Kan er maar niet over geraken

afbeelding van SPK

Hoi,

Het is nu ongeveer 5 maand gedaan met mijn ex. Met heel veel ups en downs hadden we wel nog een beetje contact. Dan 3 weken geen contact omdat hij me overal had geblokkeerd, whatsapp, facebook, mijn telefoonummer. Na 3 weken toch weer contact op een of andere manier gehad, we hadden het gezellig en fijn en leuk. Hij deelde dingen met mij als zijn plannen, muziek, foto's. Het was echt enorm leuk en we hadden het oprecht leuk met elkaar. Week later heeft hij me weer geblokkeerd met de reden dat hij nooit interesse heeft getoond en het nooit leuk had ( wat echt een enorme leugen was ). Ik begrijp er niks van, het is nu 2 weekjes geleden dat dat gebeurd was. Deze keer snap ik niet om welke reden dan ook ik toch weer overal geblokkeerd ben terwijl we het beiden oprecht fijn hadden toen we terug een beetje contact hadden.

We waren dus ook 3jaar en 6 maand samen, hij had het uitgemaakt vanwege hij twijfels had of we wel een toekomst hadden samen. Ik mis hem enorm en ik wil graag terug contact zoeken, ik wil hem eigenlijk ook graag terug maar ik denk niet dat dit gaat gebeuren. Hoe hard ik ook mijn best zou willen doen en ook doe.

Iemand tips hoe ik dit het best aanpak?

Of gewoon even wilt praten?

Dankje

afbeelding van maanwezentje

Hoi SPK, Ik begrijp je

Hoi SPK,
Ik begrijp je gevoel. Het is ook zeer moeilijk te verkroppen als zo'n beslissing eenzijdig is genomen. Zoiets komt keihard aan en is lastiger een plekje te geven. Je kreeg wellicht weer hoop door het laatste contact?

Door hoop te houden, kan je er niet overheen komen. Je schreef in je onderwerp dat je er maar niet overheen geraakt. Komt dat misschien omdat je nog hoop hebt? Je schreef ook dat je je best deed en doet. Ik denk dat het lastig is om ergens overheen te komen als je nog bezig bent (probeert) het weer goed te krijgen?

Ergens overheen komen lukt alleen na afsluiting (in ieder geval voor jezelf, in je eigen gevoel). Maar het lijkt alsof je het nog niet hebt afgesloten? Kan dat?