is it love?

afbeelding van miep

Mijn vriend en ik kennen elkaar nu 4 en een halve maand waarvan we ook 4 en een halve maand een relatie hebben....het was meteen raak...ALhoewel.... Doordat we allebei het nodige hadden meegemaakt besloten we een open relatie te beginnen, en of er nu echt sprake was van verliefdheid...
Na een maand trok hij bij mij in...en ik werd verliefd op hem.
Gisteravond kwam er een meisje langs dat hij had leren kennen op het i-net. Ze bleek 16 te zijn. (wij zijn beiden 24).
Hij wilde desondanks toch met haar uit en vroeg mij later te komen, zodat ze samen lol konden hebben.
Ik stemde hiermee in.
Later die avond vertrok ook ik naar de discotheek waar zij waren. Tot mijn grote verbazing ontdekte ik dat ze met elkaar gezoend hadden (en dat terwijl ze pas 16 is en hij mij op het hart had gedrukt dat er niets zou gebeuren) Allemaal nog niet zo'n probleem, tot het meisje naar mij toekwam en doodleuk vertelde dat zij en mijn vriend verliefd op elkaar waren.
Nu de next day, zegt hij het niet te weten of hij verliefd op haar is, hij zegt dat hij van mij houdt en bij mij wil blijven, maar dat het wellicht verstandiger is as hij apart gaat wonen.
Ik hou inmens veel van hem ook al ken ik hem pas kort....
Wat moet ik nou?

afbeelding van Aaltje

Ik denk dat je vriend gewoon

Ik denk dat je vriend gewoon een beetje in de war is. Als hij toegeeft dat hij van jou houdt, dan moet je hem daar in elk geval in geloven. Want als hij niet van je zou houden, dan zou hij je dat wel zeggen.
Jullie hebben pas vierenhalve maand iets met elkaar en wonen ook al die tijd al samen...dat is heel snel gegaan. T?ɬ© snel misschien voor hem. De optie apart wonen is misschien helemaal niet zo gek.
Dat 16-jarige meisje zou ik niet al te serieus nemen. Zij zit in een hele andere fase dan hij en als hij een beetje logisch nadenkt dan weet hij ook wel dat dat nooit lang stand kan houden. Dat kind is net de barbieleeftijd ontgroeid.

Wat die zoen betreft: als dat echt waar is, dan moet je natuurlijk besluiten of je daarmee kunt leven. Wil je bij een jongen blijven waarvan je jezelf telkens moet afvragen of hij niet met anderen zoent? Zoenen is in mijn ogen ook vreemdgaan. En voor mij persoonlijk zou het dan meteen ophouden.

TRUST ALL PEOPLE...JUST DON'T TRUST THE DEVIL INSIDE THEM

afbeelding van michelle

agree

Ik ben het wel met Aaltje eens hoor. Alleen niet alle 16jarige zijn pas net de barbieleeftijd ontgroeid hoor. Als je mijn verhaal leest weet je waarom ik hier nou weer zo pissed om kan worden, jah ik ben 16, so what?

Maar wat ik wel weet is dat iemand van 16 heel snel denkt dat ze verliefd is op iemand, dus waarschijnlijk is het tijdelijk dat zij iets voor je vriend voelt. En als hij zegt dat het niet zo is, moet je hem wel geloven toch?

Ok?ɬ©, ok?ɬ©... Ik zal je geen raad gaan geven ofzo. Ik ben tenslotte ook nog maar 16, daar wil je niet eens advies van.