Je ex loslaten om dat je echt van hem/haar hou, hoe hebben jullie dat gedaan???

afbeelding van NTM
Geschreven via een brief
18% (5 stemmen)
Via een gesprek
14% (4 stemmen)
Nooit meer iets van je laten horen
43% (12 stemmen)
anders...... leg maar uit. als je wilt :)
25% (7 stemmen)
Totaal aantal stemmen: %votes
afbeelding van tweety23

Nummer 3

De eerste weken pakte ik elke gelegenheid aan om maar contact met hem te hebben. Na verloop van tijd werd die drang minder. De eerste 6 maanden ofzo waren we min of meer nog "verplicht" contact te houden (koophuis) maar toen dat verkocht was heb ik eigenlijk niets meer van me laten horen. Nou moet ik niet liegen, nog 1 keer maar dat ging over een rekening die hij moest betalen maar die bij mij terecht kwam. Sindsdien hem niet meer gesproken of gezien. Zo nu en dan hoor ik wat over hem maar boeien doet het me niet meer. Heb nu een heerlijk leven en zoals Selas al zei, ook ik heb een hoop dingen aan hem te danken (wrang maar waar) De laatste 10 maanden ben ik weer volop gaan leven en dat deed ik eigenlijk de laatste jaren met mijn ex niet meer dus ja, ***** bedankt daarvoor.

Het idee van Puk vind ik eigenlijk nog niet eens zo gek. Het is voor de "nieuwe" garde ms wel een hart onder de riem. Het leven eindigt niet na een relatiebreuk en in veel gevallen word het leven zelfs beter. Dus wie begint ermee???

Liefs

afbeelding van Selas78

Loslaten is moeilijk. Ik

Loslaten is moeilijk. Ik weet niet of ik mijn ex al echt heb losgelaten. Ik denk nog regelmatig aan haar. Herinneringen aan wat eens was en nu weg is. Wanneer ze in mijn hoofd komt dan denk ik aan de leuke dingen die we gedaan hebben. Ook denk ik aan de dingen die ze me geflikt heeft. De laatste keer dat ik wat van mijn ex heb gehoord was met mijn verjaardag. Dat is nu iets meer als een maand geleden. Dit was geheel onverwachts. Ik dacht dat zij niets meer zou laten horen op mijn verjaardag, totdat ze me belde om me te feliciteren. Daar was ik toch wel blij mee dat ze mijn verjaardag niet links had laten liggen. Ze heeft me toen ook uitgenodigd om te komen kijken naar een optreden van haar. Ze zingt namelijk sinds dat het uit is. Ik dacht dat dit morgen of overmorgen was. In eerste instantie was ik van plan om daar heen te gaan. Nu denk ik er toch anders over. Ik wil er niet meer heen. Het enige wat ik dan zie is een stuk verleden wat weer terug komt. Ik heb er niets aan. Ik zou heel graag weten hoe het met haar gaat, maar ben bang waar ik achter kom als ik daarheen ga. Ben eigenlijk gewoon bang voor meer pijn en teleurstelling. Ben heel benieuwd of ze nog wel eens aan me denkt. Maar ik heb voor mezelf besloten om niet te gaan. Laat haar maar lekker zingen voor haar familie en haar oude en nieuwe vrienden. Ik hou van haar (misschien in mindere mate of op een andere manier als dat ik eerst deed) en ik mis haar heel erg. Maar dit heeft ze gekozen en die keuze van haar heb ik maar te respecteren. Het beste is om gewoon door te gaan met je leven en daar ben ik nu mee bezig. Ik heb nog wel eens momenten dat ik echt heel verdrietig ben. Dit zijn dan vooral de momenten dat ik alleen ben. Ik weet wel dat ik voor mijzelf in ieder geval al een goed eind op weg ben. Ik ben geen hoopje ellende meer. Ik ga er weer op uit en heb meer plezier in mijn leven. Ook heb ik nieuwe vrienden leren kennen. Ik heb een heleboel over mezelf leren kennen en ben een heel stuk gegroeid qua levenservaring. Ben een stuk volwassener geworden in mijn eigen gedrag. Ook dit is belangrijk. Zonder ellende herken je geen geluk denk ik dan maar. De ellende is in ieder geval een stuk minder. Wat dit allemaal moet ik mijn ex toch bedanken voor al deze dingen die ze me heeft gebracht.
* Als zij het niet uit had gemaakt, dan had ik mijn nieuwe vrienden niet leren kennen. EX... bedankt!
* Had zij het niet uitgemaakt, dan wist ik nu een heleboel fouten aan mezelf nog steeds niet. EX... bedankt!
* Had zij het niet uitgemaakt, dan had het mij een heel stuk aan levenservaring gemist waar ik heel blij mee ben. Het helpt me wel verder in mijn leven bij wat ik wil bereiken. EX... bedankt!

