Ineens is het over......en nu ??

afbeelding van bontekoe

Hallo allemaal,

ook ik ben nu ineens single. Mijn grote liefde heeft disndag avond mij verteld verliefd te zijn geworden op een collega. Dat wil ze niet maar kan niet meer vechten tegen het gevoel en ze heeft voor hem gekozen. 7 jaar en 7 maanden waren wij samen. Perfect gelukkig voor mij en de buitenwereld. Helaas heeft ze het geen kans gegeven. Ze vertrok meteen naar hem en de dag daarna is ze nog wat spullen op komen halen.

Gisteren was ik jarig. Wat een rot dag. Ik hier in het grote huis en zij daar bij hem. Wat het allemaal nog ingewikkelder maakt is dat wij 3 weken geleden nog een samenlevingsovereenkomst getekend hebben en de testamenten laten opmaken. Nieuwe bank gekocht en de papieren voor onze vakantie opgehaald. Niets gaf aanleiding om dit te vermoeden. Nu ben ik met al mijn vrienden om mij heen eenzamer dan ooit.

Het gekke is ook dat ik het haar met alle plezier een nieuwe kans wil geven. Staat ze voor de deur dan zet ik deze helemaal open. Ze is welkom en ik ga het dan vergeten. Ben ik gek geworden ??

Als ik jullie verhalen lees dan ben ik zeker geen uitzondering. Helaas. Waarom gebeuren dit soort dingen zo veel. En is er iemand die er positief uitgekomen is ?? (eigenlijk wil ik horen dat ze terug gaat komen)

Sterkte allemaal

afbeelding van Lifebegins

Ik weet wat je voelt

Beste bontekoe,

Allereerst veel sterkte toegewenst met het verdriet. Zelf zit ik ook nog midden in mijn verdriet. Iedereen hier zal je zeggen dat het gaat slijten en dat het met de tijd beter zal worden. Zelf voelt dat bij mij nog niet zo, maar ik denk dat ze wel gelijk hebben.
Ook mijn lief is verliefd geworden op een collega, ik denk dat het in de meeste gevallen een collega is als je de verhalen er hier op naleest.
Bij mij is het een goede week geleden en ook zij is direct vertrokken naar haar nieuwe vriendje.
Wat wel helpt is het van je af te schrijven. Hier zijn mensen met goede adviesen en leven echt met je mee. Iedereen hier heeft verdriet of heeft het gehad. Het heeft mij in ieder geval wel een beetje geholpen. Nog steeds voelt het klote en heb ik nog enorm verdriet, maar het is goed dat ik hier mijn gevoelens kan neerzetten.

Nogmaals, veel sterkte en de tijd zal het leren.

Groetjes.

Lifebegins.

afbeelding van Grooy

join the club

Klinkt hard, maar het is zo: Join the club...

Mijn grote liefde van mijn leven was na een relatie van 3 jaar ook opeens weg. Van de ene op de andere dag. heel herkenbaar wat je schrijft, al moet ik zeggen dat jij ook nog veel serieuzer en verder was in je relatie met samenlevingscontract etc. Maar dat maakt niet uit. Liefdesverdriet doet pijn, of je nou 23 bent of ouder of jonger. Ik weet niet of het helpt maar misschien kun je mijn posts lezen over mijn relatie en hoe het uit is gegaan. Ik zat toen ook nog met zo'n verjaardag etc. www.ldvd.nl/node/2943

Verschil is dat ze het bij mij uitmaakte omdat ze zogenaamd zelfstandig wilde zijn, eigen keuzes maken en volwassen worden. Achteraf bleek dus dat ze verliefd was geworden op iemand anders....lekker eerlijk geweest dus.

Ik wens je heel veel sterkte, en schrijf het inderdaad van je af! Huil veel, luister veel marco borsato, praat heeeeeeel veeeel met je vrienden/familie en verwerk vooral rustig, neem je tijd....

afbeelding van kitty78

welkom bij de club en nee

welkom bij de club Knipoog
en nee we vinden je niet gek als je de deur wagen wijd open laat staan.. ondanks dat ze je gekwetst heeft...
denk dat het bij de meesten nog het geval is... zeker als het nog zo vers is..

wat ik alleen nooit snap... blijkbaar was ze al langer verliefd op hem.. anders kon ze nu niet zo rigoreus haar beslissing doorzetten.. maar waarom ga je dan door met samenlevingscontracten opstellen enz..
ik heb t in meerdere gevallen gezien in mn omgeving.. maar als je al twijfelt.. dan ga je toch geen definitieve stappen zetten.. dan trek je toch aan de rem?
maar daar weet jij natuurlijk ook geen antwoord op.. het overkomt je ook maar...

