jong aan relatie begonnen

afbeelding van deb145

hallo, Ik ben slecht in emoties tonen vndaar dat ik het via deze site probeer van me afteschrijven.
Ik heet Debbie en ik ben 25jaar toen ik 14 jaar was kwam er een hele leuke jongen naast mij wonen.
Vanaf de eerste keer dat ik hem zag was ik al helemaal verliefd!.
Onze ouders waren goed bevriend met elkaar dus we gingenook veel met elkaar om toen we 18 jaar waren kregen we dan ook eindelijk iets met elkaar, ik had wel al eerder vriendjes gehad maar dit was ECHTE liefde, stom dat je dat al op hele jonge leeftijd dat kan weten.
8 jaar lang zijn we onafschijdelijk geweest. wel altijd gewoon onze eigen dingen gedaan maar paar maanden geleden vertelde hi me dat hij gevoelens heeft voor iemand anders.
serieus je wereld stort echt in het is echt when you hit rock bottom en dan nog 60 meter dieper zo voelde ik me.
maar dat meisje is dus veel anders dan ik ik ben zelf blond en zij is getint met zwarte haren. echt een heel ander iemand.
maarja toch heel lang een relatie gehad en je gevoelens schakel je niet zomaar ff uit.Maar heo ga je zo met iets om? Hij is en zal altijd mn beste maatje blijven van wie ik ziels veel hou!.

afbeelding van Clair

Hallo Deb, dat je jong aan

Hallo Deb, dat je jong aan een relatie bent begonnen is niet erg.
Maar de kans dat dit kan gebeuren is enorm groot. Je bent nog lekker jong 25 dus heb je nog een heel leven voor je. En dat hij gevoelens heeft voor het andere meisje is ook heel natuurlijk. Dit soort dingen gebeuren nou eenmaal. waaom praat je over een getint meisje, het is toch ook een mens! Beschrijf haar gewoon zoals ze is en je zal zelf zien dat het wat makkelijker wordt voor je. Is het een surinaamse? Of een ander ras maakt toch niets uit. Wens je veel sterkte en probeer wat van je leven te maken, je bent nog zo lekker jong.

afbeelding van 073

Hoi Deb, ik kan me heel erg

Hoi Deb, ik kan me heel erg vinden in je verhaaltje... Ook ik leerde op mijn 18e mijn huidige ex-vriendin kennen. Dat heeft zes jaar geduurd en toen leerde zij ook een ander kennen waar ze gevoelens voor kreeg. Ook iemand die totaal anders is dan ik ben. Ze heeft dat op dat moment niet doorgezet, maar het heeft wel onze relatie gekost spijtig genoeg.
Het komt vaak voor. Je hebt van jongs af aan een serieuze relatie. Het gevoel voor elkaar bestemd te zijn. Maar blijkbaar gebeurt het toch vaak dat een van de twee andere, nieuwe dingen in het leven leert kennen. En vaak is het inderdaad een heel ander type. En dat voelt heel pijnlijk, vooral ook omdat je zelf nog in de roes zit dat je zielsveel van die ander houdt nog steeds.
Het is ook heel afhankelijk van persoon en situatie hoe er mee omgegaan wordt. Als ik eerlijk ben dan had ik een jaar eerder ook een soort van gevoelens voor een ander meisje, ook een heel ander type dan mijn ex-vriendin. We trokken toen heel erg naar elkaar toe en hadden urenlange gesprekken op msn en af en toe in 't echt. Maar ik kon mijn jeugdliefde niet laten gaan, zij betekende echt te veel voor me. Ook de situatie was er niet naar, dat andere meisje had ook een vriend. En die gevoelens gingen weer weg.
Bij mijn ex-vriendin was dat niet het geval, het was het startsein dat zij ging twijfelen aan onze relatie. Ze wilde weer vrij zijn, had het gevoel het vrijgezellenleven enorm te hebben gemist. En dat haalt ze nu in.
En dat doet godse veel zeer bij mij. Maar ik moet haar keuze respecteren en weer verder gaan in mijn leven. Hopelijk lukt het jou ook om dat voor jezelf in te zien en die stap te zetten. Maar dat kost tijd voordat je dat kunt.

Ik zelf zal waarschijnlijk ook nog een tegenslag gaan krijgen wat dat betreft, bij mij is het ook nog heel erg pril. Al met al allemaal niet leuk, want je wilt niets liever dan oud worden met die jeugdliefde! Maar de realiteit is helaas anders.

Veel sterkte en succes!