Zo dit moest ik weer even kwijt.

afbeelding van Puk

Heel goed Selas

Ha Selas,

Mooi verteld. Precies mijn gevoel op dit moment. Ik zat mij laatst nog af te vragen hoe het eigenlijk met mij ging. Klinkt raar maar je leeft toch gewoon weer door. Veel nieuwe vrienden, nog steeds de oude vrienden. Echt vet verdriet komt steeds minder voor. Maar nog wel heel veel gemis en confrontatie's met dingen die je eerst samen deed en nu alleen of met anderen. Het blijft toch klote nog steeds. Het alleen zijn begint "gewoon" te worden en heeft ook zijn voordelen maar ik leef toch liever samen met iemand en dat zal ook wel weer een keer gebeuren. Zo wip wap je door het leven en begint alles te slijten. Goeie zaak dat je niet gaat. Wat moet je ermee. Nix toch. Laat ze lekker met andere "vrienden" gaan. Missschien moeten we een blogje maken voor de "oude garde". Hoe gaat het naar x maanden of zo Glimlach Voor de verse ldvd'ers misschien een steun in de rug.

Puk

afbeelding van kitty78

je ziet alles in een goed

je ziet alles in een goed perspectief.. overal leer je van, fouten maak je om er vervolgens van te leren.. en je bent terecht dankbaar dat je dr gekend hebt.. je hebt samen een mooie tijd gehad.. en door haar heb je nu ook andere ervaringen op gedaan.. dus de hele relatie heeft je niks dan goeds gebracht Glimlach

tja.. en dat missen en de verdriet die je voelt.. dat zal er wel bij horen.. het hoort bij het groeien, het volwassen worden denk ik.. en zonder de dalen zijn de pieken ook minder hoog, toch? Glimlach

volgens mij zitten we op t zelfde punt qua verwerking ongeveer.. en we zijn dr bijna.. denk ik.. hoop ik Knipoog

Happiness is the best revenge

afbeelding van Dearest

ja, na het eind van een

ja, na het eind van een relatie lijkt het allemaal een grap.
Dat je in zn armen zat en hij dan zachtjes voor je zong. Hij je doodknuffelde zodat je geen kant meer op kon. Je stevig vasthouden zodat je niet weg uit zn armen kon. Het lijkt nu allemaal niks meer waard. Alsof het nooit is gebeurd vreemd genoeg.

Liefs, Dearest...

j'ai le droit de r?ɬ™ve...

afbeelding van NTM

Hoeveel je ook voor iemand

Hoeveel je ook voor iemand doet na afloop van een relatie telt niets meer mee. de steun die je altijd heb gegeven tijdens de periode dat hij/zij het moeilijk had en daar was jij dan om hem/haar weer uit dat dal te trekken, dat telt niet meer. en dan krijg je het gevoel dat je het voor niets heb gedaan Verdrietig want nu zit je in een dal en wie trekt jou daar nu uit je ex niet in ieder geval. en vaak genoeg gehoord ik hou zoveel van je niets of niemand zal ooit nog tussen ons in komen lieverd, je bent de ware ohja als het zo was waarom is het dan uit ??? of ik wil heel erg oud met je woorden blablabla alles wat ze zei geloofde ik ook en nu is het over en uit en nu betekend alle die woorden helemaal niets meer.

NTM

afbeelding van wesley74

...Gewoon eng, zo

...Gewoon eng, zo herkenbaar...

afbeelding van NTM

ja ach :S

Denk dat meerdere mensen dit wel herken. of deze denk dat sommige deze ook wel eens hebben gehoord. is ware liefde niet dat 2 mensen jaar in jaar uit van elkaar blijven houden is ware liefde niet elkaars fouten vergeven is ware liefde niet zoals onze liefde voor elkaar. ja what ever en toen was het uit.

