inherent sensueel

afbeelding van Sophie Fragile

Sinds kort ken ik een leuk mens. Goed bevestigd te krijgen dat ze nog bestaan. Hij heeft eigenlijk alles wat ik zou willen ‘’hebben’’. Yep ik word er hebberig van. Het is een verademing na onder andere het ….gele vest… dat me lastig valt. Het is namelijk een echte vent. Intelligent natuurlijk en een echte man, oh ik verval in herhaling, met overwicht. Ik voel me op mn gemak bij hem. Hij weet precies hoe met me om te gaan. Dat gaat helemaal vanzelf. En hij is ook nog eens …sexy, is het juiste woord denk ik en anders ‘’inherent sensueel’, vind ik. Wat ik niet erg vind. Ik hou mijn verhaal up to date.
Liefde

afbeelding van Sophie Fragile

oops

oh eh ik drukte op ''reactie'' maar het lukte niet, het is weg, gone Shock .
Wat ik zeggen wilde was wat is ''faken'' precies - alleen ikzelf weet toch wanneer ik fake? En waarom zou dat onderbouwd moeten worden met wetenschappelijke argumenten? Ik bedoel bewijs maar eens dat er geen endorfine stofjes in me vrijkomen als ik glimlach. Of bewijs maar eens dat ik fake.
Goed goed, ik begrijp dat de discussie is geeindigd. Dit hoort officieel overigens ook bij ''mijn eigen verhaal''.

"'inherent sensueel'', zo heet mijn verhaal, dat valt ook niet te bewijzen trouwens, beauty lies in the eyes of the beholder.

afbeelding van Sophie Fragile

Asterix & Obelix

Nou ik ga maar weer eens in mn eigen tokootje verder. Soms lijkt het wel het dorp van Asterix en Obelix , grinnik Staren

''Jij verkoopt rotte vis'' ''En je zingt niet'''etc etc