Is dit normaal?

afbeelding van acmpirlo

Beste lezer,

Ik zit met een dilemma waar ikzelf niet weet wat ik zou moeten doen. Het zit namelijk zo:

Ik ben dus met een meisje aan het snappen waar ik oprecht heel goed mee kan, we zijn al best ver en hebben elkaar al behoorlijk wat persoonlijke verhalen verteld. Nu komt het ding: het meisje zegt dus dat er ook een andere jongen is die zij interessant vindt. Ik zeg daarop dat ik het een beetje bijzonder vind, aangezien ik denk dat de liefde niet zo werkt. Je gaat gewoon 100% voor iemand, of niet. Mijn vrienden zeggen dit ook.

Nu is de vraag: Wat moet ik hiermee aan? Mijn vrienden zeggen dat ik niet met me moet laten sollen, maar het is lastig om iemand in een keer te vergeten....

Help please...

Bedankt voor de tijd!

Anoniem

afbeelding van mrpither

Re:

Geen idee wat "snappen" voor activiteit is....

Volgens mij ben je in je hoofd al verder dan de realiteit.
Je kan niemand claimen.

afbeelding van torn

De Liefde!!!!

acmpirlo schreef:

Nu is de vraag: Wat moet ik hiermee aan?

Voor jezelf een besluit nemen of jij hiermee om kan gaan of niet, ipv al te gaan oordelen met ondersteuning van je vrienden te gaan oordelen hoe zij erin zou moeten staan.
Op basis van persoonlijke verhalen met elkaar gedeeld hebben en voor jouw gevoel 'al best wel ver zijn' wil nog niet zeggen dat het voor haar gevoelsmatig ook zo is.

Jij praat al over 'De Liefde' daar waar waar zij misschien nog gewoon in 'de elkaar leren kennen, goede gesprekken voeren en opties open houden' fase zit.