And I'm so sick of love songs
So tired of tears
So done with wishing you were still here
Said I'm so sick of love songs so sad and slow

La vie me fait rire me fait pleurer me fait m?ɬ™me pleurer de rire

afbeelding van NTM

Loslaten Om los te kunnen

Loslaten
Om los te kunnen laten is liefde nodig

"Loslaten betekent niet dat het me niet meer uitmaakt; het betekent dat ik het niet voor iemand anders kan doen.

"Loslaten" betekent niet dat ik 'm smeer; het is het besef dat ik een ander niet kan beheersen.

"Loslaten" is niet het onmogelijk maken, maar het toestaan om te leren van menselijke consequenties.

"Loslaten" is machteloosheid toegeven, hetgeen betekent dat ik het resultaat niet in de hand heb.

"Loslaten" is niet proberen om een ander te veranderen of de schuld te geven; het is jezelf zo goed mogelijk maken.

"Loslaten" is niet zorgen voor; maar geven om.

"Loslaten" is niet even regelen, maar ondersteunend zijn.

"Loslaten" is niet oordelen, maar de ander toestaan mens te zijn.

"Loslaten" is niet in het middelpunt staan en alles beheersen, maar het anderen mogelijk maken hun eigen lot te bepalen.

"Loslaten" is niet anderen tegen zichzelf te beschermen; het is een ander toestaan de werkelijkheid onder ogen te zien.

"Loslaten" is niet ontkennen, maar accepteren.

"Loslaten" is niet treiteren, schelden of ruziemaken, maar zoeken naar mijn eigen tekortkomingen en die te verbeteren.

"Loslaten" is niet alles naar mijn hand zetten, maar elke dag nemen zoals die komt en er mijzelf gelukkig mee prijzen.

"Loslaten" is niet anderen kritiseren of reguleren, maar proberen te worden wat ik droom te kunnen zijn.

"Loslaten" is niet spijt hebben van het verleden, maar groeien en leven voor de toekomst.

"Loslaten" is minder vrezen en meer beminnen.

hmmmmm weet zelf niets een echt wat ik er van moet denken

ntm

afbeelding van Janneke82

Mooi gezegd...

Mooi gezegd NTM, hem hem uitgeprint en op m'n prikbord gehangen, kan ik er nog eens aan herinnert worden, waarvoor we het allemaal doen...(en wat doet het toch **(** veel pijn!)

Liefs Janneke

you never know how the wind will blow...

afbeelding van asarpuk

en ik

En ik...ik heb geruzied, harde woorden gesproken, telefoneerd, mailtjes gestuurd en hij hoorde het allemaal aan. Alleen er werd niets terug gezegd. Nu heb ik na weken van proberen om het op een andere frequentie te zetten, gezegd tegen mezelf "Nu ga je eerst aan jezelf werken en dan pas aan je relatie" Het is namelijk zo dat hij op dit moment leeg is. Hij bedoelt hiermee dat hij alleen maar gegeven heeft en niets ontvangen. In mijn ogen is dat niet zo maar oke ieder mag denken wat ie wil. Dus het is nog steeds tussen hoop en vrees. Als mijn leven weer op de rails is zoals ik het wil dan iheb ik de volgende opties.
zie onderstaand stukje wat hij nog eventjes aan mij mee gaf.

Ik weet het ook niet, niet nu. Je moet het zelf beslissen. Hoop of vrees. Als je de hoop onmenselijk vind: vergeet mij, zet je leven op de rails. En dit keer jouw rails.
Als je de vrees niet aankunt: wie weet, als je je eigen leven op orde hebt, zie ik ook iets in de route van die rails.

Dus je begrijpt dat ik het volgende standpunt heb aangenomen. Ik kies voor mezelf. En niet voor een relatie zoals het was.
Je kan dus aannemen dat ik aan het proberen ben om wat meer afstand van hem te nemen is niet makkelijk maar het gaat, en het gevoel van onrust en onbegrip begint nu een beetje om te slaan naar berusting.

Ik hoop werkelijk dat een ieder hier op deze site ook gauw in de volgende fase komen want dan wordt het wel iets makkelijker. Maar daar moet je zelf ook wat voor doen.

