jongens, Niet te begrijpen!

afbeelding van Karin..

Ik was al langer verliefd. Zag hem elke dag en eindelijk werd het dan wat. Maar sinds toen zie ik hem nooit meer, en als ik dan naar hem toe zou gaan zegt hij opeens af! Hij ziet zijn exen nog vaker als mij en ik weet echt niet wat ik moet doen! We hebben nu ruzie omdat ik er eindelijk wat van heb durven zeggen en daar kan hij blijkbaar niet tegen! Nu praat hij niet meer met me en ik weet echt niet wat ik hier nu mee aanmoet. ik hoop dat jullie me kunnen helpen! Liefs..

afbeelding van Eddepet

Hoi Karin, Hmm, lastig. Ik

Hoi Karin,

Hmm, lastig. Ik zou zeggen, probeer nog een keer met hem te praten en leg hem uit wat je voelt als hij telkens naar een ex gaat. Zeg ook wat je graag zou willen, maar ga hem geen verwijten maken. Blijf bij jouw eigen gevoel. Maar hoe zit het nu dan? Heb je het nu uit of niet? Kan ik namelijk niet uit je verhaal halen.

Groetjes Edwin

afbeelding van Karin..

he edwin! ja ik dacht wel

he edwin!
ja ik dacht wel dat het uit was. maar ik zat net te eten. en toen stond hij opeens aan de deur om zijn excuses aan te bieden! op zich wel lief, maar het is al eerder gebeurd dat ik hierom ruzie met hem had en dan kwam die ook om zijn excuses aan te bieden en dan was het daarna weer goed. Maar dan denk ik hij komt er elke keer wel makkelijk vanaf om even sorrie te komen zeggen en dan is het weer goed. Heb een slecht gevoel over die exen, maar weet gewoon niet wat ik eraan kan doen kan het hem ook niet gaan verbieden want dan ben ik hem denk ik kwijt! en dat wil ik natuurlijk ook niet! weet jij misschien wat ik er tegen kan doen?

afbeelding van Selas78

Ik vind toch echt dat hij

Ik vind toch echt dat hij een keuze moet maken hoor. Bij wie is hij nu toch liever... bij jou... of bij zijn exen. ik bedoel, het zijn z'n EXEN. Wat heeft hij daar nog te zoeken. Ik vind best dat jij hem die keuze moet kunnen laten maken. Hij heeft toch een relatie met jou. Als hij liever bij zijn exen is, dan moet hij daar ook maar blijven. Dan is hij jou toch echt niet waard. Er lopen betere mannen rond voor je hoor. En een persoon dieeen relatie heeft met jou moet zich ook 100% aan je kunnen geven en niet met zijn neus bij zijn exen zitten. Dus ik zou het daar zeker wel met hem over hebben als ik jou was. Maar dat is helemaal aan jou. Sterkte en succes!