heel veel sterkte!

afbeelding van Lifebegins

Ontkennen hoort er bij lijkt

Ontkennen hoort er bij lijkt het wel. Het is blijkbaar moeilijk om aan je gevoelens gehoor te geven als je al lang met iemand samen bent.
Ik weet het, mijn lief gaf er ook geen gehoor aan.

afbeelding van bontekoe

Het is inderdaad een raadsel

Nu al zoveel reacties, dat is in ieder geval een steun in de rug. Iedereen in mijn omgeving (en dat zijn er best veel) begrijpt er niets van. Geen ruzie etc. Alleen het verhaal dat ze de verliefdheid niet kwijt kon raken. De stap met het contract is een poging geweest. Helaas, had ze maar wat gezegd dan hadden we kunnen vechten. Het was echt een zeer goede relatie in mijn ogen.

Iemand enig idee of een relatie met een collega op deze maniet veel kansen heeft? Ik dacht eerst van wel maar de omgeving is er echt va overtuigd dat het niet lang zal duren. (eerder weken dan maanden) En ja de deur lijft open. Op zich wel verveled dat er zoveel van deze gevallen zijn. Als je er niet mee te maken hebt heb je daar geen idee van. Iedereen sterkte en laten we elkaar steunen.

Hoe lang ik nog last van het verdriet heb....geen idee. 7 1/2 jaar een goed leven kan je niet zomaar weggooien al merk ik nu na 4 dagen al wat verbetering.

afbeelding van Lifebegins

Wij hebben ook een

Wij hebben ook een samenlevingscontract, een testament een eigen huis, veel spullen, gedeelde bankrekeningen enz.

Het doet me eigenlijk niets, ik wil haar gewoon terug, ik zou er alles voor opgeven.
Sorry voor het off-topic gaan...

afbeelding van bontekoe

Hou vol en wees sterk

Tja, bijna het zelfde. Ook jij veel sterkte. Ik heb net besloten gewoon af te gaan wachten. Anders maak ik mij maar gek en dat is niet goed. Ik heb een mailtje gestuurd waarin staat dat ik haar voorlopig met rust zal laten. Hoewel ze maandag wel kleren en de konijnen op komt halen (althans dat hebben we 2 dagen geleden afgesproken) En ja, ik wil het zelfde maar weet dat dwingen niet kan. Ze moet het echt zelf willen. Blijven hopen.

afbeelding van Lifebegins

Ik heb net op mijn manier

Ik heb net op mijn manier afscheid van haar genomen...Heb het van me afgeschreven en haar gemaild. Zie mij laatste blog...

afbeelding van maily

Tjee, wat erg voor

Tjee, wat erg voor je.Helaas, ook voor mij is het heel herkenbaar.
Ook mijn ex kreeg gevoelens voor zijn collega en die gevoelens werden zo sterkt dat hij brak met mij na 7.5 jaar en hij zou met me gaan trouwen.Wat lees je het toch veel dat mensen verliefd worden op een collega.Echt niet normaal hoe vaak dat gebeurt.
Bij mij kwam het echt als een donderslag, nog vaak kan ik het nog niet geloven, terwijl het al uit is sinds april.
Gewoon het idee dat hij met haar samenwoont en ik hier alleen zit in huis, dat doet zoveel pijn, je voelt je zo machteloos.
Blijf van je afschrijven, de site doet mij veel goed,het helpt om er over te praten met mensen die zo goed weten wat jij voelt!

Sterkte hoor.

Maily.

afbeelding van bontekoe

Rapportje

Beste allemaal. Ik ga mij bijna schamen voor wat ik nu ga vertellen. Het is nu 5 dagen geleden, een zondag en.....ik voel mij ineens een stuk beter. Sinds vanmorgen zie ik de zon weer een beetje meer. Ben zelfs weer gaan eten met een vriend en kan er goed en nuchter over praten. Is dat normaal ?? Volgens mij moet ik nog in de down fase zijn. Woede is er nog wel, niet op haar maar op de situatie. En ik ben o zo bang dat ze binnenkort op straat staat en echt in de problemen komt. (ik niet alleen trouwens) De tijd zal het leren. Morgen maar weer aan het werk (was eigenlijk 4 weken vrij en we gingen zaterdag a.s. op vakantie naar Amerika/Cruise). Voelt wel beter moet ik zeggen. Oke, nu mijn bed in en morgen meld ik mij weer (moet het eigenlijk geen blog worden ??)

Groeten Allemaal en hou je sterk