Hopelijk was dit uitgebreid genoeg,

Veel liefs en iedereen sterkte in deze moeilijke tijd
Asarpuk

afbeelding van Steffie01

Loslaten hoe doe je dat? Nou

Loslaten hoe doe je dat? Nou ik had geen keus...mijn ex heeft me verlaten, had direct een nieuw liefje die heel goed bij hem past blijkbaar, dus tja....weinig keus!

afbeelding van leentje

Ik heb het geprobeerd met

Ik heb het geprobeerd met een gesprek, maar dat heeft niks geholpen. Loslaten moet je zelf doen, je moet er aan toe zijn, je moet de hoop kunnen opgeven en je moet het willen. Het is mij tot nu toe nog niet gelukt.

Morgen schijnt de zon weer....

afbeelding van kitty78

eem brief, een gesprek,

eem brief, een gesprek, helemaal niks meer laten horen... heb t allemaal geprobeert... en toch was het steeds geen loslaten.. ik wilde het wel, maar tegelijkertijd hoopte ik op een soort spijt-reactie van hem...

echt loslaten doe je in jezelf.. daar hoef je je ex niet van op de hoogte te stellen.. denk dat zij het verschil ook wel merken..
als je je ex hebt losgelaten, dan kan je (met mate) contact blijven houden, of juist niet.. dat ligt aan de situatie denk ik..

volgens mij kan ik nu eindelijk zeggen dat ik m echt heb losgelaten.. ik wilde dat ook aan hem meedelen, in een brief ofzo.. had er aan gedacht dat met valentijnsdag op te sturen.. dat dat mn officiele afsluitdatum zou zijn.. maar ik doe het niet.. er verandert niks mee, alleen ben ik er zelf weer extra mee bezig en dat was juist niet meer de bedoeling Knipoog

het is goed zo Glimlach

Happiness is the best revenge

afbeelding van zwemmertje81

Anders...

Nou ja in mijn geval kan ik ook geen andere keus maken Tong, zij is mij namelijk komen opzoeken vorige week en bijna 2 weken geleden en tja... weglopen is moeilijk op het ogenblik Tong. Nou in elk geval heb ik vrij duidelijk gemaakt dat ze van mij niets meer hoeft te verwachten (lees BOEM maar). Toch probeert ze me nog steeds te bereiken. Voor mij is het nu een kwestie van volhouden, telefoon niet beantwoorden, mail gelijk de prullenbak in (en ja het is moeilijk, ik ben nieuwsgierig en ergens voelt het gewoon niet goed Verdrietig... haha gelukkig ben ik ook koppig Tong). Ben ik dan harteloos? Ik weet het niet, maar ik ben nu eerst met mezelf bezig, de rest moet maar wachten... zelfdiscipline, naja ik ga niet voor niks normaal 5x per week trainen Tong. En niet meer toegeven aan de pijn en t verdriet, ik weet niet of dat verkeerd is, maar het voelt verdomd veel als zelfmedelijden en als ik ergens een hekel aan heb... (i.v.m. mijn persoontje dan),

grtz zwemmertje
Is it not beautiful to watch the sunrise?

