kapot....

afbeelding van 6je

dag 3....

3 dagen zijn het nu, het lijkt me een eeuwigheid van verdriet. 3 dagen terug zegt ze: Ik denk dat ik niet meer genoeg van je houd om bij elkaar te blijven.

En dit gebeurde 4 dagen nadat ik aangaf dat er wat mis was, ze deed meer afstandelijk:"meisje heb je wat tijd alleen nodig, kan ik wat voor je doen, moeten we ergens over praten?". waarop ze antwoord nee ik wil met je oud worden en kindjes krijgen....

EN dan is het uit, geen second chance geen mogelijkheid om te proberen. Geen verhaal geen signaal van te voren.

Waarom, waarom ik kan het wel uitschreeuwen!! Na 2 jaar en 4 maaden van samen zijn. We hadden net ons eigen huisje en woonden echt echt samen. De kaarten waren al gekocht om kenissen,vrienden en fam op de hoogte te stellen.

waarom, waarom.............

afbeelding van Margriet

Lieve 6je, Wat afschuwelijk,

Lieve 6je,

Wat afschuwelijk, wat je mee moet maken...

Wat er in haar hoofd heeft afgespeeld weet je toch niet, maar waarschijnlijk durfde ze het je niet te zeggen. En zei ze daarom iets om jou gerust te stellen. Dat heeft ze niet handig aangepakt (en dan druk ik me eufemistisch uit).

Soms krijgen mensen ook koudwatervrees op het moment dat alles "echt" wordt.

Wat het ook is, jij zit er maar mooi mee, maar heus je komt er weer uit!

Heel veel sterkte, liefs, Margriet.

afbeelding van 6je

Het liefst ben ik dan ook

Het liefst ben ik dan ook boos, maar op wie. Kan het niet over mijn hart krijgen om boos te worden op haar. God wat is het allemaal uitputtend!

afbeelding van Woeter

Shit man... echt een klap

Shit man... echt een klap krijg je hiervan he! En die vragen waar je dan mee zit.
Jullie woonden pas net samen dus? Dan denk je net alles leuk voor elkaar te hebben en aan een mooie tijd samen te beginnen, dan is dit wel het laatste wat je verwacht.
Sterkte met alle dingen die je nu moet gaan meemaken en afhandelen.

afbeelding van Puk

Auw

6je,

Dat doet verschikkelijk zeer ja als je dat te horen krijg. Probeer er alles aan te doen om het nog te lijmen. Maar .... niet te lang. Zij wil niet meer. Dat lijkt nu duidelijk. Dus geef jezelf (zeg twee weken) om er alles aan te doen om het weer goed te maken maar ga haar niet stalken. Als na die tijd het voor haar nog steeds ECHT duidelijk dat zij niet verder wil kap er dan mee en ga alles zo snel mogelijk regelen zodat je op jezelf verder kan zonder dat je nog kontakt met haar moet hebben. Zij is er waarschijnlijk al veel langer mee bezig dan jij denkt en weet. Dus heeft zij ook al een tijd geleden afstand genomen van jou. Ze kon het je waarschijnlijk nog niet vertellen omdat ze nog wel van je houd en je niet wilt kwetsen.

Ik wens je heel veel sterkte nu en de komende tijd. Blijf schrijven hier en neem de adviesen in je op. Er zitten een hoop lotgenoten met veel ervaring betreft de ldvd die je heel veel kunnen steunen. En word maar flink boos op haar. Dat mag best. Ik heb mijn ex vooral als ik alleen in de auto zat helemaal verrot gescholden wat zij mij allemaal aandeed Glimlach. Vervelend is dat zij die vertrekken vaak helemaal geen benul hebben hoe jij je voelt. Denk niet dat zij door hebben waar jij door heen moet nu. Dus verwacht van al jou vragen aan haar geen bevredigend antwoord. Vaak zijn de antwoorden heel kwetsend en kan je ze beter niet horen.

Hou je haaks 6je, er komen echt weer betere tijden maar daar heb je nu geen ene .... aan.

Puk

afbeelding van 6je

stap voor stap

waardeer het ook zeer alle support,

Vandaag is zo'n dag dat het weer iets beter gaat, weet niet hoe het over een paar uur uit gaat zien. Komt met golf bewegingen, soms goed soms slecht.

Heb haar 2 dagen terug kort over msn gesproken (barste weer in huilen uit) en vertelde dat ik per ongeluk wat spullen van haar in mijn verhuis dozen had zitten. Ga ze nu per post opsturen en heb haar gevraagd of ze me komende 3 maanden even niet wil bellen. Foto's opgeborgen en knuffels in een doos gedaan.

Probeer nu gewoon weer verder te gaan, studie, werk en lekker veel sporten.

Stap voor stap weer het oude leven proberen op te pakken....

bedankt voor de support

6je

But I, being poor, have only my dreams; I have spread my dreams under your feet; Tread softly because you tread on my dreams.