jij wil je ex terug, maar die wil niet met je praten, je niet zien omdat dat pijnlijk is..wat doe je na 6 weken?

afbeelding van liesje-23
contact zoeken en zeggen dat je hem/haar mist
30% (16 stemmen)
contact en doen alsof je geen gevoel meer hebt.. Maar gewoon keer wil afspreken
15% (8 stemmen)
niks
45% (24 stemmen)
gedicht en vragen of hij/zij wil afspreken?
4% (2 stemmen)
of anders....?? Dan hoor ik dat graag
6% (3 stemmen)
Totaal aantal stemmen: %votes
afbeelding van HugoBos

@liesje

Het stomme is dat alles tegendraads lijkt te werken in situaties als deze. Om te verkrijgen wat je wilt moet je soms het compleet tegenovergestelde doen van wat je normaal vindt. Als je vol op iemand springt die aangeeft dat het te pijnlijk is en hij/zij degene is die verlaten is, dan is de kans erg groot dat de kloof alleen maar groter wordt. Terwijl als je de ander ruimte geeft om ook andere dingen weer te gaan voelen, dan heb je kans dat hij/zij eerder geneigd is om contact aan te gaan.
Tuurlijk hoef je niet op je handen te gaan zitten. Een old school kaartje is altijd wel een goede optie (of een ander middel als je geen adres hebt). Misschien na zo'n 2 á 3 maanden? Jammer dat je dat dan ook vaak luchtig lijkt te moeten houden. Eerlijk, maar niet te zwaar. Gewoon iets van ' je bent in mijn gedachten'. Dat is fijn om te lezen en daar hoeft de ontvanger zich niet schuldig over te voelen, wat vaak wel gebeurt als je zegt hoe moeilijk je het hebt.

afbeelding van Tor

totally right... Het probleem

totally right... Het probleem is, dat ik net als de meesten wanhopige pogingen heb gedaan en haar daardoor ver van me af heb geduwd.

afbeelding van liesje-23

hugo boss

je hebt gelijk, echt helemaal.. Ik ga je advies denk ik opvolgen.. Even helemaal niks van me laten horen en over een tijd iets van me laten horen.. Denk dat ik niet zo zeer veel contact heb opgezocht maar de mensen die deden alsof ze mij waren, mensen die hem stalkte enz.. En ja misschien heeft hij daardoor wel een hekel aan me en reageert hij nergens op.. Maar ooit zal hij het wel inzien, hij moet er alleen nog even over nadenken, en die tijd geef ik hem ervoor..