afbeelding van donatella

loslaten

Nou ...ik heb het gedaan... ik heb hem losgelaten.. vanochtend heb ik hem een kaartje gestuurd met de tekst dat ik hoop dat hij heel gelukkig wordt en dat ik graag toch goede vrienden wil blijven...daarna heb ik uitgebreid overgegeven..... hij heel blij... belde mij...dank je lieverd ik zal altijd van je houden (!!!)ik heb de laatste dagen zoveel gehuild, de laatste maanden zo hard hiertegen gevochten ... maar het heeft alleemaal geen zin gehad... hij was heel lief tegen mij... "pijnig jezelf niet zo... je bent aan het vechten metjezelf " had hij gezegd.. hij is nou eenmaal smoorverliefd op zijn internetdame en bloedserieus... dit is ook de reden dat hij na 14 jaar de relatie heeft afgekapt met mij.. ook al heeft hij haar nog niet gezien... zo zeker is hij van zijn gevoel voor haar... de twijfel die hij eerst nog had is nu weg... daar we te veel op elkaars lip hebben gezeten en in een huis wonen.. ( nog steeds).. blijkbaar is dit funest geweest... de laatste hoop is totaal vervlogen ... HET IS OVER UIT...OVER>>> FINITO>>>>BASTA !!!! ik voel me ziek... rillerig.. moet constant overgeven.. maar ik wil graag humble zijn... ik wil besete vrienden met hem blijven... hij is naast mijn partner ook echt altijd mijn besete vriend geweest...maar ik weet nog niet goed hoe ik mij moet gedragen... zijn internetbabe heeft gevraagd of ze mij ook mag leren kennen... kunnen we misschien vriendinnen worden zei ze ... toen heb ik weer overgegeven... heb gezegd.. alles op zijn tijd .. misschien ooit in de toekomst...maar nu niet ! hij heeft gezegd dat hij mij graag helpt aan een nieuwe man, mocht ik er klaar voor zijn ( ben ik nie)....en dat hij hoopt dat ik iemand veel beter dan hij tegen het lijf loop en supergelukkig word... ( kan ik me nu niets bij voorstellen... ik vind mijn ex echt vrij uniek...)...vanavond gaan we een hapje eten en een biertje drinken om onze nieuwe vriendschap te "vieren"......voel me echter zo gammel als wat.. heb niet goed voor mezelf gezorgd...12 kilo afgevallen...constant overgeven en maagklachten... te veel gerookt.. gedronken en te weinig geslapen...ik hoop dat ik oprecht happay kan doen vanavond.. maar het is me ook al een paar keer gebeurd dat ik in een vol cafe midden in het centrum van rotterdam begon te janken en niet meer kon stoppen...hou ik van hem ? het antwoord is JA.... alleen is loslaten... gewoon jezelf sacrificen...voor het geluk van de ander en dat is...................... zoooooo pijnlijk...

afbeelding van Janneke82

Ook mee eens

Lieve Donatella!

Ik weet deels waar je doorheen gaat, maar voor het grootste deel natuurlijk niet- ik weet bij lange na niet wat 14 jaar is.

Maar ik ben het wel eens met Steffie en Zwemmertje- ik ga het lief proberen te zeggen om niemand te beledigen (achtergronden zijn natuurlijk niet bekend hier) en er bestaan natuurlijk uitzonderingen...maar naar mijn idee is het het doel van vele vrouwen in niet-Westerse landen om, via hen, een beter bestaan op te bouwen in een ander land. Kort door de bocht: de mannen (en een enkele vrouw) worden gebruikt om een verblijfsvergunning te krijgen; er wordt ontmoet en getrouwd binnen een korte tijd, en zodra de hele papierwinkel op orde is, moet Madam weer naar huis en heeft de man maar voor haar (en de rest van de familie...) te zorgen.

Grote kans dat je man van een koude kermis thuis komt. Nogmaals: wat ik hier boven beschrijf is erg kort door de bocht en ik wil niemand beledigen, maar de meeste mensen weten wel dat het 9 van de 10 keer hier op neer komt...

Donatella, jij heel, heel veel sterkte gewenst de komende tijd!

Liefs Janneke

you never know how the wind will blow...

afbeelding van zwemmertje81

Mee eens

Dat ben ik helemaal met steffie eens, ik hoop echt hardgrondig dat dr straks een vrouw van 1.90 bij een meter voor hem staat, eens kijken of ie het dan een beetje afleerd... Knipoog (sorry, grapjes zijn missch niet helemaal op zn plaats, maar het zou wel gerechtigheid zijn, pfff zomaar een relatie van 14 jaar op de klippen laten lopen voor... ja wat eigenlijk?? goed beschouwd koopt ie een kat in de zak...)

grtz, zwemmertje

Is it not beautiful to watch the sunrise?

afbeelding van Steffie01

Jezus...uh...lieve

Jezus...uh...lieve Donatella...je bent (veels) te lief voor die man! Hij valt op een of andere troela en doet lekker nonchalant en nog blijf je verschrikkelijk lief. Petje af hoor...echt waar. Hij laat duidelijk wat achter...heb al eens meerdere verhalen gelezen, maar na 14 jaar kan idd dat gevoel weg zijn en ga je verlangen naar dingen die je niet hebt gehad. En vaak zijn dromen mooier dan de werkelijkheid. Wat moet ie nou met iemand uit Polen..sorry hoor...altijd mee oppassen!!!! Misschien komt je (ex) Vriend er wel zuur uit straks. Sorry ik heb het niet zo op oostblokkers Verdrietig.

afbeelding van faye

Ik moet het nog doen hem

Ik moet het nog doen hem loslaten ben wel op de goede weg. Ik vraag mezelf af of ik het nu echt moet gaan afsluiten door middel van een brief. Ik wil hem nog zoveel vertellen over waarom ik denk dat het fout is gegaan en ik vind dat hij dat moet weten. Het vrienden blijven zal verwateren dat weet ik zelf ook wel dus ik ga het langzaam subtiel afkappen. Het ergste is dat ik weet dat ik hem ooit wel weer zal tegenkomen met zn nieuwe liefde daar kan ik niet aan ontkomen.

