jeugdliefde

afbeelding van Bikkeltje

Hallo
Ben ook nieuw hier, vind niet direct mijn verhaal terug. Maar loop verloren.
Mijn vader heeft destijds bevolen om mijn eerste grote liefde niet meer te mogen zien( hij zou me zogezegd geen toekomst kunnen bieden). Dit is nu 30 jaar geleden ongeveer. Heb nu terug contact met mijn eerste liefde, ben helemaal in de wolken. Heb hem ook al twee keer gezien en had terug vlinders en voelde zeer vertrouwd aan. Ik heb nu een relatie van 11 jaar, die tot hiertoe goed is verlopen, soms wel met de nodige stress, maar ja waar is dat niet hé. De aantrekkingskracht is zo groot om naar mijn eerste liefde te gaan.

afbeelding van Dirk30

Goed over nadenken.

Mss een vraagje aan jou: is dat niet wat met vuur spelen dat nieuw contact? Mss potje beter gedekt houden. Hou je van je huidige partner??

afbeelding van rik21

Gevaarlijk

Een nieuwe relatie kan op het eerste oog heel aantrekkelijk lijken.
Feit is, dat je niet kunt weten hoe dat afloopt. Daarnaast gooi je 11 jaar samen met je huidige partner weg.
Ik weet niet of je kinderen hebt? Vind zelf dat dat namelijk ook meespeelt in je besluit.

afbeelding van jamor

jouw reactie

Wat je vader heeft gedaan is heel vervelend voor je. En kan me goed voorstellen dat die persoon voor jou een onafgesloten onderdeel vormt. Maar ik heb maar 1 vraag voor je die alles bepalend is in jouw gedrag.

Ben je open tegen je relatie van 11 jaar en is hij op de hoogte van je acties?

Wanneer je hierover niet open tegen je huidige partner kan zijn dan zit er angst in je om te kiezen. En uit angst ergens voor kiezen is nooit een keuze van het hart! Het hert kent geen angst, die zit alleen in je hoofd.
Zo gauw jij geheel open kan zijn tegen jou huidige partner over deze eerste liefde, dan kwam hij met een reden op je pad en is het aan jullie om uit te zoeken welk pad dat dan mag zijn.