik het idee gehad dat zij mij aan het lijntje heeft gehouden en niet wist of ze contact met mij wilde. Ze had toen ook al één keer het contact verbroken. Vervolgens had ik haar een mail gestuurd met de vraag hoe het ging en toen is contact weer wat meer geworden tot 4 weken geleden. Zij vond dat ik niet positief kon zijn en heeft het contact verbroken en mij op alle kanalen geblokkeerd. Nu heb ik daarna nog per mail contact gehad en word er gesproken dat er in de "toekomst" nog contact kunnen hebben. Nu is voor mij de toekomst een vaag begrip en weet ik niet wat ik hier mee aan moet. Zou ze nog iets voor mij voelen en om mij geven? Dit is voor beide onze eerste echte serieuze relatie. Ik ben voor haar ook haar eerste vriendje geweest. Ze zegt namelijk dat ik een speciaal plekje in haar hart heb en ze zeker nog aan de leuke dingen denkt die wij beleeft hebben, maar het contact nu niet goed is, omdat er veel negativiteit is. Ik heb haar in de tussentijd nog wel een mail gestuurd om haar te feliciteren met een familielid die jarig was. Hier reageerde ze op met als antwoord "Bedankt" Zou die reactie ook nog iets betekenen dat er ergens nog iets zit? misschien hoop al ga ik daar niet vanuit dat het miss ooit nog goedkomt.

Ik zit met zoveel vragen waar ik nog graag een antwoord op zou willen hebben. Ik weet totaal niet wat ik moet doen, omdat ik geen ervaring heb in deze situatie. Zou ze echt nog om mij geven en miss op een later tijdstip mij terug willen. Zou ze nog contact willen, omdat ze toch op die ene mail reageert en zegt in de toekomst kunnen we heus wel contacten?
Ik heb ook continu last van pijn op mijn borst en een raar gevoel in mijn hoofd, omdat het voor zoveel spanning en onzekerheid zorgt. Ik geef onwijs veel om haar en zij is op een of andere manier toch een belangrijk persoon. Ze heeft mij door bepaalde dingen gesleurd en mij zoveel zelfvertrouwen heeft gegeven dat ik een operatie durfde te ondergaan. Ik mis haar enorm.

Ik hoop dat ik mijn verhaal zo duidelijk mogelijk heb omschreven. Wie kan mij wellicht helpen met mijn vragen die ik door haar niet beantwoord krijg. Of kan mij een advies geven wat ik kan doen. Ik weet het niet meer het doet zoveel pijn ondanks dat we al 4 maanden verder zijn.

afbeelding van rik21

Move on

Ik zeg je heel eerlijk...
Het is nu al 4 maanden uit. Dat is echt best lang om eerlijk te zijn.
Ik weet niet hoe oud ze is, maar als ik dit zo lees komt ze sws niet bij je terug.
Je moet ook geen relatie willen met iemand die eigenlijk niet bij jou wil zijn!
Aangezien ze waarschijnlijk jong is vind ze het mogelijk moeilijk om te zeggen dat ze jou gewoon niet meer zo leuk vind. Dat kan gebeuren, je moet er ook niet vanuit gaan dat je eerste vriendin meteen de ware is!

Maar even on topic, je bent nu al 4! maanden verder en je zit nog steeds met haar in je hoofd. Dat is een probleem, aangezien jij jezelf nu beperkt. Je moet dit verdriet verwerken, zodat je er sterker uit komt. Nu blijf jij hangen in de fase waar je hoop blijft houden en contact blijft zoeken! Je moet sowieso niet denken dat ze bij je terugkomt als jij steeds contact zoekt!!

Dat ze jou heeft geblokkeerd is een teken dat zij geen contact meer wil. Waarom blijf je dan mails sturen? Feliciteren met een familielid? Het is je ex eh! Dat ze er nog op reageert zegt helemaal niets. Is puur uit beleefdheid en niet omdat ze contact wil. Dan had ze echt wel anders gereageerd.

Als je mijn hulp wil mag je mij een persoonlijk berichtje sturen, ik denk dat ik je een hoop kan leren.