Faye

afbeelding van NTM

Ik wil het ook gaan

Ik wil het ook gaan afsluiten, maar ik weet zelf nog niet eens hoe, wil der nog zo graag zien. En haar nog zoveel vertellen, iets wat ik haar nooit heb kunnen vertellen en daar door is het toen mis gegaan dus ik weet wel waarom Verdrietig En exen zeggen meestal wel ik wil vrienden blijven maar als het puntje bij paaltje komt je weet wel wat ik bedoel. En ja ik ben bang dat je er ook niet aan ontkomt dat je hem met een nieuwe liefde zal zien heb precies het zelfde alleen heeft mij ex alweer een vriend en 3 keer gezien, weet alleen niet of ze mij heeft gezien

NTM

afbeelding van roel32

beste NTM, hier is mijn

beste NTM,

hier is mijn verhaal: www.ldvd.nl/node/3803

groetjes roel

afbeelding van NTM

Heftig verhaal roel32

Wat een verhaal zeg, ik was het aan het lezen maar had niet verw8 dat dat ging gebeuren echt een k*t streek ik kan niet anders zeggen. Maar hoe gaat het nu dan met je ? ben je er al over heen of toch nog momenten dat je er aan denkt?

Sterkte

NTM

afbeelding van FixYou

Anders

Volgens mij heb ik het wel meerdere malen gezegd/geschreven.

*zucht*

afbeelding van NTM

Maar het lukt niet zeker ??

Maar het lukt niet zeker ?? Verdrietig

NTM

afbeelding van FixYou

Niet echt.

Ach. Ze weet dat ik van haar hou. Maar het schijnt niet meer wederzijds te zijn.

Einde verhaal dus. Maar toch, ik blijf achter met de pijn, zij gaat vrolijk verder.

Verdrietig.

afbeelding van NTM

ja ik heb dat ook :(

ja ik heb dat ook Verdrietig ze weet dat ik nog heel veel van der hou, en het is niet wederzijds dus ik kan niets meer doen Verdrietig en zeker als ze beinvloed wordt door haar beste vriendin Verdrietig

En ik zit hier nu ook met de pijn, en zij gaat ook verder alsof er helemaal niets aan de hand is.

NTM

afbeelding van roel32

NTM wanneer was je haar voor

NTM wanneer was je haar voor de 1e keer kwijt? Hoe lang had de relatie geduurd en hoe lang hadden jullie toen? Na hoe lang kwamen jullie bijelkaar en hoe lang duurde de relatie na hereniging? en waarom was het uiteindelijk toen uitgegaan? Een groot vragenbombardement, maar als ik dat weet , weet ik je verhaal tenminste en dat interesseert mij.

groetjes roel

afbeelding van NTM

geef niet ik geef graag

geef niet ik geef graag antwoord. ik ben haar toen op 11 maart 2004 kwijt geraakt. Die relatie heeft toen 7 maanden geduurd. En we kwamen na 4 maanden weer bij elkaar, je kan ook wel zeggen dat het door omstandigheden ook wel weer goed is gekomen want ondanks dat ze het toen met mij heeft uitgemaakt bleef ik haar steunen, want haar oma leed aan kanker en over leed later. en ik was der die tijd altijd voor der ik dacht ff niet aan mezelf maar aan haar hoe moeilijk het voor der was. Ben toen zelfs op de begravenis van haar oma geweest, omdat ze dat wou zodat ik haar kon steunen. En waarom het uit is gegaan, een ander meisje vond me leuk en die begon me te smsen vindt je leuk enzo heb deze smsjes toen ook allemaal aan me ex laten zien. en ik smste gewoon terug van ik vindt jou niet leuk heb een vriendin waar ik zielsveel van hou en nooit meer kwijt wil. en toen zag me ex het als vreemd gaan en tot op de dag van vandaag begrijp ik er nog steeds niets van.

