kapot

afbeelding van nikki7

Net een gesprek met hem gehad, en het is me helemaal duidelijk nu. Hij heeft sinds kort iemand leren kennen die hij heel leuk vind. Hij heeft geen ''gevoelens meer voor mij'', alleen maar vriendschappelijk. Zijn vraag was dan ook of we vrienden konden blijven. Maar ik weet nog niet of ik dat wel wil/kan.

Nooit gedacht dat ik me zo ellendig kon voelen. Ik heb dit nog nooit eerder zo heftig gehad. Ik heb echt het gevoel dat hij de liefde van mijn leven is, en die ben ik nu kwijt. Vreselijk.

afbeelding van jens1990

Gho het lijkt me echt

Gho het lijkt me echt verschrikkelijk als je zoiets moet horen van de liefde van je leven. Volgens mij is het beter dat je hem met rust laat, je doet jezelf er alleen maar meer pijn mee en zo kan je het verdriet niet verwerken. Heb het zelf nog niet meegemaakt, maar ik kan me best voorstellen dat wanneer je hoort dat de ander iemand op het oog heeft, dat dat bijna even hartverscheurend is als de breuk zelf.
Vrienden blijven lijkt me iets onmogelijk als de een verder gaat met zijn leven, sommige mensen kunnen het, maar de confrontatie met de realiteit wordt weer groot en dat doet je geen goed.
Het is zwaar om te accepteren dat je diegene moet laten gaan waar je alles in zag, maar het doet ook goed om te weten dat je verder kan gaan met je eigen leventje. Neem de tijd voor jezelf en doe wat leuks, verzet je gedachten. Misschien kan het je ook helpen om je gevoelens neer te pennen op papier, want zo schrijf je een pak van je hart af.
Het is moeilijk om de realiteit te accepteren, maar eenmaal je ermee bezig bent kan je nieuwe wegen bewandelen in het leven die je verder brengen.