Kan geen keuze maken?

afbeelding van Maaike1

Goeiemiddag!

Ik heb momenteel 2 vrienden die ik los van elkaar zie(ze weten van elkaars bestaan niet af). De laatste weken heb ik het gevoel dat ik een keuze moet maken omdat het oneerlijk is tegen over hun beide. Echter weet ik niet welke ik moet kiezen, of ik uberhaupt moet kiezen. Wellicht kunnen jullie mij raad geven wat te doen.

Ik heb met geen van beide een echte 'facebook' official relatie, het is voornamelijk (harde)seks en af en toe gaan we eens uiteten of naar de film (niks bijzonders). Ik ben altijd erg opmezelf geweest en hoef niet perse een vaste relatie maar heb wel een hoog libido vandaar dat ik 2 'vriendjes' heb. Dit speelt nu een paar maanden maar zoals ik aangaf voel ik me er de laatste tijd een beetje vreemd bij (alsof ik vreemd het gaan ben).

Ik kan natuurlijk beide heren tegen elkaar afzetten de voor en nadelen en er een van houden en kijken of ik me dan beter voel. Dit is het lastige ik weet niet wie ik moet kiezen. Beide weten me tevreden te houden in bed(heb nogal veel eisen en wensen en niet iedereen kan daar mee omgaan), allebei aantrekkelijk en eerlijk. Op persoonlijk vlak zijn ze natuurlijk wel iet wat verschillend maar met beide heb ik een klik.

Wellicht moet ik met beide heren stoppen? wat zeggen jullie?

groetjes,

Maaike

afbeelding van Mr.E

Hoi Maaike, Op zich zou het

Hoi Maaike,

Op zich zou het naar beide heren toe wel zo eerlijk zijn om ze te vertellen dat de (seks) relatie wat jou betreft niet exclusief is.

Uiteraard moet je helemaal zelf weten wat je doet, maar het zou geen kwaad kunnen ook even na te gaan of je beide bed partners er hetzelfde instaan als jij.

Als het voor hen ook gewoon lekker vrijblijvend is en ze er geen probleem mee hebben dat ze niet de enige bed partner voor je zijn, dan hoef jij je ook niet meer schuldig te voelen.

afbeelding van Mo12345

Chill

Dat moet je doen, gewoon niks. Gaat toch goed zo, je krijgt wat je wil en die mannen ook. Prima toch? Je hebt geen relatie met ze en bent ze geen verantwoording schuldig.

En zeg nou zelf, zou je heel raar staan te kijken als je voor hen ook niet de enige vrouw in hun bed bent? Vast niet.. als een van de twee verliefd wordt op een ander is het over. Geniet ervan zolang het kan Glimlach

afbeelding van Maaike1

Dankjewel voor jullie

Dankjewel voor jullie reactie. Ik heb besloten om met beide heren te stoppen en me ik ga me proberen open te stellen voor een serieuzere relatie. De afgelopen jaren heb ik alleen maar wisselende contacten gehad wat ik opzich fijn vind, aangezien ik niet gebonden wil zijn. Maar was ik eigenlijk wel zo vrij als ik dacht?

Nu terug kijkend denk ik bij mezelf, ik had het eene contact nog niet verbroken en gelijk had ik weer een nieuw 'beter' iemand waarmee ik het bed weer voor paar weken/maanden deelde. Wellicht was ik toch niet zo vrij als ik dacht en had ik altijd een man(nen) nodig om me goed te voelen.

Een serieuze relatie heb ik dus al jaren niet meer gehad en heb ook geen idee hoe zoiets ontstaat, vanzelf denk ik dan maar. De meeste mannen wisten dat mijn intenties 'friends with benefits' waren. Nu kan ik dit vooraf niet meer duidelijk maken en zie ik wel hoe het loopt. Ik ben best wel kieskeurig en mijn ideale man moet echt aan bepaalde zaken voldoen, hopelijk loopt die ergens rond want ik ben bang van niet Glimlach