Ik hoor wel als je nog meer vragen heb. en als ik eerlijk moet zijn denk ik ook niet dat het deze keer goed komt dat zou dan de 3 de keer zijn, maar denkt niet dat dat gaat gebeuren, want ze heeft een goeie vriendin die heeft het 2 dagen voordat me ex het met mij uitmaakte haar eigen vriendin gedumpt en zich zelf laten beinvloeden. kon ik haar maar beinvloeden.

Wat is jou verhal eigenlijk, zou ik ook wel willen weten.

NTM If I Could Turn Back The Hands Of Time

afbeelding van roel32

Dat is mooi Janneke, maar

Dat is mooi Janneke, maar het probleem bij is dat het erg stroef gaat, omdat haar moeder en een goede vriendin van haar ontzettend zaten en (niet dat het nu uitmaakt) zitten te stoken om haar van mij af te trekken.

Ik was te oud enzo zij 21, ik 29 en continu zeggen dat ze eerst moest uitleven voor ze aan een echte relatie begon en nog meer.

groetjes roel

afbeelding van Janneke82

Ik heb Anders gestemd...

Goedemorgen (middag?) iedereen!

Ik heb mijn vriend (ex, bijna ex, bijna weer vriend, whatever) de ruimte gegeven, hoe pijnlijk het ook was voor mij, ik heb hem letterlijk losgelaten en gewacht tot ie vanzelf weer terug kwam...ondertussen heb ik hem wel gezien, ongeveer ?ɬ©?ɬ©n keer per week zijn we iets blijven doen zoals uit eten gaan of zo, of een film kijken, dat soort dingen.

Hoe gemeen het ook klinkt, door gewoon weer te zijn wie ik was voordat al onze problemen begonnen (hij was al een aardig tijdje een vriend van me, voordat het wat werd), is hij zich beginnen te realiseren dat hij niet zonder me kan, is hij weer verliefd op me aan het worden.

Dit is natuurlijk een heel individueel verhaal, dus... don't try this at home!

Het klinkt helemaal perfect nu ik het zo na lees, maar dat is het absoluut niet...het uitmaken deed pijn, het goedmaken doet nog meer pijn. Uitmaken was uiteindelijk 2 minuten, voordat mijn wereld in elkaar stortte. Het weer goed maken is een proces van (nu) weken, en het worden al snel maanden...maanden van praten, huilen, aantrekken en afstoten...

Maar goed, genoeg gezeurd- wat dus voor mij gewerkt heeft, is je opstellen als zijn beste vriendin, de enige die hij nog over had...

Liefs Janneke

you never know how the wind will blow...

afbeelding van NTM

Ik geef me ex op dit moment

Ik geef me ex op dit moment ook de ruimte heb der nu bijna drie weken niet meer gezien gesproken en kan je vertellen tis heel erg moeilijk maar elke dag kan ik het toch weer opbrengen om der niet op te zoeken smsen enzovoort. en ik weet dat ze elke vrijdag en zaterdag avond uitgaat en dat maakt het ook niet makkelijk Verdrietig maar hoe kan je iemand je zelf laten missen zeg maar zodat je ex toch gaat voelen van ey ik hoor niets meer van hem/haar.

En nu het moeilijkste ze is zo koppige en eigenwijs als de pest, zo is ze en zo blijft ze ook en probeer daar dan maar eens tussen te komen :S

En ik ben me ex nu voor de 2de keer kwijt geraakt, de eerste keer was het toch makkelijker om der terug te winnen, maar nu is het hele andere koek. pffffffffff

If I Could Turn Back The Hands Of Time

NTM

afbeelding van roel32

Ik heb 3 gestemd

Ik heb 3 gestemd (nooit.....), want alleen dan kan degene die je verlaten heeft voelen wat hij of zij mist en alleen zo kunnen ze het nog eens een keer goed overdenken. het is de zwaarste methode en je doet jezelf op den duur het minst pijn mee.

groet roel

afbeelding van NTM

ik zou ook nooit willen

ik zou ook nooit willen opgeven roel32 en ik geef nu ook nog niet op maar tis indd de zwaarste methode maar weet je wat het is sommige exen zoeken juist wel contact en andere juist weer niet, en mijn ex dit laat helemaal niets van der horen dusja

Want ik weet juist ook niet wat de juiste methode is : nooit meer iets van je laten horen, kans is dan groot dat je hem/haar dan nooit meer ziet. Of spreekt.

NTM